Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Mar70
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Mar70 » 31 май 2015 16:18

iliev72 написа:Поне аз не виждам как Клоп ще доведе утвърдени играчи.Имена като Анчелоти и Капело там нещата стоят другояче.Капело вече свикна да е мениджър на национален отбор и си взима същите пари с много по-малко ядове.Анчелоти каза , че има други планове в близката година.Клоп не е човека който ще доведе утвърдени имена.В Борусия дори не успя да запази големите си звезди в последните 2-3г. и доведе пълни разочарования.Иначе казано - нищо повече от това което е БР.Да не забравяме , че в Бундеслигата конкуренцията не е като я ВЛ.И дори Джан каза , че има голяма разлика между двете лиги.Едно да го каже някой от нас , а съвсем друго е да го каже играч играл и в двете лиги.

Защо да не докара утвърдени имена? Аре помисли на тебе ако ти звъннат БР и Клоп, ти на кой ще вдигнеш пръв. На треньор, който до преди 2 години никой не знаеше или на този, който стигна до финал на ШЛ, като разцепи РМ на полуфнала (щом викаш, че да спечелиш титлата в Германия е прекалено малко). Защо примерно Шакири избра Манчини пред БР? Тва че не успял да си запази играчите е съвсем друга тема. И все пак Ливърпул е по - голям отбор от Борусия. Дори да вземе 2-ма неизвестни от немското първенство е по - добре от Дани Ингс, Лалана и Ламбърт, както се видя с Джан. Има много минуси Клоп, но повече плюсове. Въпроса е, какво ще се избере накрая.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 май 2015 16:24

Mar70 написа:
iliev72 написа:Поне аз не виждам как Клоп ще доведе утвърдени играчи.Имена като Анчелоти и Капело там нещата стоят другояче.Капело вече свикна да е мениджър на национален отбор и си взима същите пари с много по-малко ядове.Анчелоти каза , че има други планове в близката година.Клоп не е човека който ще доведе утвърдени имена.В Борусия дори не успя да запази големите си звезди в последните 2-3г. и доведе пълни разочарования.Иначе казано - нищо повече от това което е БР.Да не забравяме , че в Бундеслигата конкуренцията не е като я ВЛ.И дори Джан каза , че има голяма разлика между двете лиги.Едно да го каже някой от нас , а съвсем друго е да го каже играч играл и в двете лиги.

Защо да не докара утвърдени имена? Аре помисли на тебе ако ти звъннат БР и Клоп, ти на кой ще вдигнеш пръв. На треньор, който до преди 2 години никой не знаеше или на този, който стигна до финал на ШЛ, като разцепи РМ на полуфнала (щом викаш, че да спечелиш титлата в Германия е прекалено малко). Защо примерно Шакири избра Манчини пред БР? Тва че не успял да си запази играчите е съвсем друга тема. И все пак Ливърпул е по - голям отбор от Борусия. Дори да вземе 2-ма неизвестни от немското първенство е по - добре от Дани Ингс, Лалана и Ламбърт, както се видя с Джан. Има много минуси Клоп, но повече плюсове въпроса е, какво ще се избере накрая.

Ако ти намеря изказването на Шакири ще си умреш от смях.Избра Манчини защото ще може да играе в Европа с Интер.
"Всички те са великолепни играчи, всеки има своите качества. Научих много от тях. В Интер обаче искам да дам своя принос. Надявам се, че ще спечелим много", заяви още Шакири, който вярва и че Интер може да се завърне в Шампионската лига.
А какво стана :lol: :lol: :lol: Дори за ЛЕ не се класираха.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 31 май 2015 16:29

iliev72 написа:
Mar70 написа:

Защо да не докара утвърдени имена? Аре помисли на тебе ако ти звъннат БР и Клоп, ти на кой ще вдигнеш пръв. На треньор, който до преди 2 години никой не знаеше или на този, който стигна до финал на ШЛ, като разцепи РМ на полуфнала (щом викаш, че да спечелиш титлата в Германия е прекалено малко). Защо примерно Шакири избра Манчини пред БР? Тва че не успял да си запази играчите е съвсем друга тема. И все пак Ливърпул е по - голям отбор от Борусия. Дори да вземе 2-ма неизвестни от немското първенство е по - добре от Дани Ингс, Лалана и Ламбърт, както се видя с Джан. Има много минуси Клоп, но повече плюсове въпроса е, какво ще се избере накрая.

Ако ти намеря изказването на Шакири ще си умреш от смях.Избра Манчини защото ще може да играе в Европа с Интер.
"Всички те са великолепни играчи, всеки има своите качества. Научих много от тях. В Интер обаче искам да дам своя принос. Надявам се, че ще спечелим много", заяви още Шакири, който вярва и че Интер може да се завърне в Шампионската лига.
А какво стана :lol: :lol: :lol: Дори за ЛЕ не се класираха.

Еми смятай щом е избрал отбор, който процента да играе в Европа му беше сигурно 10, а ние тогава играехме в Лига Европа и почнахме добрата серия ... Въпроса е, че сме доста ограничени откъмто трансфери - 1 заради модела, 2 защото БР не е голямо име и дори затова, че ако се предлагат еднакви пари доста хора биха избрали Лондон или Манчестър примерно пред Ливърпул. Трябва да се компенсира някъде ...

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 31 май 2015 16:32

И за мен Клоп няма да доведе класни играчи или поне няма да може да се пребори за имена като например Фалкао и Ди Мария. В Дортмунд изхарчи не чак толкова малко пари, и все пак не помня да е взел някоя звезда.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 31 май 2015 16:35

Взе Обамаянг, Мхитарян ,Имобиле, Шахин и Кагава без пари и пак беше втори следващия сезон. Само този сезон му беше слаб и съм сигурен, че ако беше останал още една година най - вероятно пак щеше да е в ШЛ, но няма да го оправдавам, просто тва са спекулациите.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 31 май 2015 18:27

Илиев стига си се правил на дърт философ стига ми сравнявал смешния бейзбол с футбола :lol: :lol: :lol: Дори и тренера който е влюбен в БР вижда много добре, че без пара няма как да си на върха или ще е някакво временно явление от 1-2-3 години и то за да стане трябва да се махне Браян Роджърс и пак не е сигурно, че ще стане ;)
Още по-смешно е да лафиш за АЗ Алкмар как щял да стане топ отбор с човека измислил Moneyball и да ми поставаш тоя линк всяка седмица да ама не топ отбор АЗ може да стане само в Холандия заради малката конкуренция и това, че всеки добър футболист от Ередивизията се купува от Англия, Испания или Германия :lol: :lol:
Брендо лимона с младия отбор на Ливърпул + 2-3 нови и той може да стане топ тренъор и да направи Ливъра топ отбор в Холандия ама в Англия ще сме средняци с тренъор под средното ниво :lol: :lol:
И Гуардиола, Анчелоти и Моу да дойдат няма да доведат ТОП ИГРАЧИ пак говориш смешки разликата от Клоп до ТОП ТРЕНЪОРИТЕ не е голяма всичко е ПАРИ ПАРИ и пак ПАРИ. Дай 200 000 + на Санчес и да видиш дали ще избере Арсенал пред Ливъра :lol: Пусни ме мене тренъор на Сити или Ман Ю и ще привлека по-класен и скъп играч отколко Анчелоти, Гуардила или Моу ще успеят в Ливърпул пак ти казвам стига си говорил глупости, че ми омръзна да те слушам с тея старомодни виждания и тоя moneyball нищо лично ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 май 2015 18:41

Митак така ще е като няма истински ФФП както е САЩ.Той работи от 70-те години на 20 век.УЕФА ще го открият , но вече е малко късно.И забравете за модела Абрамович или ПСЖ.Като гледам май ПСЖ и Сити нищо чудно да отнесат още някои наказание и съвсем да им редуцират съставите от към скъпоплатени звезди за сметка на играчи до 21г.Май време вие да си промените мисленето.Вече правилата се променят и едва ли ще става по-лесно да се привличат скъпоплатени играчи.Точно обратното.И тъй като сте много наясно ще ви припомня за какво се заговори миналата есен в ВЛ - Таван на заплатите.Това рано или късно ще стане.Дали за целият отбор или за всеки играч е без значение , но таван вече се обсъжда и няма да се учудя скоро да се появи.На вас тези новини ви минават покрай ушите и въобще не се замисляте.Така беше и ФФП , но то вече е реалност.Стига с тези 200к+ това вече е история.Нали го видяхме тези с 200к+ в МЮ.Фалкао грубо казано е 30 млн на МЮ - заплата + наем.Ти намери колко им е струвал всеки гол на Фалкао.Като гледам и Ди Мариа вече реве да се маха.Нещо да кажеш ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 31 май 2015 18:47

iliev72 написа:
kadett1 написа:Илиев, ти нали си привърженик на фактите. Факт ли е , че БР 3 години няма купа или титла. Факт е. Та дори и Далглиш, и Бенитес, и Улие имаха купи едната от които е Шампионска лига и един финал за същата купа. Далглиш има една лимонадена купа и финал за ФА. Какво има БР - нищо и откъде видяха ФСГ някакъв потенциал в БР - в Суонси? Тези тъпи американци нямат хабер от футбол, но имат хабер да откриват млади и способни мениджъри - и тук издишат, просто защото бейзбол и европейски футбол са коренно различни материи. До 2 години или ще продададат Ливърпул , или ще го превърнат в клуб без лице. Така е Илийка и тогава ще пишем, че са пропиляни 5 години , но кел файда.

Те сигурно и в Холандия нищо не разбират от футбола и затова взеха Били Бийн - Mr. Moneyball ще трансформира АЗ :lol: :lol: :lol:

Илиев, ако говорим за Moneyball и Били Бийн, доколкото ми е известно след няколко успешни сезона в Оукланд, в които с много малък бюджет отвява много по-богати тимове, но без титла - именно Джон Хенри се опитва да го привлече в Бостън като му предлага голяма заплата, която той отказва? Вярно той не е бил треньор, а по-скоро селекционер? Ако Янките имат сериозни намерения да постигнат освен финансови и спортни успехи не биха се посвенили да сменят треньора и да докарат такъв, който да им свърши работа дори и да трябва да му плащат по-висока заплата и да му осигурят повече пари за трансфери и заплати. От всичко, което чета, никъде не виждам някой от FSG да е излязъл и да е казал Роджърс остава. Янките са бизнесмени и преди да вземат официално решение, няма да го обявят. Като смениха Далглиш с Роджърс, някъде преди това да сте чели, че точно това подготвят?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2015 19:01

http://gong.bg/football-sviat/anglia/st ... lop-330901
Сън но все пак от слуховете

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 31 май 2015 19:04

iliev72 написа:Кадетчо ти май само си чувал за Mr.Moneyball и въобще си нямаш идея , че той никога не е работил за FSG.Да те светна щото си непросветен.Благодарение на неговите идеи за последните няколко години правят 2 пъти шампиони Бостон.Първата титла на Бостон е с купуване на скъпи играчи и високи заплати , но следващите 2 в последните 10г е благодарение на идеите на Били Бийн.После аз съм бил зле.Разширете си мирогледа и свалете конските капаци.

Какво общо има Бостън Ред сокс и т.н. бейзболни отборчета като в Европа никой не се интересува от този спорт и идеите на американците за този спорт не вървят по никакъв начин в Европа.Какво ми даваш за пример как вдигнали този или онзи бейзболен отбор - ами пиши си в бейзболните форуми в Америка и стига си вадил някое текстче оттук или оттам без да има някаква връзка с темите тук. Не, не съм чувал за Mr.Moneyball и не мисля, че е необходимо да се интересувам от бейзболни истории.
Последна промяна от kadett1 на 31 май 2015 19:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”