Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 12:35

9lives написа:
mitko9311 написа:Ейй добре това вече е друга бира перфектен трансфер(дано има още някой класен)!!!!! Доста месеци говорех за него и се получи ;) Без класен нападател поне няма да се получи и се надявам освен сигурния Ингс да се вземе класа, а не Бентеке!!!!!!!! Клайн също дано го вземем след като Серж Орие моя първи избор за нов десен бек на Ливърпул си остана в ПСЖ ще приветствам Клайн с добре дошъл :)

Сега се замислих дали Реал няма да продадът Карвахал. Все пак взеха Данило а и агент Бенитес може да погогне.

Няма нужда, ще вземем Клайн ;)

Иначе от Италия продължават да твърдят, че правим оферти за Ковачич, а от Англия да го отричат
Gazzetta dello Sport claims Liverpool have increased their offer for Inter Milan midfielder Mateo Kovacic to around €21m.

Шкъртел пък казал в интервю, че предложения му договор е неприемлив и ще чака нова оферта....иначе договора му изтича в края на следващия сезон
Skrtel's contract has one year left and still isn't sorted. Currently on £60,000 a week, he wants a pay rise not determined by appearances.

Skrtel wants a contract worth £100,000 a week. Liverpool can't afford not to give it to him, or they risk losing Skrtel on a free next year.

Doesn't surprise me this Skrtel situation. We offered Henderson £80k, he asked for £100k, we said No. Weeks later then gave him £120k! #LFC

След Милнър, сега се насочват усилията към Ингс
With Milner now done Liverpool will turn their attentions to tying up a deal for another free agent, Burnley striker Danny Ings. (Echo) #lfc

Иначе това за което говорим за промени в стратегията
Signing Milner suggests FSG are preparing to relax their stance when it comes to “expensive, short-term quick fixes.” #lfc (Echo)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 04 юни 2015 12:59

Браво за Милнър. Честито. Честно казано винаги съм го харесвал. Не блести с излишни работи, но е страшен черноработник и освен това бележи и асистира нерядко. Добре започвате трансферното лято.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 юни 2015 13:02

Честит да ни е Милнър! Страхотен трансфер за без пари. Аз сега чакам Ингс, Клайн и Ковачич.Ако е вярно че сме предложили 21 милиона евро за Ковачич едва ли ще се стигне до трансфер. Те хората си казаха, че искат 25 милиона евро (около 17-18 милиона паунда). Ингс за 4 се говори и Клайн за 15. Общо под 40 милиона. Стърлинг по всичко изглежда, че ще се махне. Жалко. Не само че Ливърпул ще загуби много, но и самия Рахийм ще си прецака кариерата. Всъщност не е чак толкова сигурно, че ще сме прецакани от сделка за Рахийм, тъй като може да вземем около 50 милиона, а реално той не ни дърпаше и играеше слабо особено втората половина на сезона. Да приемем, че от там ще влязат едни 50 милиона плюс изходящи трансфери на Ламбърт, Борини, Балотели, Аспас, откъдето също ще влязат едни 20-25 милиона и ето още пари за трансфери. Сигурно ще се потърси още едно крило ако се продаде Стърлинг. Другите пари трябва да са твърдо за нападател, който може да ни влачи. Въпроса е че на пазара няма много такива, а друг е въпроса дали ще се навият изобщо да дойдат. Май ще си останем с Бентеке и ще палим свещи Стъридж като се върне да е здрав. За сега аз съм радостен от трансфера на Милнър и се надявам да продължим с добрите трансфери.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2015 13:35

Вие хубаво говорите за още нападатели, но в момента не събирате ли Стъридж, Борини, Ламбърт, Балотели, Ориги и евентуално Ингс? Нещо вместо класа ми се струва, че отивате към твърде много кокошки за 1-2 места.
Дори да продадете по някакъв начин Борини, Ламбърт и Балотели (за жабарите изглежда доста трудно) пак ми се вижда, че сте запълнили квотата и вече към други постове ще се гледа?

---

Милнър е доста силен трансфер без трансферна сума. Определено може да ви свърши чудесна работа, но защо ли си мисля, че ще го тормозите да играе халф-бек в някоя изчанчена схема :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 04 юни 2015 13:38

Добре дошъл на Милнър! Дано бъркам за него. Пожелавам му много трофеи с Ливърпул.
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 13:41

Thsmith написа:Вие хубаво говорите за още нападатели, но в момента не събирате ли Стъридж, Борини, Ламбърт, Балотели, Ориги и евентуално Ингс? Нещо вместо класа ми се струва, че отивате към твърде много кокошки за 1-2 места.
Дори да продадете по някакъв начин Борини, Ламбърт и Балотели (за жабарите изглежда доста трудно) пак ми се вижда, че сте запълнили квотата и вече към други постове ще се гледа?

---

Милнър е доста силен трансфер без трансферна сума. Определено може да ви свърши чудесна работа, но защо ли си мисля, че ще го тормозите да играе халф-бек в някоя изчанчена схема :lol:

Е добре де имаме 4...махаме 3-ма и вземаме 2-ма и така оставаме с общо 3...от които единия е на 20 години, другия идва от изпадащ отбор, а третия е почти преманентно контузен(дано не е през новия сезон де)...тамън още един ни трябва
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 04 юни 2015 13:50

За Милнър - супер! Непримирим е, с хъс, има опит в ВЛ, има трофеи - да е жив и здрав ще помогне много. Както каза тренера - да видим другите пристигащи - посоката трябва да е тази, на мен ми е интересно и на кои ще им покажат вратата.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юни 2015 13:53

Gil, Телеграф и Ехо бяха писали за интерес към Ковачич, така че може и там да има истина :)
Иначе нападателите са ни най-големият проблем, това е факт.Реално от всичките само Стъридж става.Аспас, Балотели, Борини, Ламбърт са безобразни и трябва да се продадат, а Ориги няма как да се продаде и е ясно, че ще играе новия сезон при нас.Отпред ще сме Стъридж, Ориги и Ингс, което е плачевно.Силно се надявам за голямо име там :)
Не разбирам само защо след като Стърлинг иска да си тръгне, а определено ако Реал изскочат с оферта ние ще го продадем, ние не скачаме за Коноплянка, който е свообден агент.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2015 13:53

Gil-galad написа:
Е добре де имаме 4...махаме 3-ма и вземаме 2-ма и така оставаме с общо 3...от които единия е на 20 години, другия идва от изпадащ отбор, а третия е почти преманентно контузен(дано не е през новия сезон де)...тамън още един ни трябва

То махането не е толкова лесно. Борини уж от 2-3 години го махате и все си седи. Балотели също ми е много съмнително кой ще го вземе. Само Ламбърт лесно ще се премести. Поне такива са ми очакванията де.

Знам, че визитките им не са особено впечатляващи (ориги и ингс). Само дето дори при 4 ма ми се струва, че ще възникнат търкания ако всички са здрави.
Според мен един между ингс и ориги идва в повече и трябваше да вземете някой по класен за конкуренция на Стъридж и един от тия двамата, а не и двамата (ако приемем, че взимате Ингс).
Времето ще покаже де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юни 2015 14:03

Thsmith написа:
Gil-galad написа:

То махането не е толкова лесно. Борини уж от 2-3 години го махате и все си седи. Балотели също ми е много съмнително кой ще го вземе. Само Ламбърт лесно ще се премести. Поне такива са ми очакванията де.

Знам, че визитките им не са особено впечатляващи (ориги и ингс). Само дето дори при 4 ма ми се струва, че ще възникнат търкания ако всички са здрави.
Според мен един между ингс и ориги идва в повече и трябваше да вземете някой по класен за конкуренция на Стъридж и един от тия двамата, а не и двамата (ако приемем, че взимате Ингс).
Времето ще покаже де.

Борини 2 оферти имаше за него миналото лято и ние ги приехме ама той не щя...сега като видя, че нема да му се получи тук ще приеме оферта...слуховете са, че Лацио имат интерес. Балотели уж оня лудия на Сампдория го иска.....и то след тоя сезон трябва да е някой луд, за да го поиска.... :lol:

Иначе зависи с каква схема ще се играе...с 1 или с 2-ма нападатели или не знам си какво...

Върни се в “Ливърпул”