Аз също мисля,че идването на Валдес ще е от полза.
Миньоле е колеблив на моменти и му трябва конкуренция.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
MASTER_COOL написа:Alonso_Massa написа:Какъв е този наплив на фенове на Юнайтед в нашия форум?
Ти поне си пич и ще ти обясня , защо влизам тук....
След всеки лош резултат на нашият отбор,дори след всеки гол в нашата врата, влизат няколко "индивида" от тук и започват да сипят комплекси и злоба в форума ни. Още повече започват и да кълнат ?! Това какво е ми кажи ?
От нашите , единствено само Смут си позволява по редовно присъствие тук и той си знае защо го прави....Не съм му адвокат. Изказва поне някакво мнение, подплатено с разумни мисли.
Докато Вашите "герои" : Тренери, илияновци, невър уолк алоновци, идват и открито показват комплекси ?! И това е всеки път.
Точно заради това, реших да присъствам в темите ви и да ви го връщам с контрааргументи, изказвани от вас самите.
Странни хора сте, живейте спокойно. Ако помните миналата година бях дори за вас в битката за титлата. Нещо, заради което съжалявам най - искрено ВЕЧЕ , заради споменатите от мен герои.
И да ще се радвам да се провалите с гръм и трясък, точно заради гадните ви комплекси .
Тъй като и аз съм пич ще ти припомня някои ваши форумни герои които се по загубиха напоследък.
Майора и ЛордСър.... ! Двамата при всеки удобен случай миналата година идваха и обиждаха наред.Майора се загуби отдавна , но наскоро пак се появи Лорда. Трябва да сте адски благодарни на тези индивиди и точно заради такива имате гости от феновете на Ливърпул.
Дори изявеният "анализатор" СмотанМС точно това предизвиква.Каквото повикало , такова се обадило.Така , че първо обуздайте си измислените герои и после имайте претенции за другите.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- messi7
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Аз също мисля,че идването на Валдес ще е от полза.
Миньоле е колеблив на моменти и му трябва конкуренция.
+1892. Дано се стегне Симон, защото е талантлив и ни е измъквал мачове, но е непостоянен.

- Karsa Orlong
- Контакти:
Тренер, Валдес има 20 мача за националния на Испания, а бившият ни шаран - 33. Иначе всеки си има собствено мнение, за мен Валдес е посредствен вратар, който спечели всичко във футбола заради невероятния тим на Барселона в продължение на 4-5 години. За резерва на Миньоле става, разбира се, но заплатата ще му е в пъти по-висока от тази на Джоунс, а и в случая според мен беше добре да вземем някой млад и добър вратар, който хем да е титуляр в слабите периоди на Симон, когато трябва да седне за 1-2 мача на пейката да му се избистри главата (има си ги такива), хем да няма претенции за титуляр заради младостта си. Такъв, разбира се, е труден за намиране и най-вероятно БР се е спрял на Валдес заради добрата игра с крака и свободния трансфер.
-
suareshampion
Karsa Orlong написа:Тренер, Валдес има 20 мача за националния на Испания, а бившият ни шаран - 33. Иначе всеки си има собствено мнение, за мен Валдес е посредствен вратар, който спечели всичко във футбола заради невероятния тим на Барселона в продължение на 4-5 години. За резерва на Миньоле става, разбира се, но заплатата ще му е в пъти по-висока от тази на Джоунс, а и в случая според мен беше добре да вземем някой млад и добър вратар, който хем да е титуляр в слабите периоди на Симон, когато трябва да седне за 1-2 мача на пейката да му се избистри главата (има си ги такива), хем да няма претенции за титуляр заради младостта си. Такъв, разбира се, е труден за намиране и най-вероятно БР се е спрял на Валдес заради добрата игра с крака и свободния трансфер.
Какво значение има ,кой колко мача има ? Рейна винаги е бил резерва и на Касияс и на Валдес и им е носил тубите с водата . Пълен турист.
За какво ти е млад вратар ? Миньоле е достатъчно млад за вратар. Освен това имаме младия Уорд,като трети избор в момента . А и младите кадърни вратарчета искат да играят редовно ,за да растат. Примери много. Валдес бил спечелил всичко ,заради еди си кой ...това е несериозно .Щом е бил част от тима ,значи приноса му е същия ,като на останалите.
Не съм съгласен изобщо с теб .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Capitan Puyol
Валдес преди контузията през март беше в най-добрата форма в кариерата си. Есента на 2013та му беше брилянтна и спаси сумати точки за Барса след като защитата се пропукваше непрестанно. Фенско-лаически оценки за него наслагвани от миналото че бил слаб вратар просто не издържат. Има си хора, които преценяват кой играч колко е добър към настоящия момент и това не са разните келеши или жълти медии, които вадят от 9 кладенеца вода за да изкарат някой слаб или хиперболизират някои негови грешки в миналото. Касияс например е обратния пример! Години наред испанската преса му създаваше ореола на велик вратар, едва ли не най-добрия за всички времена, а грешките, които правеше (още преди Моуриньо да го закотви на скамейката през декември 2012) се неглижираха и омаловажаваха, та трябваше да се насере няколко пъти миналия сезон вкл. и на финала с Атлетико, както и на Световното за да се види колко надценен вратар е. Но да се върна на Валдес...няма как със слаб вратар един отбор да спечели толкова трофеи, да не говорим че финала 2006г срещу Арсенал в ШЛ (когато Валдес беше още далеч от най-доброто си ниво), го спечели лично той като при 0-1 спаси на няколко пъти удари на Анри и Люнгберг 1 на 1 срещу него. Впрочем именно този аспект от играта му 1 на 1 е най-силната му черта и това беше нещото, което ме впечатли още като си пробиваше път към титулярното място в Барса на 21-22 години.
Capitan Puyol написа:Валдес преди контузията през март беше в най-добрата форма в кариерата си. Есента на 2013та му беше брилянтна и спаси сумати точки за Барса след като защитата се пропукваше непрестанно. Фенско-лаически оценки за него наслагвани от миналото че бил слаб вратар просто не издържат. Има си хора, които преценяват кой играч колко е добър към настоящия момент и това не са разните келеши или жълти медии, които вадят от 9 кладенеца вода за да изкарат някой слаб или хиперболизират някои негови грешки в миналото. Касияс например е обратния пример! Години наред испанската преса му създаваше ореола на велик вратар, едва ли не най-добрия за всички времена, а грешките, които правеше (още преди Моуриньо да го закотви на скамейката през декември 2012) се неглижираха и омаловажаваха, та трябваше да се насере няколко пъти миналия сезон вкл. и на финала с Атлетико, както и на Световното за да се види колко надценен вратар е. Но да се върна на Валдес...няма как със слаб вратар един отбор да спечели толкова трофеи, да не говорим че финала 2006г срещу Арсенал в ШЛ (когато Валдес беше още далеч от най-доброто си ниво), го спечели лично той като при 0-1 спаси на няколко пъти удари на Анри и Люнгберг 1 на 1 срещу него. Впрочем именно този аспект от играта му 1 на 1 е най-силната му черта и това беше нещото, което ме впечатли още като си пробиваше път към титулярното място в Барса на 21-22 години.
+1
"Juventus want to sign Manchester United midfielder Juan Mata, Jermain Defoe is ready to return to the Premier League plus Liverpool FC striker Daniel Sturridge could be out of action until Christmas."
От BBC почва да ме притеснява тази контузия на Стъридж, иначе какъв е случая с Дефое не можем ли да го вземем под наем от Торонто или ще ходи в друг отбор ????
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:"Juventus want to sign Manchester United midfielder Juan Mata, Jermain Defoe is ready to return to the Premier League plus Liverpool FC striker Daniel Sturridge could be out of action until Christmas."
От BBC почва да ме притеснява тази контузия на Стъридж, иначе какъв е случая с Дефое не можем ли да го вземем под наем от Торонто или ще ходи в друг отбор ????
Уж казаха,че до 3 мача ще се върне,ще видим какво ще стане.
Иначе те и Коща го бяха пратили в лазарета за 6 седмици преди мача с Еверън.
Но тия контузии стават все по-чести,не е хубаво това...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
suareshampion
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.