Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 07 юни 2015 16:15

sunscres92 написа:
daduradam написа:
Alonso_Massa написа:
daduradam написа:Слухове за Тевез.Не са сериозни, но ако дойде при нас ще ударим от тотото :)

И за Ибрахимович има слухове, ама слабо...

Собственикът на ПСЖ каза, че няма шанс да си пуснат най-добрият футболист :)

Още повече ние да му плащаме огромната заплата 250к +, за играч на близо 34 и вече загубил доста от класата си.

Аз имам чувството че това говедо не остарява :mrgreen:

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 07 юни 2015 17:00

sunscres92 написа:
daduradam написа:
Alonso_Massa написа:
daduradam написа:Слухове за Тевез.Не са сериозни, но ако дойде при нас ще ударим от тотото :)

И за Ибрахимович има слухове, ама слабо...

Собственикът на ПСЖ каза, че няма шанс да си пуснат най-добрият футболист :)

Още повече ние да му плащаме огромната заплата 250к +, за играч на близо 34 и вече загубил доста от класата си.

добре класа...хаха ,загубил я,тя си е вечна бе момче или можеш или си палячо,просто иска много пара и няма кой да го пусне
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 07 юни 2015 20:25

iliev72 написа:Тренер прекаляваш вече с твоя любимец.Той нямаше да остане в Ливърпул дори да бяхме станали шампиони.Суарез си имаше цел и я постигна ,а Ливърпул бяха трамплин.И на мен ми се искаше да остане още няколко години , но няма как насила да го накараш остане.Човек от години се е стремял към Барса и щом видя шанс и хвана влака.Мхитарян и Коноплянка този сезон ги няма никакви и никой не се натиска за тях.От последните случки с двамата треньори разбирам , че не гледат на БР като на главен треньор , а мениджър.Затова за тях смяната на треньори е нещо нормално.С свързването с Милнър говори само по себе си , че искат бързи резултати.
Ian Doyle: Why FSG will want Brendan Rodgers to stop clubs mocking Liverpool FC
И това говори само по себе си , че искат нещо различно от това до момента.

Илиев, съгласен съм с теб както за Суарес така и за хода с треньорите. На Роджърс още след мача със Стоук трябва да му е станало ясно, че е изправен до стената и ако му дадат шанс, той най-вероятно ще е последен. Тренер, това не ти е България, а ФК Ливърпул, тук не би следвало да има приятели и роднини или ставаш или си заминаваш. Не можем да знаем какво е станало и дали са му наложени тези промени отгоре на Роджърс без той да ги иска. За мен ако тези решения са взети с негово участие, може би си е взел поуки от 3-те години начело на Ливърпул. Ако пък не са го питали и той не си тръгва, значи си е страхливец и в момента само мисли за обезщетението си, защото знае какво ще последва.
Аз ще се радвам на щаб от треньори, които да имат опит, да са печелили трофеи и които да го допълват във футболен аспект и които играчите да уважават и си мисля, че нещата може и да се понаредят.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юни 2015 22:13

mb45 написа:
iliev72 написа:Тренер прекаляваш вече с твоя любимец.Той нямаше да остане в Ливърпул дори да бяхме станали шампиони.Суарез си имаше цел и я постигна ,а Ливърпул бяха трамплин.И на мен ми се искаше да остане още няколко години , но няма как насила да го накараш остане.Човек от години се е стремял към Барса и щом видя шанс и хвана влака.Мхитарян и Коноплянка този сезон ги няма никакви и никой не се натиска за тях.От последните случки с двамата треньори разбирам , че не гледат на БР като на главен треньор , а мениджър.Затова за тях смяната на треньори е нещо нормално.С свързването с Милнър говори само по себе си , че искат бързи резултати.
Ian Doyle: Why FSG will want Brendan Rodgers to stop clubs mocking Liverpool FC
И това говори само по себе си , че искат нещо различно от това до момента.

Илиев, съгласен съм с теб както за Суарес така и за хода с треньорите. На Роджърс още след мача със Стоук трябва да му е станало ясно, че е изправен до стената и ако му дадат шанс, той най-вероятно ще е последен. Тренер, това не ти е България, а ФК Ливърпул, тук не би следвало да има приятели и роднини или ставаш или си заминаваш. Не можем да знаем какво е станало и дали са му наложени тези промени отгоре на Роджърс без той да ги иска. За мен ако тези решения са взети с негово участие, може би си е взел поуки от 3-те години начело на Ливърпул. Ако пък не са го питали и той не си тръгва, значи си е страхливец и в момента само мисли за обезщетението си, защото знае какво ще последва.
Аз ще се радвам на щаб от треньори, които да имат опит, да са печелили трофеи и които да го допълват във футболен аспект и които играчите да уважават и си мисля, че нещата може и да се понаредят.

Aз също ще се радвам на нови треньори ,но не е там въпроса . Особено ако Пако Айстеран се върне в Ливърпул ,ще съм много доволен .
Харесвам испанския футбол .Той в момента е водещ .Пако е испанец ,беше в Ливърпул при 5тата ,но нещо се скараха с Рафа и напусна .
Тоя сезон спечели требъл в Израел .Брендън също харесва испанския футбол .Мисля ,че двамата ще си паснат и допълват перфектно . Пако е по опитен ,с 10 години по голям .Дано той да е човека.
СУАРЕС-ШАМПИОН !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 юни 2015 23:09

Като си говорим за асистенти все се сещам аз един който винаги съм го запомнил като асистент - Сами Лий.Странно , че неговото име не изплува като вариант.
Преди време бях гледал за кариерата му и ми се наби , че човека въобще не се справя като мениджъра за разлика в случаите когато е бил асистент.
Сега погледнах , че за последно е бил асистент на на Сами Хюпия и там са се провалили и двамата.Странно ми е , че не се сещат за него.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юни 2015 23:16

Ще вземат този, който преценят, че може да се справи и като старши треньор при евентуално уволнение на Браян през ноември/декември :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 юни 2015 01:34

iliev72 написа:Като си говорим за асистенти все се сещам аз един който винаги съм го запомнил като асистент - Сами Лий.Странно , че неговото име не изплува като вариант.
Преди време бях гледал за кариерата му и ми се наби , че човека въобще не се справя като мениджъра за разлика в случаите когато е бил асистент.
Сега погледнах , че за последно е бил асистент на на Сами Хюпия и там са се провалили и двамата.Странно ми е , че не се сещат за него.

Томпсън беше страхотен като асистент, почти спечелихме титлата /първия от многото пъти/ върна се Улие от мозъчната операция и загубихме :mrgreen:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 юни 2015 03:21

И скаутите ще бъдат разпитвани
Michael Edwards, Dave Fallows and Chief Scout Barry Hunter are all being questioned by the club’s demanding owners, FSG. (Express) #lfc

Не е говорено все още с Айерстан....а и последните слухове са, че вече не иска да е помощник, а да е старши треньор/мениджър.
Liverpool have not yet made any approach to Pako Ayestaran or held any discussions with him. #lfc (Echo)

А Ахтенбърг остава....
Although Mike Marsh & Colin Pascoe will leave, goalkeeping coach John Achterberg will continue on at the club. (Echo) #lfc
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 юни 2015 08:50

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юни 2015 11:06

Gil-galad написа:И скаутите ще бъдат разпитвани
Michael Edwards, Dave Fallows and Chief Scout Barry Hunter are all being questioned by the club’s demanding owners, FSG. (Express) #lfc

Не е говорено все още с Айерстан....а и последните слухове са, че вече не иска да е помощник, а да е старши треньор/мениджър.
Liverpool have not yet made any approach to Pako Ayestaran or held any discussions with him. #lfc (Echo)

А Ахтенбърг остава....
Although Mike Marsh & Colin Pascoe will leave, goalkeeping coach John Achterberg will continue on at the club. (Echo) #lfc

Е за кво остава Ахтерберг ? Вратари ли имаме в Ливърпул или кво ? Под негово ръководство Рейна ,Миньоле , Джоунс ,Уорд и там Гулашита мулашита кво направиха ? Допуснаха сумати голове тия шарани .Нямаме един вратар ,като хората от незнам колко години вече в клуба ,но треньора на вратарите остава ? Ако ще махат треньори ,той трябваше да е първия изгонен .Ебахти виждането ,ебахти чудото .Какви са тия виждания на тия янки за тоя футбол ,незнам ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”