Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 14:05

daduradam написа:Gil, Телеграф и Ехо бяха писали за интерес към Ковачич, така че може и там да има истина :)
Иначе нападателите са ни най-големият проблем, това е факт.Реално от всичките само Стъридж става.Аспас, Балотели, Борини, Ламбърт са безобразни и трябва да се продадат, а Ориги няма как да се продаде и е ясно, че ще играе новия сезон при нас.Отпред ще сме Стъридж, Ориги и Ингс, което е плачевно.Силно се надявам за голямо име там :)
Не разбирам само защо след като Стърлинг иска да си тръгне, а определено ако Реал изскочат с оферта ние ще го продадем, ние не скачаме за Коноплянка, който е свообден агент.

От Коноплянка са се отказали тъй като имало някакви проблеми със собствеността му - демек имало 3-та страна която държала някакви права и т.н. и от онази зима няма интерес към него.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 юни 2015 14:11

Сериозно ли Шкъртел взима по 60к на седмица?
Тоя човек е титуляр от толкова години и взима толкова малко. :shock:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 юни 2015 14:34

HoUs4oOL написа:Сериозно ли Шкъртел взима по 60к на седмица?

Сега ще му увеличат заплата споко. Поне 100 хилки ще взима.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 14:37

Alonso_Massa написа:

Сега ще му увеличат заплата споко. Поне 100 хилки ще взима.

Те са му предложили някакъв договор с клаузи за изиграни мачове и т.н....но като нищо може и да клекнат...въпроса е, че трябва да се надгради над него щото в никакъв случай не е най-добрия защитник.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юни 2015 14:42

Кое му е малкото ? 1.Защитник е, защитниците взимат по-малко ! 2.Не е кой знае каква класа, при нас играе понеже другите са МЕГА ТРАГИЧНИ.Бях чел, че Аспиликуета взима същите кинти ;)

П.С : Аре да напусне и да видим кой ще му предложи повече от 60к, няма такива идиоти никъде !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 04 юни 2015 15:42

Gil-galad написа:
Е добре де имаме 4...махаме 3-ма и вземаме 2-ма и така оставаме с общо 3...от които единия е на 20 години, другия идва от изпадащ отбор, а третия е почти преманентно контузен(дано не е през новия сезон де)...тамън още един ни трябва

То ако вземем да правим сметки къде какво ни трябва става каша голяма.
Първо трябва да вземем вратар.За мен е ясно че ще вземем някой евтин или свободен агент и ще си останем с Симончо който не се знае какви ще ги свърши пак.
В защита Джонсън напуска, оставаме на десния бек реално с нищо (Манкийо само Роджърс може да го брои че има човек) и поне от това което се пише ще вземем някой измежду Клайн и Монтоя.Тук да речем харчим грубо около 15 млн.
Би било логично да се продадат Коатес,Илори и Енрике с чиито трансфер ще е добре ако избием десния бек.
След продажбата на Енрике на левия бек остават Морено и Фланаган.Първия е доста колеблив но ще се надяваме втория му сезон да е по-добър.Фланаган изобщо не е ясно кога ще се възстанови. Тук за мен няма да взимаме нови освен ако Роджърс не вземе под наем някой тип Манкийо а и той предпочита да пуска крила така че тук попълнения няма да има.
В центъра на защитата мисля че всичко е ясно.След като Туре преподписа ще е огромна изненада ако има промени,Шкъртел,Сако,Ловрен,Туре и разбира се Джан.
В центъра на халфовата линия да речем че Милнър ще попълни мястото на Джерард.Ще имаме Хендерсън,Милнър,Лукас,Джан и Алън.
Тук програма максимум е евентуално да продадем Лукас и да вземем Ковачич което ще ни коства около 20-25 млн.
Около крила и офанзивни халфове мисля единствената въпросителна е около Стърлинг и дали ще бъде взет негов заместник ако бъде продаден.Ако успее гения може да вземе някакви пари от Алберто.
В нападение е логично да има най-много промени. Желателно е да се отървем от Аспас,Борини,Ламбърт,Балотели, и евентуално Йешил.
При успех с продажбата на всички горе-долу се покрива трансфер на Бентеке.С твърде вероятния трансфер на Ингс и сигурния на Ориги мисля ще приключи всичко.
Ако горе-долу се сбъдне тази прогноза за бъдещи трансфери и няма още класни попълнения програма максимум 5-то място, 50-на гола допуснати и очаквания на мениджър които не се оглежда в играчи като Аспас,Алберто,Алън,Илори,Борини и тнт ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юни 2015 15:51

Тоя Илори бях забравил, че съществува :lol: Вярно, че имахме такива играчи - Аспас, Илори, Борини, Коатес, Алберто.Тия всичките ако ги претопим и един няма да съберем...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 16:03

mb45 написа:За Милнър - супер! Непримирим е, с хъс, има опит в ВЛ, има трофеи - да е жив и здрав ще помогне много. Както каза тренера - да видим другите пристигащи - посоката трябва да е тази, на мен ми е интересно и на кои ще им покажат вратата.

Само да отбележим ,че се преборихме с доста отбори за Милнър -Сити ,Арсенал ,манафите .Поне такива бяха слуховете . Как се преборихме ? С промяната в модела ,разбира се !
Ако не беше променен модела ,ние щяхме да предложим на Милнър най много 100 к и щяхме да го изтървем ,точно както изтървахме много други класни играчи преди това . Виждате ли ,че парите са водещата сила ? Не е толкова до името на треньора . Треньорите на останалите отбори не са анонимници ,но Милнър не избра тях а Брендън .Явно нашия го харесва и може би още зимата е провел разговор с него .
Янките дойдоха есента на 2010 ,оттогава досега имат към 40 трансфера и нито един с над 100 к ! А сега си отпускат дупенцата и взимаме играч със 150 к .
Ей така ще станат нещата . Явно Брендън е бил чут .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 16:18

Доколкото разбрах ,след напускането на Джерард ,още не е бил посочен новия капитан за новия сезон . Карагър е предложил за вариант Милнър .Аз също съм за тоя вариант,въпреки че е нов . Данчо средняка не става .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 юни 2015 17:04

Бях го казал още след първия мач с Бешикташ, че най-подходящ за капитан в момента е Шкъртел и продължавам да го твърдя. След 2-3 години и Джан ще е способен да е капитан. Хендо да си върви вице. Идеално ще му е.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”