Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Сампдория започнали преговори за Бербо, което означава, че ако го вземат няма да купят Балотели.Кой ли друг би се излъгал за тоя тюфлек 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
Днес е тъжен ден за ФК''Ливърпул''...трагичния паткан остава,янките перат пари чрез клуба и не ги е еня за успехи,титли и купи...аз приключих с тоя форум,докато пернатото недоразумение е начело! От новия сезон очаквайте 6-8 място,ако ще и меси и роналдо да са в отбора.Довиждане на всички,доходно лято за някои и до нови срещи,след уволнението на лебед някой слънчев ден! 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Barry Glendenning is the chief football writer of The Guardian, Tony Barrett is a Scouse football writer with the Times.

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
9lives написа:Barry Glendenning is the chief football writer of The Guardian, Tony Barrett is a Scouse football writer with the Times.
Аз не виждам такова нещо в Туитъра му...последната му публикация е от 7 часа, а преди това е от 3 дена

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Така обещах днес да коментирам оставането на Роджърс. Първо искам да погледна логично на нещата за разлика от повечето тук. Реално Карло и Клоп са безработни. Имаше слухове, че е имало контакт и с двамата, но не се е стигнало до никъде. Какво да се прави? Като изключим тези двамата кой друг треньор от топ20 в света е свободен? Ами май никой. Ако никой не е свободен, то ако има треньорска смяна ще трябва да е някой, който е или млад, с потенциал, или някой типичен средняк. Е един средняк не можа да изкара и половин сезон (Рой), а младите с потенциал поне имат какво да покажат от време на време. Е ние сега си имаме млад с потенциал, но разликата от преди 3 години е че сега Роджърс понатрупа опит, понаучи това онова, доведе неговите си футболисти, а млад с потенциал ще прави всичко това отначало. Да не се получи този сезон и причините ги знаят всички. Някои са по вина на Роджърс, други не. Примерно сега всички реват, че не се намерил заместник на Суарез. Ами той беше намерен, ама отиде в Арсенал. Друг реално не можеше да има, който да помогне в този тежък момент. Всъщност имаше, но беше контузен цял сезон. Ето ви две неща, за които Роджърс няма никаква вина. И естествено трябваше да се предприеме някакъв риск, като се привлече друг нападател. Балотели дойде, но не успя да се наложи. Друг играч, който можеше да ни дърпа реално нямаше на пазара. Какво можеше да се направи? Като изключим Санчез обаче Роджърс взе всички други играчи, които искаше. За съжаление по една или друга причина не разкриха пълния си потенциал, но тази година се очаква това да се случи. Тук обаче не може да има оправдание. Много неща могат да се кажат в защита на Роджърс, но много неща могат да се кажат и против него. Най-логичното обаче се случи. Не се уреди треньор от топ20 в света и за това се остави Роджърс. За сега трансферите, които се очакват не са лоши: Милнър, Клайн и Ингс за под 20 милиона. Очаквам другата година повече късмет и по-силно представяне. Дано се върнем където ни е мястото!!! Ако обаче се получи същия старт като миналия сезон очаквам смяна още Ноември. Аз обаче съм сигурен, че този сезон ще е по-силен поради няколко причини. 1. Очаквам младите да разгърнат потенциала си. 2. Едва ли Стъридж ще е толкова контузен. 3. Не вярвам някои по-ялови от Борини, Балотели и Ламбърт да дойдат, макар че айде да не казвам голяма дума и да не дърпам дявола за опашката. 4. Очаквам Роджърс да е израснал поне малко. 5. Последно, но не по важност, надявам се на по-успешни трансфери, като за сега както споменах за 3-мата, които ще вземем за под 20 милиона и би било супер сделка. Това е от мен за сега недейте да говорите празни приказки, ами подкрепете отбора. Това ни остава само към този момент.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
suareshampion написа: И с Милнър започват промените в трансферната политика ? Дай боже ...предстои да видим...
Точно пък Милнър щял да промени нещо

daduradam написа:Сампдория започнали преговори за Бербо, което означава, че ако го вземат няма да купят Балотели.Кой ли друг би се излъгал за тоя тюфлек
Бало forever yours

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
- Контакти:
В най-добрите години си е, какъв край на кариерата? Доста солиден играч е, имал е оферта и от Арсенал и да поднови договора си със Сити - явно това което иска е да играе редовно.
Liverpool are keen on a move for Real Madrid winger Denis Cheryshev and are weighing up an offer between €15 million (£10.9m) and €20m (£14.5m).
Source: AS
Source: AS
Аз не очаквам да видя Милнър в по-различна роля при нас, от тази която играеше и при Сити. Пак ще реди мачове на пейката и сред стартовите 11. Общо взето не му се радвам много. Не е лошо ако дойде, но няма да липсва ако не дойде.
Hala Madrid
Alonso_Massa написа:[offtopic]Така обещах днес да коментирам оставането на Роджърс. Първо искам да погледна логично на нещата за разлика от повечето тук. Реално Карло и Клоп са безработни. Имаше слухове, че е имало контакт и с двамата, но не се е стигнало до никъде. Какво да се прави? Като изключим тези двамата кой друг треньор от топ20 в света е свободен? Ами май никой. Ако никой не е свободен, то ако има треньорска смяна ще трябва да е някой, който е или млад, с потенциал, или някой типичен средняк. Е един средняк не можа да изкара и половин сезон (Рой), а младите с потенциал поне имат какво да покажат от време на време. Е ние сега си имаме млад с потенциал, но разликата от преди 3 години е че сега Роджърс понатрупа опит, понаучи това онова, доведе неговите си футболисти, а млад с потенциал ще прави всичко това отначало. Да не се получи този сезон и причините ги знаят всички. Някои са по вина на Роджърс, други не. Примерно сега всички реват, че не се намерил заместник на Суарез. Ами той беше намерен, ама отиде в Арсенал. Друг реално не можеше да има, който да помогне в този тежък момент. Всъщност имаше, но беше контузен цял сезон. Ето ви две неща, за които Роджърс няма никаква вина. И естествено трябваше да се предприеме някакъв риск, като се привлече друг нападател. Балотели дойде, но не успя да се наложи. Друг играч, който можеше да ни дърпа реално нямаше на пазара. Какво можеше да се направи? Като изключим Санчез обаче Роджърс взе всички други играчи, които искаше. За съжаление по една или друга причина не разкриха пълния си потенциал, но тази година се очаква това да се случи. Тук обаче не може да има оправдание. Много неща могат да се кажат в защита на Роджърс, но много неща могат да се кажат и против него. Най-логичното обаче се случи. Не се уреди треньор от топ20 в света и за това се остави Роджърс. За сега трансферите, които се очакват не са лоши: Милнър, Клайн и Ингс за под 20 милиона. Очаквам другата година повече късмет и по-силно представяне. Дано се върнем където ни е мястото!!! Ако обаче се получи същия старт като миналия сезон очаквам смяна още Ноември. Аз обаче съм сигурен, че този сезон ще е по-силен поради няколко причини. 1. Очаквам младите да разгърнат потенциала си. 2. Едва ли Стъридж ще е толкова контузен. 3. Не вярвам някои по-ялови от Борини, Балотели и Ламбърт да дойдат, макар че айде да не казвам голяма дума и да не дърпам дявола за опашката. 4. Очаквам Роджърс да е израснал поне малко. 5. Последно, но не по важност, надявам се на по-успешни трансфери, като за сега както споменах за 3-мата, които ще вземем за под 20 милиона и би било супер сделка. Това е от мен за сега недейте да говорите празни приказки, ами подкрепете отбора. Това ни остава само към този момент.[/offtopic]
Проблема е малко по-дълбок.Не знам дали наистина са водени преговори с Клоп и Анчелоти но в наши дни в медиите се изливат тонове неща които те няма как да знаят и не се знае какво общо имат с истината.Въпреки всички аз мисля че може би са водени с Клоп но предполагам е имало разминавания в това което той иска и това което собствениците са готови да му предложат.По една или друга причина Роджърс остава.Проблема е че Роджърс имаше 3 години да запълни някои дупки в отбора а той не само че не успя а отвори нови.Не виждам как Роджърс може да запълни качествено които и да е пост пускайки половината отбор на непривични за тях позиции.Докато в защита играе халф,на бековете имаме крила(естествено ще имат проблем в защита) или халфове като Джан и Хендерсън(които на абсолютно всеки е ясно че не могат да играят там) и играем без нападатели, аз поне не виждам как ще се оправят нещата.Предния сезон отбора игра добре но всеки си беше на мястото, в защита имахме защитници на фланговете бекове, в нападение нападатели.Проблема в защита започна още с идването на Роджърс и вместо да се вижда светъл лъч нещата станаха по-зле.Аз лично си спомням само един мениджър който беше толкова хаотичен и нямаше идея кой,къде да играе - Ди Канио в Съндърланд.Не виждам как футболист като Ингс може да ни помогне а за Клайн... ясно е че ще ставаме филиал на светците.След напускането на Джерард отбора остана без лидер,без нито един достатъчно класен футболист който да поведе отбора, ако трябва да реши сам някой мач, без нито едни футболист от така да се каже световна класа със силен характер.
Добре е да си оптимист но аз не виждам как нещата ще се оправят и не мисля че с каквито и да е попълнения Роджърс може да върне отбора в топ 4 а за нещо повече го намирам за научна фантастика.Човека просто сега учи занаята и то много, много бавно.
От друга страна феновете трудно могат да бъдат разочаровани следващия сезон.За разлика от миналата година сега никой не очаква нищо от Роджърс.Ако останем там където сме всички ще го приемат за нормално, изненадата ще е ако по някакво чудо постигне нещо.