Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 03 окт 2014 19:52

iliyan написа:
MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона :-o

Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.

Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !

За пореден път доказваш , че си пълен профан. Ти правиш ли разлика между Саша Маркович и Лазар Маркович
On 25 August 2013, Marković made his debut for Benfica in 2–1 win against Gil Vicente,

Само това доказва , че не бива да обсъждам другите ти твърдение.И те толкова безумните както и това да объркаш тези двама футболисти !

Напротив, тук ти си в грешка Илиев ;) Миналия сезон когато Лудогорец отстраниха Партизан и после паднаха от Базел, в мачовете срщеу Партизан там още играеха и Лазар Маркович и Александър Митрович....и след отпадането на гробарите Маркович отиде в Бенфика, а Митрович в Андерлехт, тъй като трансферния прозорец още не беше затворил ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2014 19:55

Илиянчо профанчето си ти :lol:
Алонсо Маса, по спокойно брат. / преди друго говореше за мен / Не бях комплексиран и т.н. Май те заболя и реагира първосигнално ?!/
В форума на ЦСКА, доста хора по - луди и от теб на тема ПУУЛ, ми казаха, че съм напълно прав с мнението ми.
А тук, не може ли човек да си изкаже мнението по тема Ливърпул ? Доста наболяла и актуална напоследък.

И още нещо Алонсо, влез в нашата тема и виж какви ги е натворил chakalat. :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 окт 2014 20:16

Gil ама въобще не си прав !
Partizan – Ludogorec 0:1 (0:0)
И трансфера на Маркович е още юни месец
2013–14 FK Partizan season
MASTER_COOL написа:Илиянчо профанчето си ти :lol:
Алонсо Маса, по спокойно брат. / преди друго говореше за мен / Не бях комплексиран и т.н. Май те заболя и реагира първосигнално ?!/
В форума на ЦСКА, доста хора по - луди и от теб на тема ПУУЛ, ми казаха, че съм напълно прав с мнението ми.
А тук, не може ли човек да си изкаже мнението по тема Ливърпул ? Доста наболяла и актуална напоследък.

Нещо да кажеш кой е профана а ?! Чакам извинение !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 04 окт 2014 00:18

Предупредих смута да си седи и прави "фундаменталните" анализи във вашия форум 100 пъти.Тази история с оспамването на форума изобщо не я започнах аз и няма да я спра аз.Аз дори не съм започнал да спамя при вас тепърва предстои да правя анализи.Обяснете на дебилчето да спре да се появява тук и ти обещавам че дори няма да отворя нашия форум.Нямам нищо против някой да си каже мнението както например ти си направил но той прекалява.Каквото повикало такова се обадило.
Дори детските хапливи злобни забележки на няколко други симпатяги от вашия форум не са проблем щото са епизодични.Преди да казваш аз какви съм ги натворил разгледай вашите какви ги натвориха преди това смутове,лордове,сърове тнт.Щом като тия не се разбират от дума и не се спират няма да ревете че някой отвръща.

Инак по темата - ще трябва да се съглася за селекцията ни,фактите до момента са такива.Само няма как да се съглася за вашата - единствения който оправдава парите си досега е Ди Мария, Фалкао все още не е показал нищо,37 млн за Ерера са по-голяма лудост от 25-те за Лалана а понеже съм гледал почти всичките ви мачове не съм видял някой от другите който да е показал защо е взет.Може би ние набихме 130 млн за спорни трансфери но не сте вие хората които да говорите на тая тема щото при вас е същото.Резултатите,класирането и играта го доказват.Доста ми е странен оптимизма и високомерието което имате, вкарахте 7 гола на 2 новака и решихте че всичко е ок.За вас първенството реално започва в мача с Евертън,досега трябваше да имате в най-лошия случай 13-14 точки но сте далече от този актив.Държите се сякаш всичко ви е наред и мачкате всеки с който сте играли а това е точно обратното.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2014 00:27

И Ерера и Блинд си заслужават парите на 100 % Това ще го разберете съвсем скоро. От вашите само Морено.
Отричайте колкото си искате, знам, че ви е яд, но е факт, че спрямо миналата година сте много надолу !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 04 окт 2014 00:35

MASTER_COOL написа:И Ерера и Блинд си заслужават парите на 100 % Това ще го разберете съвсем скоро. От вашите само Морено.
Отричайте колкото си искате, знам, че ви е яд, но е факт, че спрямо миналата година сте много надолу !

На Блинд трансфера не е лош с оглед цената и визитката му но с Ерера не виждам кое те кара да смяташ.Може и да не е лош футболист но помисли дали струва 37 млн.Имаш база да ни критикуваш не мога да отрека, но вие имате 1 точка повече от нас а сте играли с далеч по-скромни отбори от нас така че оптимизма ти е подплатен с въздух.След като критикуваш отбор който с който нямаш точкова разлика а и си играл с новаците в лигата и отбори извън топ 10 не виждам как може да имаш претенции че нямаш сериозен проблем.Реално погледнато почти целия ви точков актив се дължи на Ди Мария без него сте в зоната на изпадащите.
И аз мога да кажа че еди кой си (избери си едно от новите ни попълнения) ще си заслужи парите ще видиш...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2014 00:38

MASTER_COOL написа:И Ерера и Блинд си заслужават парите на 100 % Това ще го разберете съвсем скоро. От вашите само Морено.

мхм... доооообре.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 окт 2014 00:43

iliev72 написа:Gil ама въобще не си прав !
Partizan – Ludogorec 0:1 (0:0)
И трансфера на Маркович е още юни месец
2013–14 FK Partizan season

Нещо да кажеш кой е профана а ?! Чакам извинение !!!

Е тук аз съм в грешка явно...нещо паметта ми ми изневери :lol: Признавам си, че сгреших. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2014 00:43

Натропан модератор - сит форум. Чиста работа

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 окт 2014 01:30

http://metro.co.uk/2014/10/03/liverpool ... i-4890863/

Да видим дали има истина :?

[offtopic]Иначе странно как така изведнъж във форума спряха обидите, караниците и псувните...едва ли може да има нещо общо с наожения БАН само на един човек? :?[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”