suareshampion написа:boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече![]()
![]()
Боянчо ,вие сериозно си правите свирчици двата отбора .Продължавате да си разменяте играчи .И за кво ви е тоя Уелбек ?
Питай Овчаров
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече![]()
![]()
Боянчо ,вие сериозно си правите свирчици двата отбора .Продължавате да си разменяте играчи .И за кво ви е тоя Уелбек ?
boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече![]()
![]()
suareshampion написа:Milkoy написа:Напълно съм съгласен с кадет. Излагате се като кифладжии. До вчера всички искахте Фалкао, сега като отиде в Юнайтед, изведнъж стана стар и имало малко години футбол в него. Другия пък развива теории как Ди Мария само не сме го поискали и не сме го взели. И че едва ли не насила отишъл в Юнайтед. Да, той не е искал да напуска, обаче никой не може да те накара насила да отидеш в отбор, в който не искаш. Гил, видя ли, че се оказах прав за способността на Юнайтед да взима големи играчи. Само, че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре да се охарчат яко, някой беше дал добър пример с Ливърпул от началото на 90те. Ще паднат по-отвисоко. И "звездите" им ще се размрънкат. Да не говорим, че плащат 1.2 млн паунда на седмица само на 4! играчи. За мен политиката им е тотално грешна и коренно противоположна на нашата. Времето ще покаже коя е правилната. И дали сбъркахме като взехме Балотели, вместо да се борим за Фалкао.
Edit: Тренер, Шоукрос може да му влезне, ама на тренировка. Тръгнаха слухове, че той ще е новия защитник на Юнайтед. Не пречи и на тренировка да му влезе, де. Нали заради него Чех още пази като боксьор - аматьор.
хаха Ай стига бе ,сериозно ли ? Как го нацелих самоЕ тоя звяр Шоукрос си е сериозен защитник и мисля, че ще им е от полза. Мъчат се панически да си оправят отбора ,но трудна работа .Ще видите как няма да се класират дори в ШЛ и наистина ще паднат много отвисоко.Направо ще им се разкаже играта .И треньора ще махнат и ще разпродават звезди. Само стойте и гледайте .
Виждаш ли как най добрите играчи ,идват във ВЛ ? ВЛ винаги е била е номер 1 и ще продължава да е номер 1 !
Това го казвам ,по повод едни скорошни спорове в тоя форум.
Alonso_Massa написа:boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече![]()
![]()
Аз ако съм на тове място нямаше да се радвам, ами да плача...
Izzy написа:suareshampion написа:Milkoy написа:Напълно съм съгласен с кадет. Излагате се като кифладжии. До вчера всички искахте Фалкао, сега като отиде в Юнайтед, изведнъж стана стар и имало малко години футбол в него. Другия пък развива теории как Ди Мария само не сме го поискали и не сме го взели. И че едва ли не насила отишъл в Юнайтед. Да, той не е искал да напуска, обаче никой не може да те накара насила да отидеш в отбор, в който не искаш. Гил, видя ли, че се оказах прав за способността на Юнайтед да взима големи играчи. Само, че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре да се охарчат яко, някой беше дал добър пример с Ливърпул от началото на 90те. Ще паднат по-отвисоко. И "звездите" им ще се размрънкат. Да не говорим, че плащат 1.2 млн паунда на седмица само на 4! играчи. За мен политиката им е тотално грешна и коренно противоположна на нашата. Времето ще покаже коя е правилната. И дали сбъркахме като взехме Балотели, вместо да се борим за Фалкао.
Edit: Тренер, Шоукрос може да му влезне, ама на тренировка. Тръгнаха слухове, че той ще е новия защитник на Юнайтед. Не пречи и на тренировка да му влезе, де. Нали заради него Чех още пази като боксьор - аматьор.
хаха Ай стига бе ,сериозно ли ? Как го нацелих самоЕ тоя звяр Шоукрос си е сериозен защитник и мисля, че ще им е от полза. Мъчат се панически да си оправят отбора ,но трудна работа .Ще видите как няма да се класират дори в ШЛ и наистина ще паднат много отвисоко.Направо ще им се разкаже играта .И треньора ще махнат и ще разпродават звезди. Само стойте и гледайте .
Виждаш ли как най добрите играчи ,идват във ВЛ ? ВЛ винаги е била е номер 1 и ще продължава да е номер 1 !
Е за ВЛ си абсолютно прав, но аз например гледам само мачовете на Ливърпул и рядко дербитата, като изключим това аз лично предпочитам да гледам Бундеслигата. Един мач между Леверкузен и Херта е доста по интересен от Лестър и Арсенал или Астън Вила-Нюкасъл. Испанското ми е много циганско, а италианското е пълна трагедия (особено като им гледаш порутените стадиони).
sunscres92 написа:Alonso_Massa написа:boabbb написа:Моля, моля, Уелбек е при нас вече![]()
![]()
Аз ако съм на тове място нямаше да се радвам, ами да плача...
Уелбек не е лош играч, много глупости се изписаха по негов адрес, но макар и да не топ класа, е доста добър играч, а отборът на Арсенал по-скоро трябва да вкарва голове от полузащитата, нападателят по-скоро е с отклоняваща роля.
suareshampion написа:Izzy написа:suareshampion написа:Milkoy написа:Напълно съм съгласен с кадет. Излагате се като кифладжии. До вчера всички искахте Фалкао, сега като отиде в Юнайтед, изведнъж стана стар и имало малко години футбол в него. Другия пък развива теории как Ди Мария само не сме го поискали и не сме го взели. И че едва ли не насила отишъл в Юнайтед. Да, той не е искал да напуска, обаче никой не може да те накара насила да отидеш в отбор, в който не искаш. Гил, видя ли, че се оказах прав за способността на Юнайтед да взима големи играчи. Само, че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре да се охарчат яко, някой беше дал добър пример с Ливърпул от началото на 90те. Ще паднат по-отвисоко. И "звездите" им ще се размрънкат. Да не говорим, че плащат 1.2 млн паунда на седмица само на 4! играчи. За мен политиката им е тотално грешна и коренно противоположна на нашата. Времето ще покаже коя е правилната. И дали сбъркахме като взехме Балотели, вместо да се борим за Фалкао.
Е за ВЛ си абсолютно прав, но аз например гледам само мачовете на Ливърпул и рядко дербитата, като изключим това аз лично предпочитам да гледам Бундеслигата. Един мач между Леверкузен и Херта е доста по интересен от Лестър и Арсенал или Астън Вила-Нюкасъл. Испанското ми е много циганско, а италианското е пълна трагедия (особено като им гледаш порутените стадиони).
Сериозно ли ? Е аз си гледам английски мачове ,не само на Ливърпул . Не съм гледал германски мач от години .Понякога почвам да гледам,но Нямам нерви да изгледам един цял немски мач ,незнам защо ,но е факт.
wolf написа::shock: отклоняваща роля. наборе много си тъп честно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта