Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата![]()
![]()
Ако ми обясните каква би била причината, ще съм ви много благодарен, защото аз не мога да го проумея. Единственото, което ми хрумва е, че Ливърпул не е атрактивна дестинация като град спрямо Милано. Наистина сме станали по-зле от средняци и трябва да търсим недоказани играчи, които да развиваме. После защо ли сме в средата на таблицата и правим люти дербита с Палас и Лестър.
wolf написа:LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата![]()
![]()
Ако ми обясните каква би била причината, ще съм ви много благодарен, защото аз не мога да го проумея. Единственото, което ми хрумва е, че Ливърпул не е атрактивна дестинация като град спрямо Милано. Наистина сме станали по-зле от средняци и трябва да търсим недоказани играчи, които да развиваме. После защо ли сме в средата на таблицата и правим люти дербита с Палас и Лестър.
Ливърпул като град не е интересен на никой, но Интер играе евротурнири и все пак имат някаква база на която да стъпят и да се развиват. Манчини може да е пълен олигофрен но има всички купи в Италия по 2-3 пъти, взе ФА със Сити а после стана и шампион на Англия.
wolf написа:LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата![]()
![]()
Ливърпул като град не е интересен на никой, но Интер играе евротурнири и все пак имат някаква база на която да стъпят и да се развиват. Манчини може да е пълен олигофрен но има всички купи в Италия по 2-3 пъти, взе ФА със Сити а после стана и шампион на Англия.
iliev72 написа:wolf написа:LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата![]()
![]()
Да ти припомням ли колко пари похарчи за да ги постигне това Манчини а ?! Сега ще го видим при ФФП как ще се справи !
Karl @Karlton81 · 36s 37 seconds ago
We have a goal keeping crisis and casually just allow Valdes who is FREE to join Man Utd. #MakesPerfectSense #LFC
Dominic Campbell @dom_campbell · 5m 5 minutes ago
Say what you like, but the running of #LFC has become an absolute shambles. From top to bottom. A metric fuckton of shithousery.
mitko9311 написа:По-добре от лебеда 100 % дори и да не е перфектно пак ще е по-добре от лебеда![]()
Gil-galad написа:Karl @Karlton81 · 36s 37 seconds ago
We have a goal keeping crisis and casually just allow Valdes who is FREE to join Man Utd. #MakesPerfectSense #LFC
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост