tatusindo написа: Кога ще спечели ШЛ с Ливърпул
Ами когато е писано.Всяка година всеки си има шансовете да постигне успех.Според мен няма смисъл да си играем на спортни врачки и да предсказваме каквото и да било.Аз поне си признавам че качества на баба Ванга нямам.
tatusindo написа:Относно мнението ти,че Фернандо е като стъклена кукла - това само потвърждава впечатлението ми,че при повечето фенове водеща е злобата към чуждите футболисти,отколкото обичта към собствените......Защо не прочетох някъде Фен Тема за Анди Каръл - новата ви 9ка,или за Луис Суарез

Чета само за това колко е подъл и алчен Торес
Това със злобата е заучен лаф на форумите.Всичко което не се харесва на някого винаги е злобно.Интересно ми е колко фен теми на футболисти има във форума.Защото аз не съм срещал за 9/10 от световни звезди такива фен теми.Във нашия няма за нито един,а едва ли причината е че не си харесваме звездите.Просто нямаме такава практика.
tatusindo написа:аз лично му пожелавам много успехи и трофеи с Челси и в неделя да ви накаже с победен гол,за да ви боли още повече и да ви отговори на злобата,която се лее към него

Тези пожелания нали знаеш че почти винаги се връщат.Нека да се разиграе па тогава се напъвайте колко е голям.Историята показва че трансферите на "баце Роман" обикновено са провал(пример Шевченко),а предателите на Ливърпул също са провал(пример Оуен).