chakalat написа:gogovcite написа:chakalat написа:iliev72 написа:chakalat вчера Балотели показа точно обратното на това което всички очаквахме.
Бори се в защита , извинява се на противниковите играчи които е фаулирал , беше по целият терен.
Дори не беше егоист пред наказателно поле.Спокоен.Все едно беше друг играч.Само гол му липсваше.
Нямаше и помен от лекето което го знаем.Ако е все такъв просто ще е убийствен.Признавам си - никога не съм го харесвал.
Но вчера просто правеше всичко както трябва и винаги беше където имаше нужда от него.Истински отборен играч.
Съдиш по един мач.Колко ще издържи да е така - не е ясно според мен е въпрос на време да му търсим отбор -Фиорентина,Наполи ...

Пепел ти на езика 

. Той направи разликата в облика на отбора срещу Тотнъм, според мен. Дано продължава така.

Гледам на нещата реално.Балотели не е дал за цялата си кариера повод да му имаш доверие.А иначе да още след първия мач казах че мисля че без 2-ри нападател Стъридж се губи.Мача с Тотнъм всъщност беше копие на миналата година -левия бек вкара гол,имахме доста положения за гол с разликата че миналата година Суарез вкара 2 положения а тази Балотели имаше този шанс ама не стана.

Характерът му е известен на всички, това е ясно. Аз се надявам Брендън да му е обяснил философията на клуба и да успява да сваля напрежението от Балотели. Сигурен съм, че медиите в Англия ще го провокират и ще търсят под вола теле, само и само да си запълват страниците с него. 
Преди да подпишем с него Балотели имаше разговор с Брендън и ако там са успели да се разберат , т.е. Балотели да е приел условията на БР, смятам че има шанс. Все пак вече е наш футболист и докато не покаже обратното аз мисля, че заслужава да му се даде кредит на доверие. Иначе от финансова гледна точка парите са си в него, ще ги избием от фланелки и евентуална продажба, ако се наложи. Ама дано не, дано избухне при нас.