Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот mb45 » 01 юни 2015 11:52

Чакал няма смисъл да се занимаваш. Ние феновете искахме да си продадем най-добрия играч, благодарение, на който изпитахме невероятни емоции, и който ни закара до 2-ро място. Сега съм сигурен, че ще изрови някакви цитати, когато вече беше ясно, че Суарес иска в Барса и цялата драма покрай това, в което някои хора сигурно са казали, че като не иска прав му път. Ако трябва да съм честен, след като стана ясно, че Суарес иска в Барса и не му се играе в Ливърпул и аз така мислех. Както един фен на Ман Ютд каза, No palyer is bigger than the club и аз съм напълно съгласен с него, особено когато става въпрос за Ливърпул, Ман Ютд и т.н. На който не му се играе за отбор, който е с невероятна история и магия, която дори след 25г. без титла e все така силна, и едни от най-верните и многобройни фенове, да си ходи - това да не ти е затвор, да го държат насила. Същото важи и за Стърлинг, сигурен съм, че ще се намерят играчи, които самата мисъл да играят пред Коп ще ги мотивира да дадат най-доброто от себе си. Въпросът беше да му се намери приличен заместник, да се оправи защитата и да се разшири малко пейката с оглед ШЛ. За мен трансферите, които се направиха си бяха прилични, изключвам Лалана, който не струва повече от 10млн паунда. Оттам защитата не се оправи - причината за мен е в Роджърс както и започнаха едни експерименти със състава, схема и т.н, за което пак си е виновен Роджърс - да не ги нареждам аз. И сега като се видят с шефовете точно това ще трябва да обяснява - те му купиха играчи за точно определени постове, той си прави експерименти с надеждата нещо да сработи, имам чувството, че се опитваше да сътвори нещо, за което никой никога не се е сещал, за да покаже колко гениален е, обаче нещо не му се получи - изключение е серията след Нова година. Има една приказка, че понякога гениалните неща са много прости - трябваше да си играе с миналогодишния състав и постепенно да адаптира новите - като се съобрази естествено с контузиите, а не да измисля топлата вода. Това му е най-голямата грешка на Роджърс.
За защитата - ако гледаме Юнайтед, Сити, Челси и т.н. - защитата и вратарят играят в една формация дълго време, за да се сработят, да знаят кой какво прави, кой къде застава и ако се правят промени, те са продиктувани от изключително слаба форма или контузии - ако се погледне Ливърпул последните 3 години, невероятни комбинации както във формацията, така и в изпълнителите - е как да стане - те докато разберат кой къде трябва да стои и идва някаква нова идея, за мен плод на отчаянието и с надежда нещо да вземе аджеба да сработи. Футболът е колективен спорт, никой не е застрахован от грешки и именно като тим, когато един сгреши трябва друг да помага, аз това нещо при нас не го виждам. А Далглиш остави една не чак толкова лоша защита. Само, че великият мислител и тактик за всичко обвинява Далглиш, Хендо, Шкъртел, собствениците, модела дори и феновете.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2015 11:54

Gil-galad написа:
boabbb написа:Бентеке е добър играч, бе :!: Доста е техничен за физиката си, за мен би бил добър трансфер :roll: А иначе за играта по земя ... с Хендерсън в средата - кажи честно :lol: Пуул винаги са играли по-директно, понякога и с високи топки, като се налага - трябва да има вариативност ...

Добър е за Астън Вила...стига моля ти се...като е добър що не го вземете вие ами искате Джаксън...

Аз ако имам глас, бих предпочел Бентеке - по-евтин, с опит във ВЛ, на 24, а не на 29 като Мартинес ... Според мен не е разгърнал докрай потенциала си, основно заради лошата контузия, която получи ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 01 юни 2015 12:07

Между другото бях чел едно интервю на Роджърс по повод новата схема, в което обясняваше, че е свикнал да променя отбора си да играе в различни формации, защото в ранните си години на треньор, когато водел юношески и младежки отбори, му се налагало да променя постоянно схемата, защото играел с различни противници и в много сгъстен цикъл или нещо подобно. С това може да се обяснят идеите, които налага и в Ливърпул. Както може да се обясни и прекрасната им любов с един субект, сами се сетете кой.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 01 юни 2015 12:20

boabbb написа:
Аз ако имам глас, бих предпочел Бентеке - по-евтин, с опит във ВЛ, на 24, а не на 29 като Мартинес ... Според мен не е разгърнал докрай потенциала си, основно заради лошата контузия, която получи ...

Аз ако имах глас щях да взема Бентеке заради възрастта и заради това че познава ВЛ.Но не бих останал само с него.Стъридж с тези контузии не е ясно кога и колко ще можем да разчитаме на него.Аз лично бих взел още един класен нападател като бих се спрял или на Лаказет или на Вието(от Виляреал). Лаказет вече втори сезон не спира да вкарва, би ни излязъл солено както и Бентеке.Вието е доста по-рисков, само с един добър сезон, доста по евтин(мисля има клауза 20 млн и Атлетико М са на път да го вземат). Определено трябва да се отървем от всичките си настоящи нападатели с изключение на Стъридж.Заради честите травми на Стъридж няма да е зле и следващия сезон да имаме 4-ма нападатели като изобщо не съм оптимист за Ориги, отзивите за него са доста зле и е твърде възможно да се окаже следващия "гениален" трансфер на Роджърс.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 юни 2015 12:22

boabbb написа:
Gil-galad написа:
boabbb написа:Бентеке е добър играч, бе :!: Доста е техничен за физиката си, за мен би бил добър трансфер :roll: А иначе за играта по земя ... с Хендерсън в средата - кажи честно :lol: Пуул винаги са играли по-директно, понякога и с високи топки, като се налага - трябва да има вариативност ...

Добър е за Астън Вила...стига моля ти се...като е добър що не го вземете вие ами искате Джаксън...

Да контузията малко го върна назад ,но пък бързо навлезе .Не е лош ,но не е за нашия стил .Балотели е подобен таран ,Ламбърт и той горе долу същия тип . Роджърс видя ,че не става с тях и сега ми е чудно защо иска подобни нападатели а не търси раздвижени тип Суарес ? Мартинес е подобен като Бентеке ,за вас стават ,Венгер играе с такъв тип нападатели .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юни 2015 12:32

chakalat написа:
boabbb написа:

Аз ако имах глас щях да взема Бентеке заради възрастта и заради това че познава ВЛ.Но не бих останал само с него.Стъридж с тези контузии не е ясно кога и колко ще можем да разчитаме на него.Аз лично бих взел още един класен нападател като бих се спрял или на Лаказет или на Вието(от Виляреал). Лаказет вече втори сезон не спира да вкарва, би ни излязъл солено както и Бентеке.Вието е доста по-рисков, само с един добър сезон, доста по евтин(мисля има клауза 20 млн и Атлетико М са на път да го вземат). Определено трябва да се отървем от всичките си настоящи нападатели с изключение на Стъридж.Заради честите травми на Стъридж няма да е зле и следващия сезон да имаме 4-ма нападатели като изобщо не съм оптимист за Ориги, отзивите за него са доста зле и е твърде възможно да се окаже следващия "гениален" трансфер на Роджърс.

Всеки си има мнение, аз лично Бентеке не бих го взел в Ливърпул...иначе президента на Лион вчера каза, че няма контакт от Ливърпул за Лаказет, а дори да има нямаме парите или ШЛ за да го вземем....Докато Вието ще отиде най-вероятно в Атлетико, ако продадат Гризман на Челси, като преди няколко дни четох някъде статия, че ние, Атлети и Арсенал имаме интерес към Вието като ние сме му най-малко предпочитаната опция.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 юни 2015 12:43

И това ни го казва президента на Лион :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 01 юни 2015 12:49

Gil-galad написа:

Всеки си има мнение, аз лично Бентеке не бих го взел в Ливърпул...иначе президента на Лион вчера каза, че няма контакт от Ливърпул за Лаказет, а дори да има нямаме парите или ШЛ за да го вземем....Докато Вието ще отиде най-вероятно в Атлетико, ако продадат Гризман на Челси, като преди няколко дни четох някъде статия, че ние, Атлети и Арсенал имаме интерес към Вието като ние сме му най-малко предпочитаната опция.

И аз не съм голям фен на Бентеке(просто го предпочитам пред Мартинез) но пък кой ще вземем ако не него.Профила на Бентеке е близък до този на Балотели.Ако не можем или не трябва да вземем някой измежду тези 3-мата то кой можем :) Ако ще имаме претенции да се връщаме в топ 4 ще трябва да има кой да вкарва голове, което беше много сериозен проблем този сезон а добри нападатели който да можем да вземем няма много-много.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юни 2015 13:07

chakalat написа:
Gil-galad написа:

И аз не съм голям фен на Бентеке(просто го предпочитам пред Мартинез) но пък кой ще вземем ако не него.Профила на Бентеке е близък до този на Балотели.Ако не можем или не трябва да вземем някой измежду тези 3-мата то кой можем :) Ако ще имаме претенции да се връщаме в топ 4 ще трябва да има кой да вкарва голове, което беше много сериозен проблем този сезон а добри нападатели който да можем да вземем няма много-много.

Вярно, че не го Харесвам много, но е по-подходящ от Бентеке, а и сега Игуаин може и да бъде излъган....Аубамеянг също - 17 гола през сезона за "борещия се да не изпадне" отбор на Борусия...Бака който трудно може да бъде излъган вече(поне от нас)....също така аз лично не бих върнал Йоветич и Уолкот....това при условие, че търсим играч, който да играе бърза атакуващ футбол по земя....ако ще центрираме като замаяни Бентеке е нашия човек...иначе аз лично пък предпочитам Мартинез пред Бентеке.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2015 13:13

Абе с Игуаин не е ясно кой кого може да излъже :lol: Според мен трябва да имате малко по високички цели от г-н пропуск
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Ливърпул”