iliev72 написа:Тренер прекаляваш вече с твоя любимец.Той нямаше да остане в Ливърпул дори да бяхме станали шампиони.Суарез си имаше цел и я постигна ,а Ливърпул бяха трамплин.И на мен ми се искаше да остане още няколко години , но няма как насила да го накараш остане.Човек от години се е стремял към Барса и щом видя шанс и хвана влака.Мхитарян и Коноплянка този сезон ги няма никакви и никой не се натиска за тях.От последните случки с двамата треньори разбирам , че не гледат на БР като на главен треньор , а мениджър.Затова за тях смяната на треньори е нещо нормално.С свързването с Милнър говори само по себе си , че искат бързи резултати.
Ian Doyle: Why FSG will want Brendan Rodgers to stop clubs mocking Liverpool FCИ това говори само по себе си , че искат нещо различно от това до момента.
Илиев, съгласен съм с теб както за Суарес така и за хода с треньорите. На Роджърс още след мача със Стоук трябва да му е станало ясно, че е изправен до стената и ако му дадат шанс, той най-вероятно ще е последен. Тренер, това не ти е България, а ФК Ливърпул, тук не би следвало да има приятели и роднини или ставаш или си заминаваш. Не можем да знаем какво е станало и дали са му наложени тези промени отгоре на Роджърс без той да ги иска. За мен ако тези решения са взети с негово участие, може би си е взел поуки от 3-те години начело на Ливърпул. Ако пък не са го питали и той не си тръгва, значи си е страхливец и в момента само мисли за обезщетението си, защото знае какво ще последва.
Аз ще се радвам на щаб от треньори, които да имат опит, да са печелили трофеи и които да го допълват във футболен аспект и които играчите да уважават и си мисля, че нещата може и да се понаредят.