Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 24 дек 2014 17:19

Трябва ни човек на тази позиция, но не ми се вярва
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 дек 2014 17:20

john barnes написа:http://www.gol.bg/nachalo/2014-12-24/livarpul-pogledna-kam-naingolan. Тоя е уникален питбул,дано има нещо вярно във тоя слух.

Тука съм сългасен с теб :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 дек 2014 14:43

Да Джони ,Наинголан е добре ,но според мен е абсурдно Рома да го продадат . Напомня ми много по стил на игра на Масчерано ,като добавим и резултатноста му .Има много силен далечен удар .
Освен това ,двамата вратари ,които се спрягат най усилено за нас и тях не виждам как ще ги вземем ,предвид силното представяне на отборите им -Дженоа и Сампдория .Перин и Ромеро биха ни помогнали в тоя момент ,но пак казвам ,за мен е абсурдно да ги вземем още през януари.
Незнам Роджърс какво ще прави ,но на 10000 % трябва да вземе добър вратар още на 2 януари ,дето се вика !!
Това е най голямото ми желание за тоя прозорец . Това беше и желанието ми през лятото ,но не ме огря ,надявам се сега да ме огрее.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

crimson

Мнениеот crimson » 27 дек 2014 16:26

Щеше ми се още на мача на 01.01 да сме с нов вратар :) То сегашните като ги гледам да смея ли, да плача ли...

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 дек 2014 17:33

Всичко във отбра го има без вратар. Това, че Роджърс не може да го осъзнае е съвсем друг въпрос. Нека сложи една централна двойка Сако-Туре и пред тях Лукас и Джан да видим с колко ще намалеят головете. По левия бек ще сложи Морено, а на десния вместо да беше взел Манкийо можеше да остави нашето момче Уиздъм, което е с една класа над испанчето и ако го беше налагал сега щяхме да имаме стабилен десен бек. Далеч съм от мисълта, че Узидъм е някаква огромна класа, но е по-добре от Джонсън и Манкийо. Може да не е някаква класа в атака, но в защита е стабилен, а и с него в защита отбора ще притежава гъвкавост, тъй като може да играе и като централен защитник и като десен бек. Джерард не може да играе 3 мача в рамките на 1 седмица. Просто не може. Става за смях и в момента само Роджърс е виновен за това, че на най-великият ни играч в последните години му се подиграват всички все една е Хендерсън... Не му е силата да игре като дефанзивен халф и не може да играе без да почива, ама продължава да бъде пускан всеки мач на същата позиция. Един мач игра като офанзивен халф след като си беше пропунал един мач и изигра най-добрия си мач за сезона. Помислих си че след това на Роджърс му е дошъл акъла в главата, но за съжаление нищо подобно... Още следваия мач 3 дни по-късно Джерард изигра 90 минути като дефанзивен халф... Стига обаче съм се ядосвал...И без това няма да му дойде акъла в главата и ще продължи да налага Хендерсън като дясно крило, Шкъртел, 25 милионния и ще продължава да прави Стиви на смешен като го пуска д играе 3 мача за 1 седмица на слаба за него позиция...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 дек 2014 23:09

Alonso_Massa написа:Всичко във отбра го има без вратар. Това, че Роджърс не може да го осъзнае е съвсем друг въпрос. Нека сложи една централна двойка Сако-Туре и пред тях Лукас и Джан да видим с колко ще намалеят головете. По левия бек ще сложи Морено, а на десния вместо да беше взел Манкийо можеше да остави нашето момче Уиздъм, което е с една класа над испанчето и ако го беше налагал сега щяхме да имаме стабилен десен бек. Далеч съм от мисълта, че Узидъм е някаква огромна класа, но е по-добре от Джонсън и Манкийо. Може да не е някаква класа в атака, но в защита е стабилен, а и с него в защита отбора ще притежава гъвкавост, тъй като може да играе и като централен защитник и като десен бек. Джерард не може да играе 3 мача в рамките на 1 седмица. Просто не може. Става за смях и в момента само Роджърс е виновен за това, че на най-великият ни играч в последните години му се подиграват всички все една е Хендерсън... Не му е силата да игре като дефанзивен халф и не може да играе без да почива, ама продължава да бъде пускан всеки мач на същата позиция. Един мач игра като офанзивен халф след като си беше пропунал един мач и изигра най-добрия си мач за сезона. Помислих си че след това на Роджърс му е дошъл акъла в главата, но за съжаление нищо подобно... Още следваия мач 3 дни по-късно Джерард изигра 90 минути като дефанзивен халф... Стига обаче съм се ядосвал...И без това няма да му дойде акъла в главата и ще продължи да налага Хендерсън като дясно крило, Шкъртел, 25 милионния и ще продължава да прави Стиви на смешен като го пуска д играе 3 мача за 1 седмица на слаба за него позиция...

Нямаме и нападател в момента.Стърлинг е временно решение докато се оправи Стъридж но все пак не може само със Стъридж.
Чета за Балотели и се смея ... Щял се връща в Интер ама управата и феновете не го искат щял ходи еди къде си ама никъде феновете не го искат.При нас според мен е свършено с него то беше ясно предварително ама ...Последните мачове Морено беше зле,това че го остави резерва известно време е от разумните неща на Роджърс, инак в общи линии си прав.Вратаря на момента е ужасно спешен и трябва да вземем сега зимата.Аз поне се надявам и на нападател ама ще видим.Инак има какво да се оправя още.Лукас няма достатъчно класа но с него е по-добре за момента а Хендерсън от дясно.. аз ще се оправя по -добре не му е там мястото

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 дек 2014 23:13

Морено е безобразно зле, тези 12 милиона са безобразно много за такъв играч, а 20+ за които се говориха са просто щеше да се избие тъпомера.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 дек 2014 23:53

sunscres92 написа:Морено е безобразно зле, тези 12 милиона са безобразно много за такъв играч, а 20+ за които се говориха са просто щеше да се избие тъпомера.

Точно такива твърдения винаги са ме :lol: :lol: :lol: Все пак тази сума се определи от уменията на самият футболист.Едва ли някой от нас е толкова навътре в нещата за да може да определи коя цена си заслужава ;)
И не забравяй , че има още много мачове и може да се окаже , че не си прав в края на сезона ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 дек 2014 23:58

iliev72 написа:
sunscres92 написа:Морено е безобразно зле, тези 12 милиона са безобразно много за такъв играч, а 20+ за които се говориха са просто щеше да се избие тъпомера.

Точно такива твърдения винаги са ме :lol: :lol: :lol: Все пак тази сума се определи от уменията на самият футболист.Едва ли някой от нас е толкова навътре в нещата за да може да определи коя цена си заслужава ;)
И не забравяй , че има още много мачове и може да се окаже , че не си прав в края на сезона ;)

Дано да не съм прав, но към момента това което виждам не обнадеждаващо .

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 дек 2014 00:11

А ние имаме ли адекватен защитник или вратар, откакто Брендито е начело на отбора? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”