suareshampion написа:Добър отбор са ,имат шанс за купата .
Дано.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Добър отбор са ,имат шанс за купата .
LIMASSOL написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tenVYuInuU8[/youtube]
Хубава победа на малките, както казахте и вие дано да вземем купата.
другите 1/4
Фулам–Хъдърсфийлд(тия биха Скъмс като гости)
Нюкясъл–Челси
Чарлтън/Арсенал–Евертън
Довечера резервите са гости на Стоук от 21ч, мача е на Британия и ще го предават на живо.
suareshampion написа:Лимасолче ,не ми харесаха особено ,въпреки победата. След тоя мач ,вече съм напълно убеден,че нищо не става от нападателчето Вилиан Бижев .
Все пак ,радващото за мен ,от тоя мач е ,че 16 годишните Роситър и Чиривела ,както и 17 годишния Бранаган играят със голямо самочуствие при батковците и не им отстъпват по нищо .Лойд Джоунс също израства със всеки мач.
LIMASSOL написа:suareshampion написа:Лимасолче ,не ми харесаха особено ,въпреки победата. След тоя мач ,вече съм напълно убеден,че нищо не става от нападателчето Вилиан Бижев .
Все пак ,радващото за мен ,от тоя мач е ,че 16 годишните Роситър и Чиривела ,както и 17 годишния Бранаган играят със голямо самочуствие при батковците и не им отстъпват по нищо .Лойд Джоунс също израства със всеки мач.
Състава снощи беше доста експериментален, щом и Бижев го изкараха от нафталина за да играе, не можеше да се очаква някаква страхотна игра. Моторите на тоя отбор или са под наем или са с първият отбор. Добър дебют на Черивела, хареса ми, спокоен, добре подаваше топката, голям потенциал има в него, само това че е капитан на Испания'18 говори много. Турчето на вратата също не игра лошо.
Класирането не е важно, но е винаги хубаво да си в челото![]()
suareshampion написа:Гледам малките срещу Нюкасъл и отново ,съм силно впечатлен от бързоногото и резултатно, дясно крило Хари Уилсън .На 99 % съм убеден ,че ще стане голям футболист ! Само на 16 години ,показва невероятни неща .Аз съм спокоен за десния фланг на Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта