HoUs4oOL написа:Не че нещо,но Роджърс завари страшно стабилна защита в лицето на Агер и Шкъртел и я разби,за да играе Карагър.
Докара защитници за около 60 милиона паунда,а резултата е налице,виновен е само той и никой друг.
Не съм му купувал аз Ловрен и Сако.
Обръщам се ,не само към теб ,но и към Барнс и към всички ,които от две години ,мрънкат за .....нов треньор на защитниците ?!
Първо ,защитата на Ливърпул никога не е била стабилна .Не може да кажеш ,че имаш стабилна защита а си се класирал 7ми или 8ми ???? Това е смешно и несериозно.
Второ ,какво са постигнали Шкъртел и Агер в Ливърпул ? Аз ти отговарям ...Нищо ! А щом не са постигнали нищо ,значи за мен са посредствени защитници ,да не кажа слаби . Нито са ги взели в някой голям отбор ,нито нищо .Виждал съм от тях ,какви ли не смешни ситуации ,фатални тактически грешки ,автоголове и комични отигравания .
Трето ,един защитник ,като Шкъртел ми станал вече на 30 години и вие ми говорите ,че слабата му игра се дължала видиш ли на сегашния му треньор ? Смях .
За вас малоумните фвенове ,Трябвало нов треньор на защитата ? хаха И отново за вас ,той трябвало да се казва Стив Кларк ?! Смях .
Оттук само ,мога веднага да си направя преценката ,че нито един от вас не е тренирал и не е играл футбол .Нито един от вас .Ако има такъв от всички форуми на Ливърпул ,нека ме опровергае ??????????????? Защитата много рядко се тренира поотделно ,драги ми съфорумници. Повечето упражнения на един отбор са заедно .Има и упражнения ,в които се отиграват примерно статични положения ,но там участват ,както защитници така и нападатели ,мили мои неуки съфорумници . Извинявам се за обидите ,но вие прекалявате с вашите малоумщини .,с вашите собствени теории за футбола ,с вашите философски простотии ,насосвате си ги нещата и си вярвате ,което е най лошото .
На вас не ви е ясна тая материя ,наречена футбол .Отстрани изглежда лесна ,но всъщност не е толкова лесно ,колкто си мислите . Но как да знаете ,след като не сте се сблъсквали с футбола .
Четвърто ,кой е Стив Кларк ? Веднага отговарям .Това е човека ,който почти на 100 % диктуваше нещата в Ливърпул .Неадекватния Далглиш ,се допитваше до него за почти всичко . С една дума ,грозната игра ,яловата игра ,слабите трансфери ,неадекватните тактики ,схеми и смени май се правиха най вече от лицето Стив Кларк . Този тотален провал ,тези срамни места в класирането ..лично аз от моите така скромни наблюдения ,ги свързвам както с Далглиш ,така и с лицето Стив Кларк ,който вие фенчетата ,искате да върнете в клуба на бял кон .Смях !!!
Какво постигна лицето Стивя Кларк ,след това ? Беше назначен на Уест Бромич и беше натирен ,като мръсно коте за незадоволотелни резултати .А колко гола допусна защитата на УБ ? Това вече го оставям на статистиците .
И последно ,малкото голове ,които се допуснаха по онова време ,за мен ,се дължеха повече на защитната тактика а не толкова на качествата на Шкъртел,Агер,Джонсън,Рейна ,Енрике .
Сега Роджърс залага предимно на офанзивен стил .Стил ,в който играчи като Шкъртел изглеждат ,като тотални смешници .Такива ,каквито всъщност винаги са били .За това откакто са в клуба тия некадърници ,вече 7ма година Ливърпул няма никакви успехи .Факт.
Аз предпочитам да гледам този стил на Роджърс ,пред оная грозна игра ,но за тоя стил Роджърс не си взе подходящи изпълнители-защитници и вратари .Това му беше грешката !!!!!!!! Освен това ,той не изгони всички трагедии.Хубаво разкара Рейна ,хубаво Карагър се отказа ,но трябваше досега сто пъти да изгони Шкъртел,Джонсън,Енрике .Взе Миноле и Ловрен ,но засега те са кръгла нула .Сако е добър футболист,но той пък не го пуска .Морено също е добър и дотам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.