Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Аз четох и за Кейлор Навас, въпреки че не ми се вярва.
wolf написа:boabbb написа:Леле, че и леко нагъл иде Милнър, бе150к
То ние нямаме играч с толкова ... Повече от 100 не заслужава, въпреки, че е добра класа ...
Свободен играч, национал, играещ на 4 позиции. Ти колко искаш да взима? 50к?
Абсолютно .
Да не повярва човек ,че ще се дадат 150 млн за новодошъл .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
mb45 написа:Аз четох и за Кейлор Навас, въпреки че не ми се вярва.
Да верно, че имаше и за него ама ги подминах щото ми се сториха още тогава безсмислици

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
mb45 написа:Аз четох и за Кейлор Навас, въпреки че не ми се вярва.
Навас е къде, къде по-вратар от нашия убавец
wolf написа:mb45 написа:Аз четох и за Кейлор Навас, въпреки че не ми се вярва.
Нашия е шаран със слаба психика .Много точки изгубихме заради него ,последните два сезона . Един от най проблемните постове в Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:wolf написа:mb45 написа:Аз четох и за Кейлор Навас, въпреки че не ми се вярва.
Нашия е шаран със слаба психика .Много точки изгубихме заради него ,последните два сезона . Един от най проблемните постове в Ливърпул.
Абсолютно съм съгласен, не е лош вратар, но за отбор средняк - без много напрежение, не виждам никакъв хъс и характер
mb45 написа:Вратар ще се вземе според мен, освен ако не промотират някой юноша. Бентеке не ми се връзва нещо, но пък може другия сезон да сменяме тактиката или да искаме той да се промени. Роджърс си знае работата.
Не е сигурно

Hala Madrid
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/li ... an-9372999?
Това как да го тълкуваме ? Човека иска в ШЛ..
Това как да го тълкуваме ? Човека иска в ШЛ..
boabbb написа:Навас е нисък за Висшата лигаНашия е същия късак ...
На Аржентина Ромеро остава без договор от Самп