Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот JalkiSte » 17 авг 2011 14:25

Адам Джонсън пасва перфектно на трансферната политика ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 17 авг 2011 14:30

JalkiSte написа:Адам Джонсън пасва перфектно на трансферната политика ;)

Но пък днес имаше опровержение на Насри, че напуска Арсенал, така че врътката май няма големи шансове да стане.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 14:31

Кени май е бил на мача между Ман Сити и Суонзи. Поне аз така чух, дано наистина да е за да гледа Адам Джонсън и много ще се радвам, ако го привлечем и него. Крилата "заспиват" с Даунинг и Джонсън :)
Много ми е интересно как обаче ще бъде използван Адам след завръщането на Джерард.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 14:33

Mighty Reds написа:

Но пък днес имаше опровержение на Насри, че напуска Арсенал, така че врътката май няма големи шансове да стане.

А, няма да напусне :lol: Те даже феновете се обърнаха срещу него. То пък и Арсенал трябва да са големи идиоти, че да го задържат, при положение че лятото ще си замине и Арсенал и пени няма да получат за него. Въпрос на време е според мен Насри да напусне. Иначе за какво Венгер не го пуска в игра?

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 17 авг 2011 14:39

Liverpool forever_95 написа:Кени май е бил на мача между Ман Сити и Суонзи. Поне аз така чух, дано наистина да е за да гледа Адам Джонсън и много ще се радвам, ако го привлечем и него. Крилата "заспиват" с Даунинг и Джонсън :)
Много ми е интересно как обаче ще бъде използван Адам след завръщането на Джерард.

Според мен Лукас ще е резерва и Джерард и Адам ще играят заедно в центъра на терена, а ако трябва да пазим някакъв резултат, примерно 1:0 или 2:1, Лукчо ще влиза да помага отзад. Същата работа е и с Каут, само дето той ще влиза, когато трябва да вкараме гол, а не да пазим, защото в такъв случай Адам Джонсън е по-добър, защото е адски бърз и при някоя контраатака както пазим гол, така можем и да вкараме още един и да си решим въпросният мач. Но разбира се, първо трябва да вземем Джонсън :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 14:45

RedMagic написа:
Liverpool forever_95 написа:Кени май е бил на мача между Ман Сити и Суонзи. Поне аз така чух, дано наистина да е за да гледа Адам Джонсън и много ще се радвам, ако го привлечем и него. Крилата "заспиват" с Даунинг и Джонсън :)

Според мен Лукас ще е резерва и Джерард и Адам ще играят заедно в центъра на терена, а ако трябва да пазим някакъв резултат, примерно 1:0 или 2:1, Лукчо ще влиза да помага отзад. Същата работа е и с Каут, само дето той ще влиза, когато трябва да вкараме гол, а не да пазим, защото в такъв случай Адам Джонсън е по-добър, защото е адски бърз и при някоя контраатака както пазим гол, така можем и да вкараме още един и да си решим въпросният мач. Но разбира се, първо трябва да вземем Джонсън :lol:

Абе не знам дали Адам ще е титуляр. Според мен е много вероятно и да остане резерва. Поне в дефанзивен план Лукас е много по-добър от Адам поне според мен. И не знам защо, но Адам не ми вдъхва увереност.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 17 авг 2011 15:18

Liverpool forever_95 написа:
Mighty Reds написа:

А, няма да напусне :lol: Те даже феновете се обърнаха срещу него. То пък и Арсенал трябва да са големи идиоти, че да го задържат, при положение че лятото ще си замине и Арсенал и пени няма да получат за него. Въпрос на време е според мен Насри да напусне. Иначе за какво Венгер не го пуска в игра?

А според мен Насри няма да напусне, няма да играе докато не поомекне за нов контракт с Арсенал,щото я си представи даскала да се надърви и да го остави 4(9) месеца без мач - дали някой ще прояви интерес към него след това ?!?
А за отношението на феновете - след 2-3 блестящи изяви и едно послание към тях, мисля си, че ще му простят.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 15:42

Говори се, че и Уест Хям готвят оферта за Н'гог. Според мен ще е грешка да го дадем само за 5 милиона, особено при липсата на алтернативи. Остават точно 2 седмици до затварянето на трансферния прозорец. Идва времето на Комоли. :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 авг 2011 16:16

Mighty Reds написа:щото я си представи даскала да се надърви и да го остави 4(9) месеца без мач - дали някой ще прояви интерес към него след това ?!?

То това става само на нашите географски ширини.Принципно Венгер едва ли ще постъпи така само и само да си задоволи егото.
Според мен ситуацията около Насри най-вероятно скоро ще отиде в Сити,но честно казано не виждам никаква връзка с Адам Джонсън.Просто Сити с Насри ще си увеличат конкуренцията в средата на терена и това е.

LFC1892 написа:Говори се, че и Уест Хям готвят оферта за Н'гог. Според мен ще е грешка да го дадем само за 5 милиона, особено при липсата на алтернативи. Остават точно 2 седмици до затварянето на трансферния прозорец. Идва времето на Комоли. :)

Две седмици хич не са малко време.Все пак точно тези две седмици са най-интензивните от към трансфери за летния период.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 17 авг 2011 16:35

RedMagic написа:

Tи чесно ли бе??? С Лукас отбора седи по съвсем друг начин. Да се играе без дефаннзивен халф е все едно да се играе без крила... Както в атака без крила атаката се осъкатява, така и в защита без дефанзивен халф защитата се осакатява...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”