Мнениеот Nives » 02 сеп 2014 19:37
Голяма носталгия, голямо нещо. За темата става въпрос. И мен ме кефи - но щом са решили, нека я затварят.
Не мога да ви разбера защо толкова мрънкахте против трансфера на Фалкао, както и защо искате слаб Юнайтед. Мен пък най ми е кеф, когато бием силен Юнайтед, много по-сладко е. Разбира се кефя се и като им се подиграваме, но са жалка картинка, няма драма. Не казвам, че с тези трансфери ще станат отбор от класата на Сити, Челси и нас - но пак по-добре. Предполагам при тях ситуацията няма да се повтори докато не последват нашия модел. Това което правят след отказването на дядото с дъвката не е никак правилно според мен. На единия треньор не му отпуснаха средства, не го оставиха да работи, а сега на другия му дадоха неограничен бюджет и едва ли ще го оставят да работи, освен ако не постигне моментални успехи. Нещо, което във Висшата лига няма как да стане. Както и да е - те си имат доста анализатори, които разбират от класни треньори и големи имена - е имат ги, нека им се радват.
Относно нас - доста добър прозорец. Аз лично съм доволен, може би имаше вариант да се подсилим без продажбата на Суарез, но като иска да си ходи - няма как да го спрем. Реалната ни цел според мен е 3 място, но има много неизвестни - сезонът е дълъг. Както може да откраднем титлата, така и може да се озовем в борба за 4 място. Просто с парите, които похарчихме за 1 прозорец доста трудно можем да се мерим с отбори, които ги харчат всяко лято. И под "трудно" нямам предвид невъзможно - видяхме го преди няколко месеца. Пак казвам, имаме добър треньор, добър отбор, всичко в клуба върви чудесно и се работи правилно. Очакват ни само добри моменти. Дори и да не сме в борбата за титлата тази година, няма да е голяма загуба. Ако нещата се развиват така съвсем скоро ще станем много по-голям фактор при борбата за златните медали.