Честита победа на всички! Тази седмица дълго ще я помним, май

За огромно съжаление вчера целият ден бях ангажиран служебно и не съм гледал нищо, освен головете снощи. Така че нищо не мога да кажа за играта, но най-важното е, че продължаваме. Ще съм много благодарен, ако някой метне линк откъде мога да изгледам целия мач на сравнително добро качество.
Направих си труда да прочета повечето коментари и за съжаление отново видях повече злоба, отколкото позитивизъм. Някои хора май наистина само дебнат да бием и да се юрнат да нападат всички критици на настоящия отбор, треньор и футболисти. Гледам някои използват и думи, които явно не разбират. Например думата "хейтър", която сама по себе си е голяма простотия, означава човек, който само мрази и злослови, без мотив и причина. Аз лично не съм забелязал тук да има такива хора. Всички обичаме Ливърпул и всички искаме победи и купи. Никой не мрази и треньора, който си остава легенда на клуба, нито мразим Хендерсън, Даунинг и Керъл, само смятаме, че не са за Ливърпул. Много е лошо да не можеш да приемеш друга позиция освен своята. Нали не си мислите, че аз, suareshampion или който и да било от по-критичните фенове, сядаме пред телевизорите с желанието да падаме, за да се окажем прави. Само силно болен душевно човек би могъл да си помисли подобно нещо. Знаете ли колко ми се иска да не се окажем прави, Далглиш да се окаже това, което е Фъргюсън за Манчо и да заредим титла след титла? Лично ще призная грешката си публично и ще съм невероятно щастлив, че съм грешал. Само че въпреки тази луда седмица, все още не мисля, че нещо кой знае колко се е променило в отбора. Ние и миналата година бихме два пъти Челси като гости и не загубихме от двата Манчестъра, но това не ни попречи да изгубим десетки точки от посредствени отбори. Това се случи и след победата на Етихад, след нея направихме безобразен хикс със Стоук у дома и бяхме отвяти от най-слабия отбор този сезон в Англия. Така че радостта си е радост, но аз лично оставам скептично настроен и признавам, че и двете купи бих ги заменил за 4 място, защото без ШЛ нищо не е същото.
А на тези, които ме обявяват за прекален песимист и черноглед, ще кажа, че предвиждах да отстраним Юнайтед още след жребия. Доказателства? Ето:
realist на 09 Яну 2012 20:31
В останалите срещи определено единият от отборите има предимство.
Ето и пълния жребий:
Брайтън/Рексъм - Нюкасъл
Съндърланд - Мидълзбро
Дагенам & Редбридж/Милуол - Саутхемптън
Хъл Сити - Кроули Таун
МК Донс/КПР - Челси
УБА - Норич
Блекпул - Шефилд Уензди
Арсенал/Лийдс - Астън Вила
Стивънидж Бъро - Нотс Каунти
Уотфорд - Тотнъм
Ливърпул - Манчестър Юнайтед
Дарби Каунти - Стоук Сити
Евертън - Фулъм
Макълсфийлд/Болтън - Суонзи
Шефилд Юнайтед - Бирмингам/уулвърхемптън
Нотингам/Лестър - Суиндън Таун
Срещите ще се изиграят на 28 януари.
Егати късмета имат Юнайтед. Мисля, че и тук ще отпаднат рано рано. Остава им само Лига Европа, май