Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот HoUs4oOL » 20 фев 2014 13:39

suareshampion написа:Добър отбор са ,имат шанс за купата .

Дано. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 фев 2014 13:01

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tenVYuInuU8[/youtube]

Хубава победа на малките, както казахте и вие дано да вземем купата.
другите 1/4
Фулам–Хъдърсфийлд(тия биха Скъмс като гости :mrgreen: )
Нюкясъл–Челси
Чарлтън/Арсенал–Евертън

Довечера резервите са гости на Стоук от 21ч, мача е на Британия и ще го предават на живо.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 фев 2014 13:08

LIMASSOL написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tenVYuInuU8[/youtube]

Хубава победа на малките, както казахте и вие дано да вземем купата.
другите 1/4
Фулам–Хъдърсфийлд(тия биха Скъмс като гости :mrgreen: )
Нюкясъл–Челси
Чарлтън/Арсенал–Евертън

Довечера резервите са гости на Стоук от 21ч, мача е на Британия и ще го предават на живо.

Ще ги гледаме задължително .Очаквам другия сезон ,Роджърс да налага леко полеко , играчи от школата . Тейешера,Ибе ,Маклофлин. И отдолу идват добри момчета.
Доволен съм от работата в школата .Даже предоволен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 фев 2014 09:29

Лимасолче ,не ми харесаха особено ,въпреки победата. След тоя мач ,вече съм напълно убеден,че нищо не става от нападателчето Вилиан Бижев .
Все пак ,радващото за мен ,от тоя мач е ,че 16 годишните Роситър и Чиривела ,както и 17 годишния Бранаган играят със голямо самочуствие при батковците и не им отстъпват по нищо .Лойд Джоунс също израства със всеки мач.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 22 фев 2014 11:00

suareshampion написа:Лимасолче ,не ми харесаха особено ,въпреки победата. След тоя мач ,вече съм напълно убеден,че нищо не става от нападателчето Вилиан Бижев .
Все пак ,радващото за мен ,от тоя мач е ,че 16 годишните Роситър и Чиривела ,както и 17 годишния Бранаган играят със голямо самочуствие при батковците и не им отстъпват по нищо .Лойд Джоунс също израства със всеки мач.

Състава снощи беше доста експериментален, щом и Бижев го изкараха от нафталина за да играе, не можеше да се очаква някаква страхотна игра. Моторите на тоя отбор или са под наем или са с първият отбор. Добър дебют на Черивела, хареса ми, спокоен, добре подаваше топката, голям потенциал има в него, само това че е капитан на Испания'18 говори много. Турчето на вратата също не игра лошо.

Класирането не е важно, но е винаги хубаво да си в челото 8-)

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 фев 2014 12:51

Не бе лимасолче ,ясно ми е ,че много основни играчи ги няма .Но аз нямах това предвид. Мен не ме интересуват кой знае колко резултатите в тоя отбор и отборното представяне ,мен ме интересува представянето на играчите поотделно и тяхното развитие .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 фев 2014 15:38

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:Лимасолче ,не ми харесаха особено ,въпреки победата. След тоя мач ,вече съм напълно убеден,че нищо не става от нападателчето Вилиан Бижев .

Състава снощи беше доста експериментален, щом и Бижев го изкараха от нафталина за да играе, не можеше да се очаква някаква страхотна игра. Моторите на тоя отбор или са под наем или са с първият отбор. Добър дебют на Черивела, хареса ми, спокоен, добре подаваше топката, голям потенциал има в него, само това че е капитан на Испания'18 говори много. Турчето на вратата също не игра лошо.

Класирането не е важно, но е винаги хубаво да си в челото 8-)

Изображение

Бижев жив ли е?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 фев 2014 17:32

Добър мач снощи за резервите .Най се радвам на малките Джоунс,Бранаган и Роситър ,които израстват от мач на мач. 16 годишния дефанзивен халф Роситър ,отново с гол .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 мар 2014 16:38

Гледам малките срещу Нюкасъл и отново ,съм силно впечатлен от бързоногото и резултатно, дясно крило Хари Уилсън .На 99 % съм убеден ,че ще стане голям футболист ! Само на 16 години ,показва невероятни неща .Аз съм спокоен за десния фланг на Ливърпул. :)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 мар 2014 19:52

suareshampion написа:Гледам малките срещу Нюкасъл и отново ,съм силно впечатлен от бързоногото и резултатно, дясно крило Хари Уилсън .На 99 % съм убеден ,че ще стане голям футболист ! Само на 16 години ,показва невероятни неща .Аз съм спокоен за десния фланг на Ливърпул. :)

Харито още лятото го набелязахме, дано наистина се развие и стане голям играч. Не случайно дебютира и за Уелс, не че е готов вече за мъжете, а просто да се застраховат Англия да не им го "открадне". Асистенцията му е страшна просто :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qML1jn3goKM[/youtube]

Върни се в “Ливърпул”