Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 01 сеп 2014 16:17

iliev72 написа:chakalat вчера Балотели показа точно обратното на това което всички очаквахме.
Бори се в защита , извинява се на противниковите играчи които е фаулирал , беше по целият терен.
Дори не беше егоист пред наказателно поле.Спокоен.Все едно беше друг играч.Само гол му липсваше.
Нямаше и помен от лекето което го знаем.Ако е все такъв просто ще е убийствен.Признавам си - никога не съм го харесвал.
Но вчера просто правеше всичко както трябва и винаги беше където имаше нужда от него.Истински отборен играч.

Съдиш по един мач.Колко ще издържи да е така - не е ясно според мен е въпрос на време да му търсим отбор -Фиорентина,Наполи ...

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 сеп 2014 16:19

chakalat написа:
iliev72 написа:chakalat вчера Балотели показа точно обратното на това което всички очаквахме.
Бори се в защита , извинява се на противниковите играчи които е фаулирал , беше по целият терен.
Дори не беше егоист пред наказателно поле.Спокоен.Все едно беше друг играч.Само гол му липсваше.
Нямаше и помен от лекето което го знаем.Ако е все такъв просто ще е убийствен.Признавам си - никога не съм го харесвал.
Но вчера просто правеше всичко както трябва и винаги беше където имаше нужда от него.Истински отборен играч.

Съдиш по един мач.Колко ще издържи да е така - не е ясно според мен е въпрос на време да му търсим отбор -Фиорентина,Наполи ...

Пепел ти на езика :mrgreen: . Той направи разликата в облика на отбора срещу Тотнъм, според мен. Дано продължава така.
Hala Madrid

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 01 сеп 2014 16:30

Rofles написа:Така е, но ако идеята на ЛвГ е да се смени схемата след като се върнат бековете ни, защото и двамата са контузени(Рафаел и Шоу) се премине на схема 4-4-2, 4-2-3-1 или 4-3-3, то Ди Мария ще е ключов играч. За Балотели си прав, но пък знае ли човек, може да осъзнава, че това му е последният шанс.. Желая му успех и да ви радва, без когато играе срещу Юнайтед, разбира се, но като го знам на тоя му върви срещу нас.. :lol:
Между другото.. когато Торес играеше при Вас срещу нас все си имах някакво усещане, че ще ни вкара гол, имах това чувство и за Суарез, а го имам и за Балотели .. лошо :lol: . Другия такъв нападател, за който имам такова чувство е Дрогба, но той вече остаря. : )

Според мен имате много големи очаквания от Шоу.Рядко съм съгласен с Моуриньо(който много ме дразни откакто се махна от Челси) но е прав за него.Толкова голяма сума за ученик може да създаде сериозни проблеми в съблекалнята а и не виждам как може да се каже за 18 годишен пъпчивко че е някаква звезда от световен мащаб.Игра добре миналия сезон няма спор но тази сума е безумна за бек.Все едно ние да обявим Маркович или Емрето за едва ли не кандидати за златната топка :).Рафаел лично мое мнение е че няма и никога не е има класа да играе при вас(не ангажирам никои с мнението си).А ЛВГ да не те отчайвам но мисля че няма да смени схемата.На вас ви трябва млад мениджър макар и без много опит и да бъде оставен по-дълъг срок а и с по съвременно мислене.Напоследък стана доста популярно 4-3-3 което в защита минава към 4-5-1 а дава и резултати.ЛВГ е старо поколение което поне според мен му мина времето.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 01 сеп 2014 16:35

gogovcite написа:
chakalat написа:

Пепел ти на езика :mrgreen: . Той направи разликата в облика на отбора срещу Тотнъм, според мен. Дано продължава така.

Гледам на нещата реално.Балотели не е дал за цялата си кариера повод да му имаш доверие.А иначе да още след първия мач казах че мисля че без 2-ри нападател Стъридж се губи.Мача с Тотнъм всъщност беше копие на миналата година -левия бек вкара гол,имахме доста положения за гол с разликата че миналата година Суарез вкара 2 положения а тази Балотели имаше този шанс ама не стана.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 сеп 2014 16:44

chakalat написа:
gogovcite написа:
chakalat написа:

Гледам на нещата реално.Балотели не е дал за цялата си кариера повод да му имаш доверие.А иначе да още след първия мач казах че мисля че без 2-ри нападател Стъридж се губи.Мача с Тотнъм всъщност беше копие на миналата година -левия бек вкара гол,имахме доста положения за гол с разликата че миналата година Суарез вкара 2 положения а тази Балотели имаше този шанс ама не стана.

Характерът му е известен на всички, това е ясно. Аз се надявам Брендън да му е обяснил философията на клуба и да успява да сваля напрежението от Балотели. Сигурен съм, че медиите в Англия ще го провокират и ще търсят под вола теле, само и само да си запълват страниците с него.
Преди да подпишем с него Балотели имаше разговор с Брендън и ако там са успели да се разберат , т.е. Балотели да е приел условията на БР, смятам че има шанс. Все пак вече е наш футболист и докато не покаже обратното аз мисля, че заслужава да му се даде кредит на доверие. Иначе от финансова гледна точка парите са си в него, ще ги избием от фланелки и евентуална продажба, ако се наложи. Ама дано не, дано избухне при нас.
Hala Madrid

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 01 сеп 2014 16:51

gogovcite написа:Няма ли развитие за Валдес? Много искам да го вземем.

Според Тони Барет от клуба чакат да се възстанови от контузията и тогава да се опитат да го вземат. Той е свободен агент и може да бъде привлечен и извън трансферния прозорец.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 сеп 2014 17:00

Няма смисъл да се заяждате с феновете на Юнайтед- и Ди Мария, и Фалкао са си играчи от световна класа, но това не значи, че със сигурност ще се впишат в английския футбол и ще им тръгне играта. Все пак, ако вземат и сериозен дефанзивен халф, си стават конкурент за топ 4, да видим кой ще изгърми. Най-вероятно това ще са Арсенал, но са минали само 3 кръга и нищо не е ясно все още.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 сеп 2014 17:10

Арсенал, ако не вземат нападател ще изгърмят да....както и Юнайтед ако не вземат защитници :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 сеп 2014 17:24

Чакайте, бе, минали са 3 кръга и почнаха да се правят сметки кой ще гърми :lol: Нападател не ни трябва ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 сеп 2014 17:29

boabbb написа:Чакайте, бе, минали са 3 кръга и почнаха да се правят сметки кой ще гърми :lol: Нападател не ни трябва ;)

Е аз казах, че са минали само три кръга, но в момента липсва традиционно силната ви игра в началото на сезона, което може и да е добър знак за вас де и да значи, че Венгер си е взел поука.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 01 сеп 2014 17:39, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Ливърпул”