Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2015 13:51

wolf написа:
iliev72 написа:Вълк за разлика от теб съм го гледал Ливърпул от 80-те.Не чак толкова често ми се е искало , но достатъчно.Мачовете на нашите отбори в ЕКТ и също така и на сръбските отбори.
Не случайно един любимите играчи е Ян Ръш.Не съм го гледал на стадиона , но съм гледам по тв :) За разлика от вас нямам нужда от youtube :P
Гил като гледам тази трансферен прозорец Челси май са назад.От Шурле май са на нула , а за Куадрадо - Салах ще видим дали ще го купят Фиорентина.
Така , че може да се окажат на минус от този прозорец Челси ;)

9млн евро са на плюс от Шюрле. Те за разлика от нас не купуват тотално неконвертируеми английски национали. Щял да струва нещо тая смешка Ингс. На кой ще го продадем? Да си чул англичанин в Европа? Само испанци, белгийци и немци взима жозефина и ги продава двойно.

Защо е казано, че трябва да е в Европа....ако го вземем и, ако след това се стигне до там да го продаваме ма достатъчно отбори във ВЛ, които биха дали поне 10 милиона за него - Вила, УХ, Хъл, Суонси, Съндърланд - само на пръв поглед.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2015 17:03

Да тренер,ериксен е добър. Взеха го за 8млн.паунда. Радвам се,че си му видял класата,но за съжаление не е при нас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 31 яну 2015 17:09

john barnes написа:Да тренер,ериксен е добър. Взеха го за 8млн.паунда. Радвам се,че си му видял класата,но за съжаление не е при нас.

Наскоро точно спорех с някой, че Ериксен е класа и си ги прави над 10 гола и асистенции на сезон без да му трябва адаптация, но някой говореше колко бил слаб не помна кой ...... Много го харесвам тоя играч, но за жалост ние млади и класни не взимаме чакаме ги да станат такива, а отговаряше във всяко едно изискване млад с приемлива и малка заплата :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Ериксен вкарва отново[/offtopic]

За Дани Ингс щом се говори за 3 милиона нека го вземем 3 милиона не е загуба то е ясно, че е средняк ама е по-добър от Борини на 100 % ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2015 17:12

john barnes написа:Да тренер,ериксен е добър. Взеха го за 8млн.паунда. Радвам се,че си му видял класата,но за съжаление не е при нас.

Особено пряк свободните ,си ги вкарва от където си иска :) Ебати играча .И пас има и поглед ,много е добре.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2015 17:21

iznenada написа:

Особено пряк свободните ,си ги вкарва от където си иска :) Ебати играча .И пас има и поглед ,много е добре.

Така е,а ти не ми вярваше преди. Както и да е.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2015 17:48

iznenada написа:Илиев ,за мен Челси правят някакви измами с тия трансфери .30 млн за Шурле ? Кви са тия цени бе ?
Джони ,признавам си ,че сбърках за Ериксен. Много е добре .Даже май ставаше за заместник на Стиви ..

25млн за Лалана... Какви измами, това че ние сме будали е отделен въпрос.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 31 яну 2015 19:27

до кога беше джама ???
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 31 яну 2015 19:33

wu_dnica написа:до кога беше джама ???

В понеделник вечерта затваря.
Hala Madrid

iznenada

Мнениеот iznenada » 31 яну 2015 19:50

Не ни трябва тоя джам .Миньоле почна да влиза в час и титулярите са ясни .Групата е голяма ,има и достатъчно резерви .Просто не ни трябва тоя джам.През миналото лято се взеха доста играчи .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2015 20:58

iznenada написа:

Не ни трябва тоя джам .Миньоле почна да влиза в час и титулярите са ясни .Групата е голяма ,има и достатъчно резерви .Просто не ни трябва тоя джам.През миналото лято се взеха доста играчи .

Трябва да продадем Джо Роджърс и Борковото

Върни се в “Ливърпул”