Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Izzy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Izzy » 01 сеп 2014 23:23

HoUs4oOL написа:
James Pearce ‏@JamesPearceEcho 48m

#LFC's mission to flog Fabio Borini goes on after he fails to agree terms with QPR

Ами това е, освен да пием една студена вода, друго не ни остава. Едва ли вече ще можем да му вземем повече от 7-8млн.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 01 сеп 2014 23:26

Нека имаме опции. Стъридж не е от най-здравите. Щом си вярва, че може да се докаже, топката е у него.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 01 сеп 2014 23:31

Izzy написа:
kileto написа:
iliev72 написа:Гледам , че май МЮ се опитват да подпишат с Ромеро ?!
Нали знаеш поговорката,"Колкото повече мърдаш повече (Ти) влиза ;)

Стига, че имам толкова много колеги от Юнайтед и като знам утре как ще ми обясняват, че тази година ще спечелят златен дубъл направо не ми се мисли :mrgreen:
Късметлия си :) аз имам колеги фенове на нашия отбор и един заблуден на Челси,не бъзикам феновете на Челси просто той си е заблуден(колегата) ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 сеп 2014 23:34

Aз съм доволен . Исках 4ма нападатели и ето ,че ги имаме . Борини е млад ,има накъде още да израства . Приспособи се вече към ВЛ. Направи добър сезон ,вкара не малко голове . Доби самочуствие . Препдочитам го пред Ламбърт. Лукас също остана .Аз съм доволен .Нека да има .По добре да има ,отколкото да няма .Само за Ромеро ме е яд ,че не го взехме .Джоунс не става .
Зимния прозорец не е далече ,ако имаме нужда ,сигурен съм ,че Брендън ще реагира адекватно .Но засега отбор имаме за титлата .Спокоен съм .Лека нощ .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2014 23:51

suareshampion написа:Aз съм доволен . Исках 4ма нападатели и ето ,че ги имаме . Борини е млад ,има накъде още да израства . Приспособи се вече към ВЛ. Направи добър сезон ,вкара не малко голове . Доби самочуствие . Препдочитам го пред Ламбърт. Лукас също остана .Аз съм доволен .Нека да има .По добре да има ,отколкото да няма .Само за Ромеро ме е яд ,че не го взехме .Джоунс не става .
Зимния прозорец не е далече ,ако имаме нужда ,сигурен съм ,че Брендън ще реагира адекватно .Но засега отбор имаме за титлата .Спокоен съм .Лека нощ .

7 гола, страшен сезон. половината от дузпи

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 01 сеп 2014 23:51

kileto написа:
Izzy написа:
kileto написа:
iliev72 написа:Гледам , че май МЮ се опитват да подпишат с Ромеро ?!
Нали знаеш поговорката,"Колкото повече мърдаш повече (Ти) влиза ;)

Стига, че имам толкова много колеги от Юнайтед и като знам утре как ще ми обясняват, че тази година ще спечелят златен дубъл направо не ми се мисли :mrgreen:
Късметлия си :) аз имам колеги фенове на нашия отбор и един заблуден на Челси,не бъзикам феновете на Челси просто той си е заблуден(колегата) ;)

Аз освен тях имам колеги фенове на Арсена, Сити, Нюкасъл, Байерн, Реал и една колежка от Челси, но като цяло фенове на Ливърпул все още не съм срещал откакто съм в София :mrgreen:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 01 сеп 2014 23:58

Най-наглия е Борини не стига, че 58 000 не заслужава, а той искал 90 000 заслужава да играе само за резервите на Ливърпул докато му изтече договора на алчния жабар .... Не става в отбора БР не го иска приема оферти на всеки отбор ама оня нахален бе нахален иска да не прави нищо и да взима пари ..... Хората сменят отбори за да играят тоя седи като пиявица .... Не стига, че гол в контролите не може да вкара искал да се доказва за къде ..... Миналия сезон игра добре за Съндерланд ама пак 2 гола от игра и 5 от дузпи нищо не е за него докога ще го чакаме ????
Много слаб последен ден на прозореца очаквах да продадем и Борини и Асайди и да купим Ромеро като вратар то нищо не стана ....

Теа пък МЮ луди ли са да плащат 350 000 паунда на седмица заплата на Фалкао стига колкото и да е добър това вече е лудост
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 сеп 2014 00:03

mitko9311 написа:Най-наглия е Борини не стига, че 58 000 не заслужава, а той искал 90 000 заслужава да играе само за резервите на Ливърпул докато му изтече договора на алчния жабар .... Не става в отбора БР не го иска приема оферти на всеки отбор ама оня нахален бе нахален иска да не прави нищо и да взима пари ..... Хората сменят отбори за да играят тоя седи като пиявица .... Не стига, че гол в контролите не може да вкара искал да се доказва за къде ..... Миналия сезон игра добре за Съндерланд ама пак 2 гола от игра и 5 от дузпи нищо не е за него докога ще го чакаме ????
Много слаб последен ден на прозореца очаквах да продадем и Борини и Асайди и да купим Ромеро като вратар то нищо не стана ....

Теа пък МЮ луди ли са да плащат 350 000 паунда на седмица заплата на Фалкао стига колкото и да е добър това вече е лудост

Да, голямо разочарование е това с Борини. Много нагло копеленце излезе, голямо самочувствие без покритие. БР ще го сложи на мястото му, демек на пейката на втория отбор :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2014 00:05

mitko9311 написа:Най-наглия е Борини не стига, че 58 000 не заслужава, а той искал 90 000 заслужава да играе само за резервите на Ливърпул докато му изтече договора на алчния жабар .... Не става в отбора БР не го иска приема оферти на всеки отбор ама оня нахален бе нахален иска да не прави нищо и да взима пари ..... Хората сменят отбори за да играят тоя седи като пиявица .... Не стига, че гол в контролите не може да вкара искал да се доказва за къде ..... Миналия сезон игра добре за Съндерланд ама пак 2 гола от игра и 5 от дузпи нищо не е за него докога ще го чакаме ????

Е ся в крайна сметка като не ще да си ходи ние нищо не можем да направим. Треньора ще прецени как и кога и колко ще играе. В крайна сметка нямаме зор да продаваме, а вече е късно да се търси 4-ти нападател, а не е лошо да имаме 4 преди началото на сезона. Лошото е, че следващия прозорец няма да можем да му вземем 10-13 милиона ами ще са около 7 примерно, но какво да се прави :)

Колкото до заплатата на Фалкао - тя е 350 000 паунда на седмица, защото Юнайтед ще му плащат цялата заплата от Монако демек 200 000 на седмица без данъци...с данъците става 350 000 :) Въпросите са 2 - дали Фалкао може да играе централен защитник и как ще е реагира Рууни, който има клауза в договора, че той трябва да е с най-голямата заплата в отбора.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 сеп 2014 00:11

Gil-galad написа:Е ся в крайна сметка като не ще да си ходи ние нищо не можем да направим. Треньора ще прецени как и кога и колко ще играе. В крайна сметка нямаме зор да продаваме, а вече е късно да се търси 4-ти нападател, а не е лошо да имаме 4 преди началото на сезона. Лошото е, че следващия прозорец няма да можем да му вземем 10-13 милиона ами ще са около 7 примерно, но какво да се прави :)

Колкото до заплатата на Фалкао - тя е 350 000 паунда на седмица, защото Юнайтед ще му плащат цялата заплата от Монако демек 200 000 на седмица без данъци...с данъците става 350 000 :) Въпросите са 2 - дали Фалкао може да играе централен защитник и как ще е реагира Рууни, който има клауза в договора, че той трябва да е с най-голямата заплата в отбора.

ЛВГ да ги мисли тези работи :lol: Нас какво ни касаят тези клаузи :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”