Мнениеот john barnes » 16 авг 2011 17:58
suareshampion написа:john barnes написа:suareshampion написа:ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..
аааааааааааааааааааа,ще дойдете на мойта вие всичките тука.айде сега си блъскайте главите заедно със тоя керъл...гледайте кун агуеро и му се радвайте само!
aз тоя го искам от три месеца и му следя развитието от първия ден в атлетико , не ми обяснявай ти какво да гледам..много ми е ясен футбола да знаеш джони..доста отдавна го гледам и практикувам а вече съм и тренор ,така че малко по с респект ,като тръгнеш да ми обясняваш нещо ..скоро се опита да ме засегнеш ,но не ти обърнах внимание ,по простата причина ,че не искам да взлизам в скандали с фенове на отбора а и Джон Барнс е един от играчите заради ,който станах фен на отбора през 89г.
по спокойно бе,суаресчо...аз съм фен от 1984 година...а щом си треньор,се радвам за тебе.още зимата го исках или агуеро или кавани или йоренте,ама взехме керъл...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.