HoUs4oOL написа:suareshampion написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=524396
Тия явно ,ще пратят оферта за Лукас ,дано обаче Роджърс да не я приеме. По принцип не ми е от любимите играчи ,но просто няма кой друг .Той е най добрия вариант от наличните .Лятото може да се вземе заместник и да се продаде ,но сега трябва да остане и да помогне до края на сезона . Внесе стабилност пред защитата ,няма какво да се лъжем.
А Джан защо беше взет или това е поредния трансфер, който Роджърс прави без да знае защо?
Момче ,не ми опонирай .Не разбра ли ,че футбола ти е сложна материя ?
Момче ,тук говорим за играч ,който е едва на 20 години . Мислете малко с тия глави бе . Тия млади момчета могат да играят още десет години в Ливърпул .Не знаел какво да ги прави ? Ей как мразя тъпи хора .Направо ми се повръща от глупоста и от простотията ,вече толкова години по тия форуми.
Роджърс взе всички млади момчета ,защото не иска да ги изтърве а вижда огромен потенциал в тях .
И ви препоръчвам да не хабите излишни нерви и да се примирите ,защото тоя треньор ще е още дълги години в Ливърпул .
Знам ,че го мразите още, от както наследи вашия любимец и чакахте само най малката издънка да се нахвърлите върху него ,но свиквайте ,той остава, това е положението.
Най голямата глупост ,щеше да е смяна на треньора и то по това време на първенството.Най малкото той си направи селекцията . Един нов треньор само щеше да усложни нещата . Радвайте се ,че играта тръгна и стискайте палци да бием оттук нататък ,кво ми се молите за загуби ...и то от съдийското отборче ?! Колко отчаян трябва да си от живота ,за да искаш да загубим от манафите ? Ужас.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.