Е сити си ги глобяват... аз не си спомням те да се ревали за каквото и да е. Само си мълчат и си вършат работите. Моуриньо все едно за първа година го виждаш. Той просто търси за какво да се заяжда със съперника...
Тоя глупав ФФП е на УЕФА, а не на ФИФА ако не бъркам. Не случайно Платини каза, че ще го разхлабват защото клубовете били недоволни.
Е миналата седмица QPR почнаха да съдят някого за подобни измишльотини. Не помня дали беше УЕФА или ФА, но явно и това им създава проблеми.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Е сити си ги глобяват... аз не си спомням те да се ревали за каквото и да е. Само си мълчат и си вършат работите. Моуриньо все едно за първа година го виждаш. Той просто търси за какво да се заяжда със съперника...
Тоя глупав ФФП е на УЕФА, а не на ФИФА ако не бъркам. Не случайно Платини каза, че ще го разхлабват защото клубовете били недоволни.
Е миналата седмица QPR почнаха да съдят някого за подобни измишльотини. Не помня дали беше УЕФА или ФА, но явно и това им създава проблеми.
За QPR е друго КПР ще съди Футболната лига в Англия
А за разхлабване май няма да е скоро.5г го мислеха ФФП.Сигурно още толкова ще го мислят и облекчаването
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Съгласен.Друго ми е интересно.Единствените които роптаят срещи ФФП са ПСЖ.Което означава , че Сити и Челси вече явно са успели да балансират приходи и разходи.И точно това Моу го е казал не е един или два пъти за продаването и купуването.Явно се е нагодил след безхаберно харчене.Собствениците на Ливърпул не дават да става дума за отслабване на ФФП.Ще видим кой ще надделле ?! Особено след като принца загуби борбата със Сеп
Сити бяха първите който недоволстваха от ФФП.Те бяга първите глобени и с наложени ограничения за заплати и трансфери.В сегашния си вариант ФФП облагодетелства един малък кръг от отбори.Мисля че всеки ще се съгласи че е глупост да се глобяват отбори като Българските които и без това едва съществуват.Реално ФФП в момента забранява инвестиция с цел бъдеща печалба.Моуриньо сега му е лесно да говори но ако имаше ФФП когато Абрамович ги взе ми е малко чудно как щяха да вземат всички футболисти с които ги направи шампиони в първия си престой.Сега след вложени стотици милиони нещата са по-лесни.В сегашния вариант на ФФП един отбор ако е пред фалит не може да бъде купен и финансиран от някой с пари без той да плаща глоби което е смешно.Не е случайно че се говори за промени и мисля скоро ще са факт.Хубаво е да има подобен правилник, но да се измисли така че да не ощетява толкова много по-малките отбори и да не спира евентуални бъдещи инвеститори.
-
suareshampion
mb45 написа:suareshampion написа:iliev72 написа:Купона продължава![]()
![]()
Times е сериозен вестник когато става въпрос за политика.Нещо не виждам слухове от сериозни спортни медии.А Клоп го видях колко струва снощи отново.Искате да гледаме как ни бият като тупан ли ?! Явно искате да се включим в борбата за оцеляване като Борусия този сезон !
ахахахаха да бе човек ,тук целия форум приказваха един месец ,че клоп спечелил купата на германия тая година ...да спечели я ,колкото и левски я спечелиха вчераголям срам илиев
Клоп даде много назад последно време ,много срамни резултати.Но нашите искат всеки ,само не и Брендън .До една седмица обаче ,ще им се охладят страститеВолсфург ,ако запазят отбора си ,Дортмунд ще им дишат прахта и следващите години . Дортмунд имат подобна на нашата политика ,продават най добрите си играчи и после искат успехи ?! Няма как да стане .Клоп явно и той е мишкар и послушко ,щом продължаваше да стои ,след като му продават най добрите играчи .Не може да задържи техните най добри играчи а как ще задържи играчите на Ливърпул ,ако дойде ? Никак.
Дортмунд и Ливърпул не разполагат със модела и парите на по големите и за това страдаме и двата клуба и сме мачкани .
И нека да кажем ,че мразеният от същите тия наши фенчета Суарес ,взе втора купа и направи дубъл !Сега фенчетата искат класа а в същото време искаха класата да се махне от Ливърпул
![]()
Илиев ,какво ще кажеш за никчето ми ?СУАРЕС-ШАМПИОН ! Да се готви поредната жертва Ювентус ,чакам требъла !
Аз не мога да разбера тренер, сега Брендън е мишкар и послушко като Клоп или не? И ако да, ти такъв треньор ли искаш? Клоп за 7 годиини в Борусия има 2 титли, купа на Германия и финал в Шампионска лига, нашето момче го знаем за 3 години какво направи.Тази година Клоп се провали, абсолютен факт, както и този, че напуска след като се чувства изчерпан за отбора.
Никога не съм искал Суарес да бъде продаван, не вярвам някой, който обича Ливърпул да е искал, но той искаше в Барса и ако ще и Господ да беше собственик и мениджър на този отбор пак щеше да отиде там. Като не иска в Ливърпул, прав му път - никой не е по-голям от клуба, същото важи и за Стърлинг. Харесвам Суарес като играч, но да свършвам, че е на път да направи требъл с Барса, не благодаря - аз съм фен на Ливърпул.
Нямам абсолютно нищо против Роджърс, миналата година играта на отбора ми доставяше несравнимо удоволствие - майната й на титлата, играехме страхотен футбол, за което не може да се каже че Брендън нямаше някакъв принос. Намери ваксата на отбора, с който разполгаше и направи страхотни мачове като изключим защитата. Миналото лято трябваше да оправи защитата, да намери приличен заместник на Суарес и да увеличи пейката. Според мен, изминалия сезон доказа, че не успя да го направи.
Ако собствениците решат да го оставят на поста и през новия сезон, което изглежда много вероятно - за мен това може и да е много успешен ход. За 3 години той си събра настоящия отбор, познава нещата отвътре и знае какво му трябва, за да постигне някакъв успех. Ще чувства подкрепата на собствениците, които според мен разбират, че с този "модел", нещата в краткосрочен план няма как да се получат и ако го оставят ще променят поне отчасти трансферната политика. В същото време ще е изправен до стената, защото на всички ще е ясно, че при всяка следваща издънка ще е аут от играта.
Така че предстои интересно лято както откъм мениджър и играчи така и от курса, по който ще поемат собствениците. Предстои да разберем - аз лично съм оптимист за бъдещето.
Излишни въпроси ми задавате и то по няколко пъти .Клоп е послушко и Брендън е такъв ,но това не значи ,че са слаби треньори . Те са послушници ,защото шефовете не се съобразяват с техните желания да задържат най добрите си играчи .Само за това ,не искам треньор послушник в Ливърпул .Но няма как да имаме треньор с име ,който да не е послушко .Това не ти ли стана ясно ? Пак ли да говоря за модела ? Айде стига сте ме провокирали да повтарям тая думичка по хиляда пъти и да ставам досаден . Примерно Моуриньо е властен треньор и не е послушко ,Абрамович се съобразява с неговите желания ,но заради модела ние няма как да имаме такъв треньор . Фъргюсън също беше властен ,думата му беше закон за собствениците ,успяваше да задържи добрите си играчи и това му помогна много за успехите ,които постигна .
Всички бг фенчета искахте да продавате Суарес .Имам наблюдения по всички бг форумчета. Не лъжете ,има хронология .Вие не можете да оценявате най добрите играчи ,показвате неблагодарност. Суарес оставяше сърцето си във всеки мач за Ливърпул .Разберете ,тоя изстрадал отбор се нуждае от класа .Класата е дефицит тук и когато намерим класа ,трябва да сме твърдо зад нея ,въпреки това че ви дразни даден играч .За мен вие сте едни глупави сектанти ,които се вживявате и драматизирате прекално много .Обръщате внимание на незначителните неща,второстепенните а не на значимите ..и това го правите при положение ,че нямаме 25 години титла ?! Смях .Сега ,както виждам ,настроението ви и за Стърлинг е същото .Прекратявам тая тема .
Радвам се за Суарес ,защото той заслужава отличия .Той дава всичко от себе си в отборите ,които играе .Труди се много и заслужава успехи ,без значение ,че те не са с Ливърпул ,аз винаги ще го подкрепям ,защото е играл в Ливърпул ,носил ми е голяма радост и ми е любим играч ,тъй като ми напомня на мен в много аспекти.
Изобщо не предстои интересно лято .Нещата са ясни ако помислим логично .Треньора остава ,собствениците няма да променят модела ,така ,че не очаквайте кой знае какви играчи .Аз не съм оптимист .Ливърпул ще продължава да се мъчи срещу 4те по богати конкуренти .Ако постигне нещо голямо ,то ще е времено ,защото след това няма да можем да задържим изгрелите звезди и пак ще започне всичко отначало .
Илиев ,пак ти казвам ,надеждите на теб и Хенри ,че ФФП ще ни помогне срещу по богатите са смешни .Те имат изградени отбори а ние нямаме .Късно е чадо. Те имат ИМЕ сред съвременните играчи и винаги ще бъдат желана дестинация и ще обират класата а ние утайките . Приходите също им са много големи ,така че ще им пръднеш на кура с тоя ФФП. Дори и да ги глобиш някой път ,това няма да ги бутне и няма да стопли Ливърпул .
Недей лежа на тая кълка .ГЛУПАВО Е . Потърси промяна в модела ,вземи класа ,задръж я ,изгради силен отбор ,печели титли и си върни славата и името.Това е решението .Всичко друго е вятър работа и мъките ще бъдат вечни ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Scholesy93
- Контакти:
suareshampion написа:тъй като ми напомня на мен в много аспекти.
Предполагах, че малко си мръднал, ама ти явно и хора хапеш.
А това, че САФ никога не е губил ключови играчи-Макграт,Страхан,Яп Стаам,Бекъм,Нистелрой и CR7 не са на твоето мнение.1995 губи трима ключови играчи, а 1996 прави дубъл.2009 продава най-добрия играч на света, а го замества с Тони Валенсия, а след това за 4 години печели две титли, две Карлинг Къп и стига до финал за ШЛ.Има една ключова фраза:No player is bigger than the club.Щом казваш, че при Ливърпул всичко е отишло на майната си заради продажбата на Суарез, то значи Роджърс хич не го бива за треньор.Не може един играч да е bigger than the club.Просто показва, че миналата година сте били близо до титлата не ЗАРАДИ Роджърс, а по-скоро ЗАРАДИ Суарез и ВЪПРЕКИ Роджърс.А това за Далглиш-човека в първия си пълен сезон, без някакви пари, спечели Карлинг Къп, а във ВЛ завърши на същата позиция като Роджърс през този, при случай, че когато играхте все едно в гредите на противниковата врата е имало магнит за топки.Преведено на български:Роджърс за три сезона и много пари не успя да стигне това, което Далглиш постигна за един сезон и никакви пари.Роджърс има един успех-второ място във ВЛ, а то пак се дължи предимно на Далглиш, защото именно той докара Суарез в клуба.Подчертавам:при управлението на Хенри и при т.н. модел.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Scholesy93 написа:suareshampion написа:тъй като ми напомня на мен в много аспекти.
Предполагах, че малко си мръднал, ама ти явно и хора хапеш.Значи ти беше написал, че и Роджърс приличал на теб?Ако следваме логиката Роджърс=теб=Суарез, то Роджърс=Суарез.Ама нещо послушкото Роджърс(по твоите думи), чийто най-велик успех е ПОЧИТИ спечелването на ВЛ да прилича на Суарез, който по твоите думи ще спечели требъл, звучи несериозно.
А това, че САФ никога не е губил ключови играчи-Макграт,Страхан,Яп Стаам,Бекъм,Нистелрой и CR7 не са на твоето мнение.1995 губи трима ключови играчи, а 1996 прави дубъл.2009 продава най-добрия играч на света, а го замества с Тони Валенсия, а след това за 4 години печели две титли, две Карлинг Къп и стига до финал за ШЛ.Има една ключова фраза:No player is bigger than the club.Щом казваш, че при Ливърпул всичко е отишло на майната си заради продажбата на Суарез, то значи Роджърс хич не го бива за треньор.Не може един играч да е bigger than the club.Просто показва, че миналата година сте били близо до титлата не ЗАРАДИ Роджърс, а по-скоро ЗАРАДИ Суарез и ВЪПРЕКИ Роджърс.А това за Далглиш-човека в първия си пълен сезон, без някакви пари, спечели Карлинг Къп, а във ВЛ завърши на същата позиция като Роджърс през този, при случай, че когато играхте все едно в гредите на противниковата врата е имало магнит за топки.Преведено на български:Роджърс за три сезона и много пари не успя да стигне това, което Далглиш постигна за един сезон и никакви пари.Роджърс има един успех-второ място във ВЛ, а то пак се дължи предимно на Далглиш, защото именно той докара Суарез в клуба.Подчертавам:при управлението на Хенри и при т.н. модел.
Гръбнака на отбора му пак е изграден от хора преди него, които той твърдеше че не желае а впоследствие направи вице-капитан и твърд титуляр. Лукас не искаше да го чува, като е здрав му е незаменим. Махна Агер за да купи... Ловрен..
Ингс ще започва преговори другата седмица
По-рано през деня имаше слухове за преговори за Лаказет, но президента на Лион каза че няма шанс
Бентеке - ние ще правим оферта(за съжаление) а Шерууд иска да го задържи
Danny Ings will open negotiations over personal terms with Liverpool this week. (Sam Wallace - Independent)
Liverpool have always been Ings’ first choice, and Spurs' interest will have no effect on the compensation fee. (Sam Wallace - Independent)
По-рано през деня имаше слухове за преговори за Лаказет, но президента на Лион каза че няма шанс
Lyon President Jean Michel Aulas on Alexandre Lacazette-Liverpool links: "Liverpool have never called us... Nor do they have the means."
Бентеке - ние ще правим оферта(за съжаление) а Шерууд иска да го задържи
Tim Sherwood will meet with LFC target Christian Benteke this week for talks over his future. Villa have offered him a new deal. (Times)
Liverpool are expected to submit an opening bid for Christian Benteke this week. #lfc (John Percy - Telegraph)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Колко ТЪП трябва да си, да твърдиш че играеш футбол по земя и да искаш... Бентеке. Не става с Балотели, затова ще вземем още един като него.
Бентеке е добър играч, бе
Доста е техничен за физиката си, за мен би бил добър трансфер
А иначе за играта по земя ... с Хендерсън в средата - кажи честно
Пуул винаги са играли по-директно, понякога и с високи топки, като се налага - трябва да има вариативност ...
Леевски, оле
boabbb написа:Бентеке е добър играч, беДоста е техничен за физиката си, за мен би бил добър трансфер
А иначе за играта по земя ... с Хендерсън в средата - кажи честно
Пуул винаги са играли по-директно, понякога и с високи топки, като се налага - трябва да има вариативност ...
Добър е за Астън Вила...стига моля ти се...като е добър що не го вземете вие ами искате Джаксън...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.