Челси - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00
Леко ставате жалки и смешни вече..глобалното затопляне,НАТО и ООН също са ви виновни..шизофреници 

Офтопик:
Офтопик:
Точно кратко и ясно казано.Браво.Това сме ние.Училище за тренери.mahtava написа:Роджърс не е мениджър за Великия Ливърпуул!!!!!! Защо пусна Агер ляв бек защо продължава да налага некадърника от Уелс Алън защо първата му смяна беше някакво момче от школата защо продължава да налага Шкъртел който поне от 5 мача не знае къде се намира изобщо много защо се събраха и последното ие защо този човек не поеме родния си Балимена Юнайтед- писна ми 23 години разни анонимници да се учат на гърба на Великия Ливърпуул!!!!!!!!! Y N W A!!!!!!
-
mahtava написа:Роджърс не е мениджър за Великия Ливърпуул!!!!!! Защо пусна Агер ляв бек защо продължава да налага некадърника от Уелс Алън защо първата му смяна беше някакво момче от школата защо продължава да налага Шкъртел който поне от 5 мача не знае къде се намира изобщо много защо се събраха и последното ие защо този човек не поеме родния си Балимена Юнайтед- писна ми 23 години разни анонимници да се учат на гърба на Великия Ливърпуул!!!!!!!!! Y N W A!!!!!!
Изпуши нещо .Аз по принцип винаги съм бил зад него .Защото действията му до преди един месец ,бяха много правилни и вижданията му се доближаваха на 99% до моите .Много грешки обаче допусна през последния месец.
Имаш Туре пускаш Шкъртел ? Шкъртел прави грешка за гол,другия мач пак играе ,Шкъртел прави грешка плюс автогол и другия мач пак играе ,Шкъртел прави автогол и другия мач пак играе ,Шкъртел не се пласира правилно и пак му взимат висока топка и вкарват гол ,вместо да избие тая топка с глава и другия мач пак играе ,Шкъртел днес пак направи грешка ,като изтърва човека си и другия мач пак ще играе .
И при условие ,че си пуснал преди това Туре и ти е изнесъл мачовете ? Какво е това ? Същото го правеше и Далглиш .Еми ако последва съдбата му ,да не се учуди.
Пуска Агер на бека ,при условие ,че има типичен ляв бек в лицето на Сисоко ?! Агер играе централен .И логично Агер беше трагедия .
Пуска Миноле ,който от няколко мача е някъде в облаците .Не го знам,влюбен ли е загубен ли е ,но му вкараха смешни голове. Защо не пуска Джоунс .Защото не го харесва .А защо не взе друг тогава ?
Пуска дебелия Джонсън ,при условие ,че всеки мач е пъъъъъъъъъъъълна трагедия . Защо не пусна Фланаган ,на десния бек ,докато беше здрав ,където му е обичайната позиция а Сисоко на левия ? Защото го мрази и не харесва Сисоко.Е тогава веднага идва ,логичния въпрос ..А защо го взе тогава ,питам аз ? Защо не взе друг ?
Пуска ми мишката Хендерсън ? Изобщо не го ебе дали играе слабо или силно..той си го пуска и това е . Е защо взе тогава Алберто ? И от за не малко пари ? Защото явно не го харесва .А защо не взе друг тогава ,който да пуска ,особено в тоя натоварен период ?
И защо не пуска Коутиньо в средата на мястоо на Хендерсън ? Не видя ли ,че Коутиньо там беше страхотен ? Но пуска Хендерсън .Защо ? Защото ,според него Хендерсън е по креативния ,по техничения ,прави повече удари,прави повече пасове и голове .
Защо не пуска Аспас ? Защото не го харесва .А защо го взе тогава а не взе друг ?
Ако беше пускал от един месец насам ,Туре ,Сисоко,Аспас и Алберто ,дали сега щеше да са в това състояние ? Абсурд.
Защо не ротира ,през този натоварен месец ,особено в по лесните мачове при добър резултат на полувремето ? Защото не харесва играчите от пейката .
Това са много въпроси ,на които господин Роджърс трябва да даде пред някой адекватни отговори ???
Е тогава ,господин Джон Хенри ,може спокойно да го попита ,защо ги взе тия играчи ,при положение ,че даже и едни юношки не могат да преборят ? Време е шефа да потърси отговорност от подопечения си . Препоръчвам ,предупредителен смс ..ей така да го стресне малко ,защото ,май наистина много си вирна носа .
И на всичкото отгоре ,днес ми пуска голобрадия юношка Смит ,като крило ,който по принцип играе бек ..да ми обръща мач срещу Челси ,като гости ?
Айде моля ви са господин Роджърс. Тук вече нацяло се изложихте. Да не говорим ,че крило имаме много по добро в юношките от Смит и това е Ибе ,който обаче не попада в групата.
Нито Сити ,нито Челси бяха кой знае какво и с добрия стил ,който наложи и при един правилен подготвен свеж състав ,тия два мача спокойно се взимаха и щяхме да посрещнем новата 2014 на първо место а сега сме 5ти и то с паднало самочуствие ,заради поредните две загуби и с доста контузени ,заради липсата на ротации. И всичко това ,няма как да не се отрази на следващия мач.
Прогнозирам ,че унижените до крайна степен Сисоко ,Аспас ,Алберто ,Илори ,Моузес и Туре ,ще поискат промяна на клуба още другата седмица и ще са в пълното си право.
Не подминавам ,разбира се и съдийските телси в тия два мача ,които обаче ,не му оправдават глупавите, за мен, действия.
Последна промяна от suareshampion на 29 дек 2013 21:23, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Tobacco написа:Леко ставате жалки и смешни вече..глобалното затопляне,НАТО и ООН също са ви виновни..шизофреници
И във вашето ли подфорумче настана скука , че дойде при нас а ?!

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Все още ни липсва клса, за да печелим такива мачове. И в двата мача (Сити и Челси) имахме шанса да поведем, но допуснахме обрати още през първото полувреме. След това се видя по-обиграните отбори как съумяха да "успокоят" мачовете и да си ги вземат. Топ 4 е постижима цел, имайки предвид, че ни предстоят домакинства на всички отбори от първите 8 в класирането, с изключение на Юнайтед. Плюс това предстят още много мачове между водещите отбори, в които всеки ще губи много точки. Имаме добър отбор, имаме най-добрия играч на света в момента! Аз се радвам, че на половината от сезона сме само на 6 точки от върха, при това след гостувания на преки конкуренти. Ще си го изкараме на Хъл и пак ще се върне оптимизмът. Не вярвам да има срив в отбора.
Hala Madrid
Омръзна ми да спора и гледам някой хора как само гледа да дразнят и да се заяждат, а може да се пише и коментира като нормални хора и всеки да признава истината дори и да е било против любимият им отбор....Ясно беше, че за 2-ри мач подред съдийте си прават ташак с Ливърпул жестоко това е ясно и на феновете на Челси, Сити и другите отбори който разбират от футбол и знаят правилата(то е ясно, че не могат да си признаят ама поне да не дразнат), но при днешния мач колкото и сериозна да беше гаврата мен повече ме притеснява слабата игра и новите 2 контузий + това, че прочетох някъде как и Луис имал някаква контузия ако и той и Лукас също имат + двете на Алън и Сако нещата тотално върват на зле и уникалното слабата форма на Шкъртел(титуляра във всеки мач) заради който през този месец си заби 3 автогола и пусна още 4 човека по-елементарен начин да минат пред него и да отбележат ....Не ми се мисли прото дано се дигнат и покажат характер тези който са останали здрави и спечелят поне 2-3 мача от следващите 4 докато дойдат новите имена през януари и се върнат контузените пък това вече ще коментираме за какво имаме шанс 

Оптимизмът ще се върне когато Роджърс доведе класен футболист на Анфийлд,който да играе със Суарес,Коутиньо и Стъридж!

Нищо не мога да кажа против Брендо, отборът все повече започва да ми харесва - взимат се млади и нахъсани играчи, играем нападателно, създаваме положения, днес отново треснахме и греда. Но, голямото "Но" е, че все още отборът няма характер на победител, а това нещо много трудно се изгражда. Фен съм на този отбор от 1984 година, какви ли не мачове съм гледал, от какви ли не ситуации сме излизали, какви знаменити обрати сме правили, точно с прословутия шампионски характер. Голямата драма дойде с идването на Ходжсън - добър треньор, но със средняшки манатлитет. Точно затова подкрепях и подкрепям Далглиш - да, той направи трансферни и други грешки, но не мога да го виня, че се хвърли за двете купи, а пренебрегна топ 4, просто искаше тези играчи да спечелят нещо, да стигнат до края на един турнир и да вдигнат купата - само така се гради шампионски манталитет. А иначе в края на 2011 бяхме с 34 точки и то с играчи като Чарли Адам, Даунинг и Керъл, и то след една купчина греди
Яд ме е, че преди ние обръщахме отбори като Сити и Челси, а сега те ни обръщат - не бяха по-силни игрово от нас, биха ни с повечко характер. Но не бива да се отчайваме, Роджърс се учи в движение, ще научи и това - може би все пак има нужда от една легенда на клуба до себе си в качеството на помощник-треньор.

Стига сте се оправдавали със съдията! Абсолютно никаква дузпа на Ето'о! Той Суарез някой да го докосне и веднага пада. Някой път и да има дузпа, както миналия мач, никой няма да му я свири щото го знаят какво е теле. Как толкова време в Англия никой не го научи, че там симулантите не са на почит. Страшен играч, но и страшен лигльо. Вдясно и вляво трябва да играят Кели и Фланаган. Шкъртел...без думи за него. Макар, че вкара гола той беше с основна вина за втория. Хендо от няколко мача насам никакъв го няма. Алан...тоя пък кога ли го е имало. С два леви крака е момчето. Когато и да го продадем няма да е късно. Единствено Коутиньо и Стърлинг се опитаха да направят нещо полезно за отбора днес. Добре, че накрая Уеб се смили и не показа червен на Лукас, че и двамата с Оскар си бяха за гонене. Общо взето, слаб мач и напълно заслужена загуба.
- messi7
- Контакти:
Tobacco написа:Леко ставате жалки и смешни вече..глобалното затопляне,НАТО и ООН също са ви виновни..шизофреници
Нали ви бихме, какво повече искаш, пък ти... не мога да разбера