Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 17:57

Ето едно мнение от Тони Евънс от Таймс относно подписа на Милнър и ситуацията в клуба, което е доста интересно и вярно според мен
Tony Evans ‏@TonyEvansTimes 2h2 hours ago

I'll try and cut through the hysteria and bellendery for you.

1) FSG are no bad owners. They are not taking money out. They spend income

2) The money has been spent badly, though. Recruitment process at LFC is flawed at its heart. Too many short cuts. Short cuts rarely work

3) The thought process of owners has changed from a long to medium term plan to short to medium. Sale not imminent but now sooner than later

4) In eagerness to get things right, Mike Gordon has had more influence on football side of things. I'm all for transferable skills but...

5) The concern is that Rodgers will start season with a squad he doesn't believe in. Is he pragmatic enough to make it work? He did for a spell last season but then it fell apart.

6) Hard to escape belief that seasoned chief exec and better scouting would have put club in better place. But that's conjecture, I suppose

7) And last point. Where did scouts come from? Man City. It always bothers me when a club that can outpay you choose not to. Nagging feeling

И слух/мнение, че Бентеке е план Б
Anfield HQ ‏@AnfieldHQ96 47m47 minutes ago

Just interviewed TalkSport's Merseyside Correspondent Graham Beecroft..interesting he said Christian Benteke is a Plan B. Out Tonight. #lfc
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юни 2015 18:14

А кой е план А ? Ингс ? :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 04 юни 2015 18:19

Този средняк Милнър, явно е нямало интерес от големите в Англия, че да отиде в Ливарпул. :)

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 04 юни 2015 18:22

daduradam написа:А кой е план А ? Ингс ? :lol:

най-вероятно Джаксън Мартинес

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юни 2015 18:36

Dr. Phibesr написа:

Къде прочете :? Иначе ще е добре да го вземем
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 юни 2015 18:38

daduradam написа:
Dr. Phibesr написа:

Къде прочете :? Иначе ще е добре да го вземем

Дори няма спекулации за него, аз четох за Берахино от Уест Бромич, но нищо сериозно.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 19:31

Вестниците в Италия днес пишат ,че Милан иска да си върне Балотели .Айде де ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 19:43

http://gong.bg/football-sviat/anglia/sp ... pul-331524
Айде де .Нямам търпение да вида Симон Шаранчето трайно на пейката .Ебахти шарана ,скъсаха му шортите от голове от както е дошъл в Ливърпул .
Другата рибка Джоунс си замина и така или иначе трябва да се вземе нов вратар . Но трябва такъв като Патрисио ,който ще иска да играе титуляр а не някоя безхарактерна мишка като Джоунс ,който му е все тая дали ще носи тубите цяла година и няма да пази . Добре си живуркаше сумати години на гърба на Ливърпул тоя рибок .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 юни 2015 20:44

Добре дошъл на Милнър!Добър трансфер,ще вдигне класата на отбора.Много по-добре е да се взимат футболисти от отбори като Сити,отколкото такива от Саутхемптън и Суонзи!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 05 юни 2015 01:57

Liverpool's first-team coach Mike Marsh, is set to leave the club following the season review. Liverpool Assistant Colin Pascoe expected to follow
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”