Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Dr. Phibesr
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Dr. Phibesr » 24 сеп 2014 19:03

chakalat написа:
Dr. Phibesr написа:
chakalat написа:
Dr. Phibesr написа:
9lives написа: За мен обаче проблема в защитата не се крие в хората като единици, а в треньорите на вратарите и защитата. Роджърс просто трябва да има топките да се раздели с някой от неговите помощници и да намери някой, който ще стабилизира играта в защита.

абсолютно

Проблема е че в защитата има много нови.Реално 3-ма нови няма как да играят в перфектен синхрон (тва че Сако счупи главата на Ловрен го показва в пълна степен). Аз ще съм доволен ако се налагат Сако и Ловрен, и двамата са млади и има доста години футбол пред тях а като качество са на високо ниво.Мисля че ще се стабилизира защитата но ще трябва време.

Това е така, но ти пропускаш момента, че Ливърпул е смешен в защита вече 6-ти сезон. Изключително при статични положения.

По-скоро 2-ри. Преди това защитата може да не е била най-добрата във ВЛ но не беше такъв резил като последните 2 сезона.Най-странното ми е че като индивидуалности защитниците ни изобщо не са лоши.Изобщо не си обяснявам защо се насмитат всеки мач и всяко статично положение е 1/2 гол...

обяснението е най-горе с удебелен шрифт :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 сеп 2014 00:38

Кларк помните ли го? А как не можеха да минат през Шкъртел и Агер, ме и дебелия даже вкарваше? Е точно при треньорите е разликата но ако не му увре главата на Роджърс ще си пати много

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 сеп 2014 18:47

wolf написа:Кларк помните ли го? А как не можеха да минат през Шкъртел и Агер, ме и дебелия даже вкарваше? Е точно при треньорите е разликата но ако не му увре главата на Роджърс ще си пати много

за мен също това е причината,не може при кларк да сме корави,при бенитес също,а сега със същите играчи+ловрен и сако,да ни пробиват всеки мач и да ни правят за смях.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 сеп 2014 18:58

john barnes написа:
wolf написа:Кларк помните ли го? А как не можеха да минат през Шкъртел и Агер, ме и дебелия даже вкарваше? Е точно при треньорите е разликата но ако не му увре главата на Роджърс ще си пати много

за мен също това е причината,не може при кларк да сме корави,при бенитес също,а сега със същите играчи+ловрен и сако,да ни пробиват всеки мач и да ни правят за смях.

Явно е време да смени някой в екипа и да започнем да играем по друг начин в защита !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2014 14:01

Liverpool reignite their interest in Arsenal target Karim Benzema

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... im-Benzema
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 сеп 2014 15:42

HoUs4oOL написа:

Аз поне бих бил доволен ако е истина.Бензема е с класа над Балотели поне според мен.Лятото се надявах до един момент Реал да вземат Фалкао а ние Бензема само че сега ме съмнява,просто Реал ще останат без класен нападател което едва ли ще направят освен ако не вземат друг.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 сеп 2014 15:53

chakalat написа:
HoUs4oOL написа:

Аз поне бих бил доволен ако е истина.Бензема е с класа над Балотели поне според мен.Лятото се надявах до един момент Реал да вземат Фалкао а ние Бензема само че сега ме съмнява,просто Реал ще останат без класен нападател което едва ли ще направят освен ако не вземат друг.

Реал имат Роналдо бучещ по над 50 гола 4 или 5 сезона поред, мислиш ли че ги боли за Бензема?

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 сеп 2014 19:27

wolf написа:
chakalat написа:
HoUs4oOL написа:

Реал имат Роналдо бучещ по над 50 гола 4 или 5 сезона поред, мислиш ли че ги боли за Бензема?

Роналдо е по скоро атакуващ халф не е чист нападател. Бензема според мен е доста подценяван в Реал, не вкарва много но прави достатъчно че други като Роналдо да го правят.Колкото пъти съм го гледал рядко съм виждал да прави слаб мач, движи се много, бори се, поне с класа е над Балотели. На световното имаше интересна статистика за Бензема - беше футболиста изминал най - голям километраж от всички, доста нетипично за център нападател.Ако евентуално го вземем(което ме съмнява) съм убеден че ще се справи добре, стила на отбора предразполага нападателите да вкарват доста голове стига да ги търсят а и няма звезди като Роналдо които да бъдат търсени преди чистия нападател.С други думи няма да бъде ничия сянка и ще има възможност да бъде той звездата.
По това което виждам от Балотели поне засега е че е далеч от това което беше в Сити, в момента е един посредствен футболист или поне като такъв играе...

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 28 сеп 2014 01:18

wolf написа:
chakalat написа:
HoUs4oOL написа:

Нъл Юнайтед щели да вземат Роналдо тази зима? :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 сеп 2014 04:27

Глупости. Няма да има кой да извади парите, които Перес ще му иска точно в този момент, а и той няма да напусне Реал поне докато не стане голмайстор на всички време за клуба. Това може да стане най-рано след 2 години т.е. евентуално може да се продаде чак лятото на 2016, но и тогава сумата му ще е голяма въпреки че ще е на 31 години. Роналдо има договор до лятото на 2018 и ако напусне ще е или през 2017 или след края на договора му, за да не може да плащат огромни суми пари за него. Все пак и при всичките тези ситуации някой трудно би извадил каквато и да е сума дори да речем 60 млн през периода 2017/2018 като се има предвид, че тогава ще е на 32/33 години. В момента не ми се мисли каква ще е сумата, която би му сложил Перес точно в този момент, а още повече да изглупее да го продаде сега или другото лято. Много е деликатна работата и ако иска пак да порита за Манчестър то ще е като свободен агент след 2018, когато вече ще е на 33 години и да не се налага да плащат големи пари за него. Ако реши да си прекрати договора Роналдо то следващият клуб ще трябва да плати голяма неустойка, а тя също е страшно голяма и ако някой я извади вероятно ще стане страшно в УЕФА и като нищо може да създаде не малко проблеми и нови закони за трансферите. Това е все едно да искаш да купиш Меси в момента, така че тези двамата точно в момента са непродаваеми, а който ги поиска трябва да извади поне над 150 млн. евро. Имаше преди 2-3 години информации, че Перес е сложил 1 млрд. евро за откупуването на правата му при действащ договор т.е. да отключи клаузата в договора му. Не ми се вярва тази цена да е реална, но съм почти сигурен че тази цена е поне 200 млн. евро.

Относно Бензема той върши не малко работа на терена, но за жалост не вкарва и в момента е на първо място по асистенции в Реал. Вкарва си прилична бройка от около 20-25 гола във всички турнири, което си е горе-долу добре за нападател, но покрай Роналдо тези негови голови изглеждат нищожни. Горе писаха, че нямал бил слаб мач, ама наистина трябва да погледате повече мачове на Реал, защото това е пълна заблуда в момента. На Световното наистина направи добро представяне, но това не е показателно и в много мачове почти не пипа топката и "спи" на терена и когато се наложи да вкара гол не го прави. В момента е в много лошо положение и от април месец насам има само два гола, което е много лошо.

Интересно как подхванахте да коментирате появилата се новина за Бензема, а подминавате тази за Стърлинг за евентуално заминаване в посока Реал :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”