Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 06 яну 2015 11:02

Защо да е голяма загуба? Така или иначе Роджърс не го използва поне да плащаме една заплата по-малко, пък и нека момчето се развива.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 яну 2015 11:32

Ей тия Милан по големи мишки са от нас ,ние поне вадим мангизите а те само дебнат да вземат някой без пари. Аз не вярвам Сусо да е подписал с Милан .Това е абсурдно .Първо трябва да му изтече договора с нас . Не е разумно да се пуска без пари . По добре ,да преподпише ,за да му се вземат пари .А може и да остане ,аз го харесвам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2015 11:35

suareshampion написа:Ей тия Милан по големи мишки са от нас ,ние поне вадим мангизите а те само дебнат да вземат някой без пари. Аз не вярвам Сусо да е подписал с Милан .Това е абсурдно .Първо трябва да му изтече договора с нас . Не е разумно да се пуска без пари . По добре ,да преподпише ,за да му се вземат пари .А може и да остане ,аз го харесвам.

Шефе, ако договорът е до края на юни, вече може да преговаря, а и да подпише предварителен договор ;) Евентуално, "росонерите" могат да ви дадат някой лев за наем до лятото и да го вземат още сега ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 яну 2015 11:45

boabbb написа:
suareshampion написа:Ей тия Милан по големи мишки са от нас ,ние поне вадим мангизите а те само дебнат да вземат някой без пари. Аз не вярвам Сусо да е подписал с Милан .Това е абсурдно .Първо трябва да му изтече договора с нас . Не е разумно да се пуска без пари . По добре ,да преподпише ,за да му се вземат пари .А може и да остане ,аз го харесвам.

Шефе, ако договорът е до края на юни, вече може да преговаря, а и да подпише предварителен договор ;) Евентуално, "росонерите" могат да ви дадат някой лев за наем до лятото и да го вземат още сега ;)

Няма такива филми с тия предварителни договори.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

stanchoka
Контакти:

Мнениеот stanchoka » 06 яну 2015 12:40

Ако наистина е вярно ще е жалко :( Харесвам този футболист

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2015 13:02

suareshampion написа:
boabbb написа:

А уж разбираш от футбол ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 яну 2015 13:26

boabbb написа:
suareshampion написа:
boabbb написа:

А уж разбираш от футбол ...

Покажи ми линк ,че е подписал предварителен договор бе Боячно ?
http://liverpooloffside.sbnation.com/li ... nsfer-free
Всичко е само спекулации.Милан може да искат много неща ,но не виждам никъде предварителен договор ,няма такива филми . Ливърпул не са глупаци.Тук пише ,че Сусо и мениджъра му отричат това и че няма нищо осъществено с Милан. Прекратяваме спора.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 06 яну 2015 13:36

Има право на предварителен договор както и Джерард има право на предварителен договор както Кедира, Алвес и други който им изтича договора този Юни и Сусо ще си отиде в Милан, защото лебеда/средняк ще го изпусне заради гаврата която си прави с него, а е по-добър от половината ни халфове .... Не може да играе вечно за отбора до 21 години в Ливърпул и ние да се надяваме да остане нека се махне момчето и да отиде в Милан там ще ги разкърти и ще се докаже ЗАСЛУЖАВА ГО, а след време Милан ще спечелят и добри пари от продажбата му ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2015 13:38

И аз това казвах, че има право ... А дали е подписал - де да знам :roll:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 06 яну 2015 13:47

boabbb написа:И аз това казвах, че има право ... А дали е подписал - де да знам :roll:

Ще подпише въпрос на време е Милан в това отношение са едни от най-добрите да взимат футболисти така :lol: :lol: Кво да прави Сусо в Ливърпул да е резерва на половината ни халфове да има записани 50 минути и в тези 50 минути да е създал тройно повече положения от някой от офанзивните ни халфове като Данчо крилото, Маркович и Лалана(без последните 2-3 мача, че там леко започна да показва футбол нищо, че от лятото говора колко мноого се набутахме с тези 25 милиона :lol: :lol: ) Нека си отиде Сусо започне да играе редовно от там ще паднат и доста голове и асистенции от него :) Особено в Италия ще ги изкърти и ще дигне малко играта на Милан нека стане този трансфер не искам да гледам лебеда/средняк как се гаври с него ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”