Мнениеот Red Mersey » 09 юни 2015 00:25
Тоя Айре беше главната причина за пропиляните трансфери през изминалите години. Много се радвам, че го уволниха! Лично аз вярвам в Роджърс, даде му се един истински класен играч, фокусира цялата ни игра върху него и ни изкара до втората позиция, дори можехме да спечелим и титлата. Не знам какви фенове сте, след като не вярвате в отбора си и постоянно плюете по него. Във всеки един мач виждахме как Брендън се съветва с Колин Паскоу, така че и за него не съжалявам, много от тактическите решения ги е вземал и той по време на мач.
Единственото, над което Роджърс трябва да поработи, е да бъде малко по-уверен в себе си, да рискува повече, не да почнем с една тактика и схема в даден мач и когато не вървят нещата, да оставаме с нея. Не винаги изкарва и вкарва точните играчи, Джерард се представяше зле в доста мачове, но БР го оставя на терена, защото е легенда. Трябва да удари малко с тежката ръка по масата и да се знае, че човекът има точен план и стратегия. Трябва да пуска играчите, които са във форма, да изгради една здрава схема и една резервна, върху които играчите да наблегнат и да свикнат с нея. Трябва да имаме сработване, на новите играчи им трябваше време да се сработят, надявам се вече да са по-добре, Морено, Маркович и Ловрен трябва да бъдат много по-добри този сезон. От Джан нямам оплаквания, много е стабилен и самоуверен на терена, харесвам го. На Миньоле задължително трябва да му се доведе конкурент и то класен такъв - Очоа, Патрисио, защо не и Касияс, идеални конкуренти. Лалана също беше на ниво, но Коутиньо тотално го засенчи този сезон и не можа да му позволи да разгърне потенциала си. И двамата са най-добри зад нападателя, а там Коутиньо в момента царува.
Стърлинг не го броя, да обира пешкира и да се маха, не ни е притрябвала лакомия като него, да, талант е, добър е, но няма да умрем без него, а и ще вземем доста пари. Искрено се надявам да купим класен нападател - Джаксън Мартинез е звяр, но едва ли ще успеем, Карлос Бака много ще пасне на стила ни. Четох, че сме отправили оферта за Ибрахимович, що не ? Все в мачкащи отбори е играл, нека дойде и при нас да види малко зор, тогава може да вкарва още повече, пък и е на годинки вече, не вярвам всеки да го иска. Лаказет - хм, до преди никакъв го нямаше, този сезон проблесна, но не вярвам на играчи, които са силни от последния сезон насам. Ингс - не ми изглежда прехвален, момчето играе с доста хъс, трябват ни борбени играчи като него, от 28-те вкарани гола на умрелия му отбор е участвал в 17 от тях, като е вкарал 13 гола и това е тим, който изпадна! В предишните сезони има вкарани по 30 гола, поврътлив е, пъргав, висок, на мен лично много ми харесва, на 22 е , тепърва ще се развива много и мисля, че направихме добро попълнение с него. Все пак, не е той нападателят, от който имаме нужда. Трябва ни истинска класа и опит, трябва ни машина за голове, някой, който да запълни огромната дупка, която големия Луис остави и сега цели 3 лекета не могат да заемат мястото му. Не пиша много тук, но подкрепям пича с хотелите, който боготвори Суарес - наистина ако беше останал, щяхме да надграждаме отбора покрай него и да мачкаме наред. До тук с Милнър и Ингс направихме два добри удара и двамата дават всичко от себе си на терена, трябват ни такива борбени играчи. Сега се надявам на така очаквания нападател, десен бек, вратар, о да и тва момче - Ковачич, много ми харесва, идеален е, ама не знам къде ще го впишем с толкова много халфове, да им даваме Лукас на Интер, не ни трябва. Да разкараме и дърветата, които само ронят имиджа ни, трябват ни играчи, които жадуват за победата и осъзнават в какъв отбор са! Дано вземем и свестни помощници на Роджърс, той се нуждае от такива, Сами Хюпия е идеален, ще стегне доста защитата ни, още някой друг помощник, що не и Джейми Карагър, ама май няма как. Да се намери и свестен заместник на тоя калъф Айре, някой който да трясне парите на масата и да каже, такава заплата предлагаме, тва са условията, а не овъртане и чакане по 3-4 седмици за един трансфер и накрая Шпорите да ни го отмъкнат. Тва е, на който му се чете да чете, не знам дали всички са на едно мнеение с мен ама, тва мисля аз, повече вяра в отбора и в Роджърс, той е най-точния човек в момента, няма кой друг да дойде при нас в тва положение, той ще ни оправи !