Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот MaCuMo » 03 фев 2011 17:32

tatusindo написа:Няма верно е.... То не беше колко не съм запознат,колко не разбирам от футбола в Англия.... Се едно тука са се събрали само фенове яки разбирачи,с тефтерчета и химикали като Рафа,дето постоянно седят пред Тв-то и записват грешките и хубавите моменти на своите....
Както и да е.....Пак ви казвам нямам лошо отношение към никой от тоя форум ;) Късмет с новите играчи.....

Само едно нещо ще те попитам - каква ви беше реакцията към Фиго????
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 фев 2011 17:34

Изображение

:mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 фев 2011 17:44

MaCuMo написа:
tatusindo написа:Няма верно е.... То не беше колко не съм запознат,колко не разбирам от футбола в Англия.... Се едно тука са се събрали само фенове яки разбирачи,с тефтерчета и химикали като Рафа,дето постоянно седят пред Тв-то и записват грешките и хубавите моменти на своите....
Както и да е.....Пак ви казвам нямам лошо отношение към никой от тоя форум ;) Късмет с новите играчи.....

Все ми се струва че от Барса в Реал, и от Пуул в Челси не е едно и също, ама карай :lol:
Не е като от вас да е отишъл в Евертън или Ман Ю :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 03 фев 2011 17:51

tatusindo написа:
JackPackage написа:tatusindo, гроздето е кисело.... :lol: ;)

Няма смисъл просто ;)

Няма верно е.... То не беше колко не съм запознат,колко не разбирам от футбола в Англия.... Се едно тука са се събрали само фенове яки разбирачи,с тефтерчета и химикали като Рафа,дето постоянно седят пред Тв-то и записват грешките и хубавите моменти на своите....

Не си личи да ти кажа

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 17:52

JackPackage написа:
MaCuMo написа:

Все ми се струва че от Барса в Реал, и от Пуул в Челси не е едно и също, ама карай :lol:

Пак е тежко. Пак е предателство. Големите съперници на Ливърпул са МЮ, Евертън, Арсенал и Челси. Да не са кръвни врагове, но все пак след МЮ и Евертън май Челси е третият най-голям враг на Ливърпул.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 03 фев 2011 17:54

JackPackage написа:Все ми се струва че от Барса в Реал, и от Пуул в Челси не е едно и също, ама карай :lol:

Аз пък го възприемам така, отива в един от конкурентите ни /не този сезон, но по-принцип/. Ние няма да хвърляме свински глави ама си имаме право да сме му ядосани за начина по който го направи!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 18:32

tatusindo написа: Кога ще спечели ШЛ с Ливърпул

Ами когато е писано.Всяка година всеки си има шансовете да постигне успех.Според мен няма смисъл да си играем на спортни врачки и да предсказваме каквото и да било.Аз поне си признавам че качества на баба Ванга нямам.

tatusindo написа:Относно мнението ти,че Фернандо е като стъклена кукла - това само потвърждава впечатлението ми,че при повечето фенове водеща е злобата към чуждите футболисти,отколкото обичта към собствените......Защо не прочетох някъде Фен Тема за Анди Каръл - новата ви 9ка,или за Луис Суарез :?: Чета само за това колко е подъл и алчен Торес

Това със злобата е заучен лаф на форумите.Всичко което не се харесва на някого винаги е злобно.Интересно ми е колко фен теми на футболисти има във форума.Защото аз не съм срещал за 9/10 от световни звезди такива фен теми.Във нашия няма за нито един,а едва ли причината е че не си харесваме звездите.Просто нямаме такава практика.

tatusindo написа:аз лично му пожелавам много успехи и трофеи с Челси и в неделя да ви накаже с победен гол,за да ви боли още повече и да ви отговори на злобата,която се лее към него ;)

Тези пожелания нали знаеш че почти винаги се връщат.Нека да се разиграе па тогава се напъвайте колко е голям.Историята показва че трансферите на "баце Роман" обикновено са провал(пример Шевченко),а предателите на Ливърпул също са провал(пример Оуен).

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 18:47

Аз също съм съгласен с колегата, че нищо не се знае. Ето един пример: Когато Оуен напусна Ливърпул, той отиде в Реал Мадрид да печели трофеи и в крайна сметка не спечели нищо. Година след напускането на Оуен Ливърпул спечели трофей-ШЛ. Е сега Торес ни напусна, оказа се наистина голям предател и може накрая с Кинг Кени да вземем ЛЕ. Парадокс малко, нали? Но тогава Торес ще разбере какво е загубил, именно като види Ливърпул да печели трофеи, а той да се мъчи всяка година безуспешно в Челси. ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 фев 2011 18:58

Liverpool forever_95 написа:Аз също съм съгласен с колегата, че нищо не се знае. Ето един пример: Когато Оуен напусна Ливърпул, той отиде в Реал Мадрид да печели трофеи и в крайна сметка не спечели нищо. Година след напускането на Оуен Ливърпул спечели трофей-ШЛ. Е сега Торес ни напусна, оказа се наистина голям предател и може накрая с Кинг Кени да вземем ЛЕ. Парадокс малко, нали? Но тогава Торес ще разбере какво е загубил, именно като види Ливърпул да печели трофеи, а той да се мъчи всяка година безуспешно в Челси. ;)

това твое твърдение е основано на.... ????

От 2005 насам само в една единствена година ако не се лъжа Челси не печели нищо ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 19:02

JackPackage написа:От 2005 насам само в една единствена година ако не се лъжа Челси не печели нищо ;)

Не че съм адвокат на някого,но май има в предвид европейските турнири. ;)

Върни се в “Ливърпул”