Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 24 окт 2014 17:54

HoUs4oOL написа:
sunscres92 написа:
iliev72 написа:
wolf написа:Роджърс го играе човека оркестър обаче така няма да изкара сезона.

Дано се усети и вземат скоро някой да работи сериозно със Шкъртел , Ловрен , Сако , Морено и Манкийо.

Кое ви кара да мислите, че той не работи сериозно с тях.Просто изисква се време, а напрежението върху тях дори удължава този процес.

Трета поредна година защитата ни е леш,може би това ни кара да мислим така?

ЗАЩИТАТА НИ Е ЛЕШ ,ЗАЩОТО САМИТЕ ЗАЩИТНИЦИ СА СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ !!!
Абе момчета ,абе престанете с вашите глупости ,че ми писна да ви слушам бе .Ебати дървените философи .Насосвате си някакви ваши теории за футбола ,където изобщо нямат нищо общо с реалноста. И си вярвате братче ,вярвате си ,вярвате си и това е .Бах му майката аз .Къде влезнах в тия форуми ,направо ми се еба майката :) Но ,Аз съм си виновен .Аз и никой друг.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 окт 2014 18:37

Не че нещо,но Роджърс завари страшно стабилна защита в лицето на Агер и Шкъртел и я разби,за да играе Карагър.
Докара защитници за около 60 милиона паунда,а резултата е налице,виновен е само той и никой друг.
Не съм му купувал аз Ловрен и Сако.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 13:50

HoUs4oOL написа:Не че нещо,но Роджърс завари страшно стабилна защита в лицето на Агер и Шкъртел и я разби,за да играе Карагър.
Докара защитници за около 60 милиона паунда,а резултата е налице,виновен е само той и никой друг.
Не съм му купувал аз Ловрен и Сако.

Обръщам се ,не само към теб ,но и към Барнс и към всички ,които от две години ,мрънкат за .....нов треньор на защитниците ?! :)
Първо ,защитата на Ливърпул никога не е била стабилна .Не може да кажеш ,че имаш стабилна защита а си се класирал 7ми или 8ми ???? Това е смешно и несериозно.
Второ ,какво са постигнали Шкъртел и Агер в Ливърпул ? Аз ти отговарям ...Нищо ! А щом не са постигнали нищо ,значи за мен са посредствени защитници ,да не кажа слаби . Нито са ги взели в някой голям отбор ,нито нищо .Виждал съм от тях ,какви ли не смешни ситуации ,фатални тактически грешки ,автоголове и комични отигравания .
Трето ,един защитник ,като Шкъртел ми станал вече на 30 години и вие ми говорите ,че слабата му игра се дължала видиш ли на сегашния му треньор ? Смях .
За вас малоумните фвенове ,Трябвало нов треньор на защитата ? хаха И отново за вас ,той трябвало да се казва Стив Кларк ?! Смях .
Оттук само ,мога веднага да си направя преценката ,че нито един от вас не е тренирал и не е играл футбол .Нито един от вас .Ако има такъв от всички форуми на Ливърпул ,нека ме опровергае ??????????????? Защитата много рядко се тренира поотделно ,драги ми съфорумници. Повечето упражнения на един отбор са заедно .Има и упражнения ,в които се отиграват примерно статични положения ,но там участват ,както защитници така и нападатели ,мили мои неуки съфорумници . Извинявам се за обидите ,но вие прекалявате с вашите малоумщини .,с вашите собствени теории за футбола ,с вашите философски простотии ,насосвате си ги нещата и си вярвате ,което е най лошото .
На вас не ви е ясна тая материя ,наречена футбол .Отстрани изглежда лесна ,но всъщност не е толкова лесно ,колкто си мислите . Но как да знаете ,след като не сте се сблъсквали с футбола .
Четвърто ,кой е Стив Кларк ? Веднага отговарям .Това е човека ,който почти на 100 % диктуваше нещата в Ливърпул .Неадекватния Далглиш ,се допитваше до него за почти всичко . С една дума ,грозната игра ,яловата игра ,слабите трансфери ,неадекватните тактики ,схеми и смени май се правиха най вече от лицето Стив Кларк . Този тотален провал ,тези срамни места в класирането ..лично аз от моите така скромни наблюдения ,ги свързвам както с Далглиш ,така и с лицето Стив Кларк ,който вие фенчетата ,искате да върнете в клуба на бял кон .Смях !!!
Какво постигна лицето Стивя Кларк ,след това ? Беше назначен на Уест Бромич и беше натирен ,като мръсно коте за незадоволотелни резултати .А колко гола допусна защитата на УБ ? Това вече го оставям на статистиците .
И последно ,малкото голове ,които се допуснаха по онова време ,за мен ,се дължеха повече на защитната тактика а не толкова на качествата на Шкъртел,Агер,Джонсън,Рейна ,Енрике .
Сега Роджърс залага предимно на офанзивен стил .Стил ,в който играчи като Шкъртел изглеждат ,като тотални смешници .Такива ,каквито всъщност винаги са били .За това откакто са в клуба тия некадърници ,вече 7ма година Ливърпул няма никакви успехи .Факт.
Аз предпочитам да гледам този стил на Роджърс ,пред оная грозна игра ,но за тоя стил Роджърс не си взе подходящи изпълнители-защитници и вратари .Това му беше грешката !!!!!!!! Освен това ,той не изгони всички трагедии.Хубаво разкара Рейна ,хубаво Карагър се отказа ,но трябваше досега сто пъти да изгони Шкъртел,Джонсън,Енрике .Взе Миноле и Ловрен ,но засега те са кръгла нула .Сако е добър футболист,но той пък не го пуска .Морено също е добър и дотам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 окт 2014 14:44

Ливърпул бе с 3та най-добра защита при Кени и Кларк. Правеше се всичко в името на спечелването на мача. Включително 6 защитника срещу Сити. Взехме ли мача? Взехме го. И си взехме КК. Дотук за 2сезона и нещо Роджърс докъде докара отбора откъм трофеи? Челси, Сити и Юнайтед колко пъти ги бихме в тоя период помниш ли? Рой Кийн какво каза за 15те си години работа с Фъргюсън? "Той не можеше да нареди колчетата на тренировка, всичко тренировъчно го вършеше от Арнстийн /мисля така се казваше асистента му/. Е? Какво различно имаме в горния случай и защо не отчиташ над 30те греди които ударихме

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 окт 2014 15:05

wolf написа:Ливърпул бе с 3та най-добра защита при Кени и Кларк. Правеше се всичко в името на спечелването на мача. Включително 6 защитника срещу Сити. Взехме ли мача? Взехме го. И си взехме КК. Дотук за 2сезона и нещо Роджърс докъде докара отбора откъм трофеи? Челси, Сити и Юнайтед колко пъти ги бихме в тоя период помниш ли? Рой Кийн какво каза за 15те си години работа с Фъргюсън? "Той не можеше да нареди колчетата на тренировка, всичко тренировъчно го вършеше от Арнстийн /мисля така се казваше асистента му/. Е? Какво различно имаме в горния случай и защо не отчиташ над 30те греди които ударихме

Ей какъв особен случай си ти... Щом тренера каже нещо ти веднага си му контра, дори и това, което е казал да се е препокрива с твоето мнение... Не мога просто...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 окт 2014 15:20

тренер,абе нали твоичкия домъкна сума ти и защитници? нека ти ги изброя-1.сако 2.илори 3.манкийо 4.морено 5.ловрен 6.туре+ нов вратар-миноле. да кажем,че старите защитници са слаби и не стават.защо тогава,при положение че е купил цяла една нова защита,твоичкия продължава да налага старата? айде отговори ми на тоя въпрос,защото по-горе виждам цели 6 нови защитници+нов вратар!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 16:12

john barnes написа:тренер,абе нали твоичкия домъкна сума ти и защитници? нека ти ги изброя-1.сако 2.илори 3.манкийо 4.морено 5.ловрен 6.туре+ нов вратар-миноле. да кажем,че старите защитници са слаби и не стават.защо тогава,при положение че е купил цяла една нова защита,твоичкия продължава да налага старата? айде отговори ми на тоя въпрос,защото по-горе виждам цели 6 нови защитници+нов вратар!

Аз ти написах грешката на Роджърс ,според мен бе ,ти кьорав ли си ? :) Не си взе подходящите изпълнители (защитници ,вратар )за офанзивния стил.Поне засега се вижда ,че издишат сериозно повечето.Ся ,може по нататък да влязат в час ,но до тоя момент са слабички .

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 окт 2014 16:19

Алекс Сонг играе доста впечатляващо, отчитам го за грешка, след като Роджърс не го привлече - при очевидната липса на качество на този пост.

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 окт 2014 16:27

suareshampion написа:
john barnes написа:тренер,абе нали твоичкия домъкна сума ти и защитници? нека ти ги изброя-1.сако 2.илори 3.манкийо 4.морено 5.ловрен 6.туре+ нов вратар-миноле. да кажем,че старите защитници са слаби и не стават.защо тогава,при положение че е купил цяла една нова защита,твоичкия продължава да налага старата? айде отговори ми на тоя въпрос,защото по-горе виждам цели 6 нови защитници+нов вратар!

Аз ти написах грешката на Роджърс ,според мен бе ,ти кьорав ли си ? :) Не си взе подходящите изпълнители (защитници ,вратар )за офанзивния стил.Поне засега се вижда ,че издишат сериозно повечето.Ся ,може по нататък да влязат в час ,но до тоя момент са слабички .

ето,значи излиза,че твоичкия се е оакал сериозно...имаше и пари и време,да си купи подходящите изпълнители...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 16:50

http://www.novsport.com/news1234511_1004.html
Айде и тука го разкриха твоичкия и скоро ще му намажат ските :)

Върни се в “Ливърпул”