Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 08 яну 2015 18:24

Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата :o :o :o Ако ми обясните каква би била причината, ще съм ви много благодарен, защото аз не мога да го проумея. Единственото, което ми хрумва е, че Ливърпул не е атрактивна дестинация като град спрямо Милано. Наистина сме станали по-зле от средняци и трябва да търсим недоказани играчи, които да развиваме. После защо ли сме в средата на таблицата и правим люти дербита с Палас и Лестър.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 яну 2015 18:37

LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата :o :o :o Ако ми обясните каква би била причината, ще съм ви много благодарен, защото аз не мога да го проумея. Единственото, което ми хрумва е, че Ливърпул не е атрактивна дестинация като град спрямо Милано. Наистина сме станали по-зле от средняци и трябва да търсим недоказани играчи, които да развиваме. После защо ли сме в средата на таблицата и правим люти дербита с Палас и Лестър.

Ливърпул като град не е интересен на никой, но Интер играе евротурнири и все пак имат някаква база на която да стъпят и да се развиват. Манчини може да е пълен олигофрен но има всички купи в Италия по 2-3 пъти, взе ФА със Сити а после стана и шампион на Англия.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 08 яну 2015 19:12

Какви градове, какви глупости ми говорите бе. Ливърпул просто не са проявявали интерес към Шакири, което е жалко. Ливърпул се превърна в средняшки отбор. Един гранд и отбор борещ се за трофей се познава по трансферите. Вижте Атлетико Мадрид, профаде Коща и взе двама класни нападатели.
Манчестър Юнайтед купи класни имена и това даде резултат.
Челси купи класни попълнения
Сити и те не останаха по-назад.
Просто Ливърпул е средняшки отбор с изцяло погрешна трансферна политика - факт.
Не може от 25,26 купени футболисти само 2,3ма да са що годе стойностни.
Жалко за Шакири, много добър футболист и то за 16 милиона евро, ма ние купуваме сръбското некадърно келеме Л. Маркович за 25 милиона. Интересно ми е по какъв критерий се избра този футболист. Нито има добри статистики нито нищо.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 08 яну 2015 19:16

wolf написа:
LFC1892 написа:Е не...Това да предпочетат Интер пред нас, въпреки че им даваме по-висока заплата :o :o :o Ако ми обясните каква би била причината, ще съм ви много благодарен, защото аз не мога да го проумея. Единственото, което ми хрумва е, че Ливърпул не е атрактивна дестинация като град спрямо Милано. Наистина сме станали по-зле от средняци и трябва да търсим недоказани играчи, които да развиваме. После защо ли сме в средата на таблицата и правим люти дербита с Палас и Лестър.

Ливърпул като град не е интересен на никой, но Интер играе евротурнири и все пак имат някаква база на която да стъпят и да се развиват. Манчини може да е пълен олигофрен но има всички купи в Италия по 2-3 пъти, взе ФА със Сити а после стана и шампион на Англия.

Ливърпул не играе ли в евротурнирите, та те са по-зле и от Лестър, ако бяха във Вл щяха да изпаднат .

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 яну 2015 19:19

wolf написа:

Да ти припомням ли колко пари похарчи за да ги постигне това Манчини а ?! Сега ще го видим при ФФП как ще се справи !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 08 яну 2015 19:39

iliev72 написа:
wolf написа:

Да ти припомням ли колко пари похарчи за да ги постигне това Манчини а ?! Сега ще го видим при ФФП как ще се справи !

По-добре от лебеда 100 % дори и да не е перфектно пак ще е по-добре от лебеда :lol: :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 яну 2015 20:11

Karl @Karlton81 · 36s 37 seconds ago

We have a goal keeping crisis and casually just allow Valdes who is FREE to join Man Utd. #MakesPerfectSense #LFC

Dominic Campbell @dom_campbell · 5m 5 minutes ago

Say what you like, but the running of #LFC has become an absolute shambles. From top to bottom. A metric fuckton of shithousery.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 яну 2015 20:19

mitko9311 написа:По-добре от лебеда 100 % дори и да не е перфектно пак ще е по-добре от лебеда :lol: :lol:

Едва ли ;) Времето ще покаже :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 08 яну 2015 20:21

Gil-galad написа:
Karl @Karlton81 · 36s 37 seconds ago

We have a goal keeping crisis and casually just allow Valdes who is FREE to join Man Utd. #MakesPerfectSense #LFC

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Не че Валдес е големият вратар, ама в сравнение с нашите в тази им форма си е направо като Нойер. Вярно има време до края на трансферния прозорец, но на нас ни трябват играчи ВЕДНАГА, иначе ще стане безвъзвратно късно. Стискаме палци Стъридж да се върне по-скоро и да не се контузва до края на сезона, защото иначе спукана ни е работата.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 08 яну 2015 20:51

Валдес вече е играч на Юнайтед

Върни се в “Ливърпул”