Alonso_Massa написа:Честит да ни е Ингс. Вече имаме 2 трансфера а дори не е средата на Юни, а няма и да платим нищо. Доста бързо действат нашите, което е радващо. Така. Явно модела ще се запази, а именно с 4-те нападатели. Разликата ще е следната: вместо Борини ще е Ингс, а вместо Ламбърт - Ориги. 2 млади момчета с потенциал сменят стария Ламбърт и слабия Борини, който вече е на 24. Стъридж остава и ще палим свещи да е здрав. И вече очаква 4-я нападател на мястото на Балотели. Не изключвам варианта все пак и Бало да остане, макар че ме сънява. Вече осигурихме 2 от целите си и на този етап ни остават още 2 - Клайн и Ковачич. За Клайн сигурно ще броим парите, а по слуховете за Ковачич ще дадем пари плюс играч. Борини плюс 10-12 милиона звучи доста добре. Днес четох, че имаме интерес към Лавеци, което ако е вярно значи само едно - Стърлинг си тръгва. Бях чел че от Арсенал са готови да ни предложат пари плюс Уолкът и Гибс, но не ми харесва подобна сделка. Добри играчи са Гибс и Уолкът, но имат проблеми с контузии и не мисля, че ни трябват още хора освен Стъридж да са нон-стоп контузени. За сега нещата не вървят лошо. От тук до края на прозореца аз лично ще съм доволен на Ковачич, Клайн, класен нападател, втори вратар и още един приличен бек, примерно Арбеола. Ако продадем Стърлинг тогава и класно крило и 100% ще останат пари за нов ляв бек за конкуренция на Морено и естествено нов вратар за конкуренция на Миньоле, а не просто някой за резерва.
Арбелоа изобщо не ни трябва. Много е слаб вече. Ние по-добре да вземем Кайсара от Лудогорец. Ще лети по крилото.