Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 22 сеп 2014 15:42

Izzy написа:
9lives написа:
Liverpool to make move for Hart

Liverpool are planning to make a move for Manchester City goalkeeper Joe Hart with the England international yet to discuss a new deal with the Premier League champions.

Source: Metro

Е нали щяхме да подписваме с Валдес ноември месец?

Да бе ще пуснат те мпже би най-добрия вратар в лигата и то точно на нас. Не е още 1ви април

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 22 сеп 2014 17:29

BBC също споменават за интереса ни към Джо Харт, явно има нещо вярно. Бих се радвал на такъв трансфер макар че и той не е много сигурен в излизанията си при корнери, от друга страна получава много критика защото е първи избор в националният.Дали това значи,че ще продадем Миньоле не знам, но конкуренция за вратарският пост трябва да има. За мен обаче проблема в защитата не се крие в хората като единици, а в треньорите на вратарите и защитата. Роджърс просто трябва да има топките да се раздели с някой от неговите помощници и да намери някой, който ще стабилизира играта в защита.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 22 сеп 2014 20:16

9lives написа: За мен обаче проблема в защитата не се крие в хората като единици, а в треньорите на вратарите и защитата. Роджърс просто трябва да има топките да се раздели с някой от неговите помощници и да намери някой, който ще стабилизира играта в защита.

абсолютно

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 сеп 2014 21:42

Ако си спомняте лятото по едно време имаше слухове за Иско. Сега се пише, че Реал окончателно ще го задържат.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 22 сеп 2014 22:50

Dr. Phibesr написа:
9lives написа: За мен обаче проблема в защитата не се крие в хората като единици, а в треньорите на вратарите и защитата. Роджърс просто трябва да има топките да се раздели с някой от неговите помощници и да намери някой, който ще стабилизира играта в защита.

абсолютно

Проблема е че в защитата има много нови.Реално 3-ма нови няма как да играят в перфектен синхрон (тва че Сако счупи главата на Ловрен го показва в пълна степен). Аз ще съм доволен ако се налагат Сако и Ловрен, и двамата са млади и има доста години футбол пред тях а като качество са на високо ниво.Мисля че ще се стабилизира защитата но ще трябва време.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 22 сеп 2014 23:08

chakalat написа:
Dr. Phibesr написа:

абсолютно

Проблема е че в защитата има много нови.Реално 3-ма нови няма как да играят в перфектен синхрон (тва че Сако счупи главата на Ловрен го показва в пълна степен). Аз ще съм доволен ако се налагат Сако и Ловрен, и двамата са млади и има доста години футбол пред тях а като качество са на високо ниво.Мисля че ще се стабилизира защитата но ще трябва време.

Това е така, но ти пропускаш момента, че Ливърпул е смешен в защита вече 6-ти сезон. Изключително при статични положения.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 11:11

Миноле е ужасен последните мачове :o И с Лудогорец, и с Уест Хям ... Иначе за качествени вратари трябва да се гледа предимно към Бунделигата ;) Берндт Лено е страхотен напоследък 8-) 22-годишен - 18 млн. евро в Маркет-а, добре ли е :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 23 сеп 2014 11:23

boabbb написа:Миноле е ужасен последните мачове :o И с Лудогорец, и с Уест Хям ... Иначе за качествени вратари трябва да се гледа предимно към Бунделигата ;) Берндт Лено е страхотен напоследък 8-) 22-годишен - 18 млн. евро в Маркет-а, добре ли е :lol:

Валдес е на аванта, него ще вземем.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 11:32

superspiro написа:
boabbb написа:Миноле е ужасен последните мачове :o И с Лудогорец, и с Уест Хям ... Иначе за качествени вратари трябва да се гледа предимно към Бунделигата ;) Берндт Лено е страхотен напоследък 8-) 22-годишен - 18 млн. евро в Маркет-а, добре ли е :lol:

Валдес е на аванта, него ще вземем.

Аз не го харесвам, в Барса всеки удар беше 80% гол :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 24 сеп 2014 14:14

Dr. Phibesr написа:
chakalat написа:
Dr. Phibesr написа:

абсолютно

Това е така, но ти пропускаш момента, че Ливърпул е смешен в защита вече 6-ти сезон. Изключително при статични положения.

По-скоро 2-ри. Преди това защитата може да не е била най-добрата във ВЛ но не беше такъв резил като последните 2 сезона.Най-странното ми е че като индивидуалности защитниците ни изобщо не са лоши.Изобщо не си обяснявам защо се насмитат всеки мач и всяко статично положение е 1/2 гол...

Върни се в “Ливърпул”