Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 01 сеп 2014 21:17

suareshampion написа:
boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече :lol: :lol: :lol:

Боянчо ,вие сериозно си правите свирчици двата отбора .Продължавате да си разменяте играчи . :) И за кво ви е тоя Уелбек ?

Питай Овчаров :lol: Същия панически ход като с Фалкао, само дето за по-малко пари ;) Вместо да вземе един свестен дефанзивен халф ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 сеп 2014 21:17

Аз ако съм на тове място нямаше да се радвам, ами да плача... :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 01 сеп 2014 21:20

suareshampion написа:
Milkoy написа:Напълно съм съгласен с кадет. Излагате се като кифладжии. До вчера всички искахте Фалкао, сега като отиде в Юнайтед, изведнъж стана стар и имало малко години футбол в него. Другия пък развива теории как Ди Мария само не сме го поискали и не сме го взели. И че едва ли не насила отишъл в Юнайтед. Да, той не е искал да напуска, обаче никой не може да те накара насила да отидеш в отбор, в който не искаш. Гил, видя ли, че се оказах прав за способността на Юнайтед да взима големи играчи. Само, че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре да се охарчат яко, някой беше дал добър пример с Ливърпул от началото на 90те. Ще паднат по-отвисоко. И "звездите" им ще се размрънкат. Да не говорим, че плащат 1.2 млн паунда на седмица само на 4! играчи. За мен политиката им е тотално грешна и коренно противоположна на нашата. Времето ще покаже коя е правилната. И дали сбъркахме като взехме Балотели, вместо да се борим за Фалкао.

Edit: Тренер, Шоукрос може да му влезне, ама на тренировка. Тръгнаха слухове, че той ще е новия защитник на Юнайтед. Не пречи и на тренировка да му влезе, де. Нали заради него Чех още пази като боксьор - аматьор.

хаха Ай стига бе ,сериозно ли ? Как го нацелих само :) Е тоя звяр Шоукрос си е сериозен защитник и мисля, че ще им е от полза. Мъчат се панически да си оправят отбора ,но трудна работа .Ще видите как няма да се класират дори в ШЛ и наистина ще паднат много отвисоко.Направо ще им се разкаже играта .И треньора ще махнат и ще разпродават звезди. Само стойте и гледайте .
Виждаш ли как най добрите играчи ,идват във ВЛ ? ВЛ винаги е била е номер 1 и ще продължава да е номер 1 !
Това го казвам ,по повод едни скорошни спорове в тоя форум.

Е за ВЛ си абсолютно прав, но аз например гледам само мачовете на Ливърпул и рядко дербитата, като изключим това аз лично предпочитам да гледам Бундеслигата. Един мач между Леверкузен и Херта е доста по интересен от Лестър и Арсенал или Астън Вила-Нюкасъл. Испанското ми е много циганско, а италианското е пълна трагедия (особено като им гледаш порутените стадиони).

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 сеп 2014 21:23

Alonso_Massa написа:

Уелбек не е лош играч, много глупости се изписаха по негов адрес, но макар и да не топ класа, е доста добър играч, а отборът на Арсенал по-скоро трябва да вкарва голове от полузащитата, нападателят по-скоро е с отклоняваща роля.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 сеп 2014 21:25

Izzy написа:
suareshampion написа:
Milkoy написа:Напълно съм съгласен с кадет. Излагате се като кифладжии. До вчера всички искахте Фалкао, сега като отиде в Юнайтед, изведнъж стана стар и имало малко години футбол в него. Другия пък развива теории как Ди Мария само не сме го поискали и не сме го взели. И че едва ли не насила отишъл в Юнайтед. Да, той не е искал да напуска, обаче никой не може да те накара насила да отидеш в отбор, в който не искаш. Гил, видя ли, че се оказах прав за способността на Юнайтед да взима големи играчи. Само, че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре да се охарчат яко, някой беше дал добър пример с Ливърпул от началото на 90те. Ще паднат по-отвисоко. И "звездите" им ще се размрънкат. Да не говорим, че плащат 1.2 млн паунда на седмица само на 4! играчи. За мен политиката им е тотално грешна и коренно противоположна на нашата. Времето ще покаже коя е правилната. И дали сбъркахме като взехме Балотели, вместо да се борим за Фалкао.

Edit: Тренер, Шоукрос може да му влезне, ама на тренировка. Тръгнаха слухове, че той ще е новия защитник на Юнайтед. Не пречи и на тренировка да му влезе, де. Нали заради него Чех още пази като боксьор - аматьор.

хаха Ай стига бе ,сериозно ли ? Как го нацелих само :) Е тоя звяр Шоукрос си е сериозен защитник и мисля, че ще им е от полза. Мъчат се панически да си оправят отбора ,но трудна работа .Ще видите как няма да се класират дори в ШЛ и наистина ще паднат много отвисоко.Направо ще им се разкаже играта .И треньора ще махнат и ще разпродават звезди. Само стойте и гледайте .
Виждаш ли как най добрите играчи ,идват във ВЛ ? ВЛ винаги е била е номер 1 и ще продължава да е номер 1 !

Е за ВЛ си абсолютно прав, но аз например гледам само мачовете на Ливърпул и рядко дербитата, като изключим това аз лично предпочитам да гледам Бундеслигата. Един мач между Леверкузен и Херта е доста по интересен от Лестър и Арсенал или Астън Вила-Нюкасъл. Испанското ми е много циганско, а италианското е пълна трагедия (особено като им гледаш порутените стадиони).

Сериозно ли ? Е аз си гледам английски мачове ,не само на Ливърпул . Не съм гледал германски мач от години .Понякога почвам да гледам,но Нямам нерви да изгледам един цял немски мач ,незнам защо ,но е факт.Изчезна ми интереса тотално.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 сеп 2014 21:28

sunscres92 написа:
Alonso_Massa написа:

Уелбек не е лош играч, много глупости се изписаха по негов адрес, но макар и да не топ класа, е доста добър играч, а отборът на Арсенал по-скоро трябва да вкарва голове от полузащитата, нападателят по-скоро е с отклоняваща роля.

Отклоняваща роля ? леле какви глупости :) абе не ти ли се спи на тебе вече бе :) между другото малкия ,от кой отбор си ? честно ми кажи ,без да лъжеш
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2014 21:29

:shock: отклоняваща роля. наборе много си тъп честно

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 сеп 2014 21:30

Фен съм на Ливърпул, може би очакваш да кажа Ман Ю, за да избиеш ти някакви комплекси, но няма да те зарадвам.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 01 сеп 2014 21:30

suareshampion написа:
Izzy написа:
suareshampion написа:

Сериозно ли ? Е аз си гледам английски мачове ,не само на Ливърпул . Не съм гледал германски мач от години .Понякога почвам да гледам,но Нямам нерви да изгледам един цял немски мач ,незнам защо ,но е факт.

Въпрос на вкус. Аз например следя най-вече Леверкузен и Дортмунд, но липсата на конкуренция скапва много това първенство.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 сеп 2014 21:32

wolf написа::shock: отклоняваща роля. наборе много си тъп честно

Ангажира вниманието на защитниците, за да се оставят повече пространства за халфовете, това ми е мисълта. Иначе определенията ти, няма да ги коментирам.

Върни се в “Ливърпул”