Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Стига глупости, това за Фенерите е невъзможно.
-
suareshampion
Mar70 написа:suareshampion написа:wolf написа:suareshampion написа:http://www.turkish-football.com/liverpool-target-jurgun-klopp-travels-to-istanbul-to-hold-talks-with-fenerbahce/?
Това наистина е абсурдно
Напротив ,изобщо не е абсурдно а напълно реално .Мечтата на феновете на Ливърул отива в големия гранд ...Фенербахче
Перфектно, ако се изложи Роджърс следващата година отново, взимаме Клоп на момента, а и така няма да иде в конкурент, което ще е много добре.
Ако не му осигурят класни играчи ,Роджърс ще се изложи и следващата година ,от сега ти го казвам .И не само Роджърс а който и да дойде ! И Клоп и Моп и Гуардиола и Анчелоти все тая .Момчета ,проблема на Ливърпул не е в треньора а в собствениците ,проумейте го един път завинаги .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Нека да предположим ,че американците дават това лято 100 млн за трансфери .Я ми кажете ,как ще вземем класен играч с тия пари при тоя модел ? Аз ще ви кажа ,никак ! Разберете ,има ограничения в политиката ,които спират класните играчи .Освен това и името ни е калпаво вече . И вместо американците да дават много големи заплати и по този начин да компенсират слабата ни марка и да се опитат да привличат класа ,те предлагат даже по малки заплати от останалите отбори ,които искат тия играчи .Е как да стане ? Ай кажете ми как да стане ,нали сте големи философчета и ми се правите на икономисти тука и на финансисти, бизнесмени ? Да ви чуя ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Нека да предположим ,че американците дават това лято 100 млн за трансфери .Я ми кажете ,как ще вземем класен играч с тия пари при тоя модел ? Аз ще ви кажа ,никак ! Разберете ,има ограничения в политиката ,които спират класните играчи .Освен това и името ни е калпаво вече . И вместо американците да дават много големи заплати и по този начин да компенсират слабата ни марка и да се опитат да привличат класа ,те предлагат даже по малки заплати от останалите отбори ,които искат тия играчи .Е как да стане ? Ай кажете ми как да стане ,нали сте големи философчета и ми се правите на икономисти тука и на финансисти, бизнесмени ? Да ви чуя ?
Много просто, купуват се ТАЛАНТИ, ама истински таланти, а не такива като Маркович и Ориги.
Един Дракслер едва ли би струвал повече от 20 милиона в момента, същото се отнася и за Фараона от Милан, и двамата имаха проблеми с контузии, особено Ел Шарави, но пък ако играта им тръгне става страшно.
Един Иско не би струвал повече от 40 милиона евро, макар че едва ли би дошъл при нас с оглед на конкуренцията, която бихме имали за него.
Но това, ако американците дадат 100 милиона ПЛЮС парите от продажба на играчи, така ще ги докараме до поне 150 милиона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
suareshampion
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Нека да предположим ,че американците дават това лято 100 млн за трансфери .Я ми кажете ,как ще вземем класен играч с тия пари при тоя модел ? Аз ще ви кажа ,никак ! Разберете ,има ограничения в политиката ,които спират класните играчи .Освен това и името ни е калпаво вече . И вместо американците да дават много големи заплати и по този начин да компенсират слабата ни марка и да се опитат да привличат класа ,те предлагат даже по малки заплати от останалите отбори ,които искат тия играчи .Е как да стане ? Ай кажете ми как да стане ,нали сте големи философчета и ми се правите на икономисти тука и на финансисти, бизнесмени ? Да ви чуя ?
Много просто, купуват се ТАЛАНТИ, ама истински таланти, а не такива като Маркович и Ориги.
Един Дракслер едва ли би струвал повече от 20 милиона в момента, същото се отнася и за Фараона от Милан, и двамата имаха проблеми с контузии, особено Ел Шарави, но пък ако играта им тръгне става страшно.
Един Иско не би струвал повече от 40 милиона евро, макар че едва ли би дошъл при нас с оглед на конкуренцията, която бихме имали за него.
Но това, ако американците дадат 100 милиона ПЛЮС парите от продажба на играчи, така ще ги докараме до поне 150 милиона.
Не ме кефи мнението ти .Дракслер ,Иско и Шарави не могат да помогнат на Ливърпул да се пребори с конкуренцията .Освен това Иско е скъп и като трансферна сума и като заплата и не влиза в модела .С ТАЛАНТИ,като цяло .. също няма да стане .Трябва ОПИТ ,млади играчи си имаме колкото щеш .Някой друг да чуя ?
Последна промяна от suareshampion на 18 май 2015 18:24, променено общо 1 път.
suareshampion написа:Не ме кефи мнението ти .Дракслер ,Иско и Шарави не могат да помогнат на Ливърпул да се пребори с конкуренцията .С ТАЛАНТИ,като цяло .. също няма да стане .Трябва ОПИТ ,млади играчи си имаме колкото щеш .Някой друг да чуя ?
Ами тогава да вземем Робен, Модрич, Суарес и Азар?
Какво значи няма да помогнат, тия тримата имат повече талант от целия ни отбор с изключение на Стърлинг и Коутиньо...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
suareshampion
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Не ме кефи мнението ти .Дракслер ,Иско и Шарави не могат да помогнат на Ливърпул да се пребори с конкуренцията .С ТАЛАНТИ,като цяло .. също няма да стане .Трябва ОПИТ ,млади играчи си имаме колкото щеш .Някой друг да чуя ?
Ами тогава да вземем Робен, Модрич, Суарес и Азар?![]()
Какво значи няма да помогнат, тия тримата имат повече талант от целия ни отбор с изключение на Стърлинг и Коутиньо...
Пълни глупости .Стоят на едно място и тримата в развитието си и не са мръднали грам . Шарафи е пълен смях . Дракслер и аз го харесвах ,но няма класата и постоянството . Иско и той не е кой знае какво .
-
john barnes
Продължавам да твърдя,че някой кадърен мениджър,например Клоп- ще вдигне отбора със наличните играчи+ негова селекция лятото. Всички знаем,че във германия има добри и евтини играчи,които ще ни свършат работа.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:Продължавам да твърдя,че някой кадърен мениджър,например Клоп- ще вдигне отбора със наличните играчи+ негова селекция лятото. Всички знаем,че във германия има добри и евтини играчи,които ще ни свършат работа.
Мне ,и това не е вариант . Добри и евтини са две противоположни неща . А за смяна на треньора вече казах мнението си хиляда пъти . Проблема на играчите в Ливърпул не опира до вдигане а до класа .Те просто нямат нужната класа ,повечето.
Reports originating from Spain claim that Liverpool owners Fenway Sports Group (FSG) are considering replacing Brendan Rodgers with Rafa Benitez in the summer.
Klopp and Benitez appear to be the frontrunners for a vacancy that doesn't exist. The official line is that Rodgers is safe but is widely accepted that if he remains in the job past the summer that this will only be because others turned down the opportunity to come in.
[via KOP talk]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp