suareshampion написа:iliev72 написа:Купона продължава

Times е сериозен вестник когато става въпрос за политика.Нещо не виждам слухове от сериозни спортни медии.А Клоп го видях колко струва снощи отново.Искате да гледаме как ни бият като тупан ли ?! Явно искате да се включим в борбата за оцеляване като Борусия този сезон !
ахахахаха да бе човек ,тук целия форум приказваха един месец ,че клоп спечелил купата на германия тая година ...да спечели я ,колкото и левски я спечелиха вчера

голям срам илиев
Клоп даде много назад последно време ,много срамни резултати.Но нашите искат всеки ,само не и Брендън .До една седмица обаче ,ще им се охладят страстите

Волсфург ,ако запазят отбора си ,Дортмунд ще им дишат прахта и следващите години . Дортмунд имат подобна на нашата политика ,продават най добрите си играчи и после искат успехи ?! Няма как да стане .Клоп явно и той е мишкар и послушко ,щом продължаваше да стои ,след като му продават най добрите играчи .Не може да задържи техните най добри играчи а как ще задържи играчите на Ливърпул ,ако дойде ? Никак.
Дортмунд и Ливърпул не разполагат със модела и парите на по големите и за това страдаме и двата клуба и сме мачкани .
И нека да кажем ,че мразеният от същите тия наши фенчета Суарес ,взе втора купа и направи дубъл !

Сега фенчетата искат класа а в същото време искаха класата да се махне от Ливърпул
Илиев ,какво ще кажеш за никчето ми ?

СУАРЕС-ШАМПИОН ! Да се готви поредната жертва Ювентус ,чакам требъла !
Аз не мога да разбера тренер, сега Брендън е мишкар и послушко като Клоп или не? И ако да, ти такъв треньор ли искаш? Клоп за 7 годиини в Борусия има 2 титли, купа на Германия и финал в Шампионска лига, нашето момче го знаем за 3 години какво направи.Тази година Клоп се провали, абсолютен факт, както и този, че напуска след като се чувства изчерпан за отбора.
Никога не съм искал Суарес да бъде продаван, не вярвам някой, който обича Ливърпул да е искал, но той искаше в Барса и ако ще и Господ да беше собственик и мениджър на този отбор пак щеше да отиде там. Като не иска в Ливърпул, прав му път - никой не е по-голям от клуба, същото важи и за Стърлинг. Харесвам Суарес като играч, но да свършвам, че е на път да направи требъл с Барса, не благодаря - аз съм фен на Ливърпул.
Нямам абсолютно нищо против Роджърс, миналата година играта на отбора ми доставяше несравнимо удоволствие - майната й на титлата, играехме страхотен футбол, за което не може да се каже че Брендън нямаше някакъв принос. Намери ваксата на отбора, с който разполгаше и направи страхотни мачове като изключим защитата. Миналото лято трябваше да оправи защитата, да намери приличен заместник на Суарес и да увеличи пейката. Според мен, изминалия сезон доказа, че не успя да го направи.
Ако собствениците решат да го оставят на поста и през новия сезон, което изглежда много вероятно - за мен това може и да е много успешен ход. За 3 години той си събра настоящия отбор, познава нещата отвътре и знае какво му трябва, за да постигне някакъв успех. Ще чувства подкрепата на собствениците, които според мен разбират, че с този "модел", нещата в краткосрочен план няма как да се получат и ако го оставят ще променят поне отчасти трансферната политика. В същото време ще е изправен до стената, защото на всички ще е ясно, че при всяка следваща издънка ще е аут от играта.
Така че предстои интересно лято както откъм мениджър и играчи така и от курса, по който ще поемат собствениците. Предстои да разберем - аз лично съм оптимист за бъдещето.