Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2011 14:36

Не ми се спори вече кой е по-добре да вземем Ленън или Азар. Който и да вземем ще му се зарадвам. Ако изобщо вземем някой де.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 авг 2011 14:50

Alonso_Massa написа:Не ми се спори вече кой е по-добре да вземем Ленън или Азар. Който и да вземем ще му се зарадвам. Ако изобщо вземем някой де.

Абе ти прочете ли предните няколко поста. Как искаш да вземем халф, акто имаме поне 3-ма за изхвърляне и взехме 3-ма това лято. А Роналдо не го ли искаш? Ами Насри, Снайдер, Мата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 12 авг 2011 15:18

Liverpool forever_95 написа:
Alonso_Massa написа:Не ми се спори вече кой е по-добре да вземем Ленън или Азар. Който и да вземем ще му се зарадвам. Ако изобщо вземем някой де.

Абе ти прочете ли предните няколко поста. Как искаш да вземем халф, акто имаме поне 3-ма за изхвърляне и взехме 3-ма това лято. А Роналдо не го ли искаш? Ами Насри, Снайдер, Мата :lol: :lol: :lol:

И колко от тези халфове могат да играят дясно крило? Имаме един Каут, който за мен е много добър, ама е ЕДИН.За да се внесе скорост, острота и разнообразие в атаката ни трябва поне още 1 класен играч на този пост според мен ;)
P.S. Хендерсън може от дясно, но далеч не съм сигурен, че ще свърши работа ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 12 авг 2011 15:24

Това за защитника и адаптирането не ми го говороте, то ако е добър защитник веднага от първия мач и няколко тренировки ще се адаптира , пример Давид Луис идва от коренно различно първенство и още първия мач показа класата си да не говорим за играч като Кейхил,Самба или Дан с опит във ВЛ
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2011 15:27

JalkiSte написа:И колко от тези халфове могат да играят дясно крило?

Каут/Хендерсън/Мейрелеш/Суарес/Коул/Даунинг/Джерард/Стърлинг/Тони Силва/Екъслтън/Пачеко/Сусо/Аму.....

Да не забравяме,че тази година няма да имаме ЕКТ на главата си и кой знае каква скамейка не е нужна.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 12 авг 2011 15:32

styopa написа:
JalkiSte написа:И колко от тези халфове могат да играят дясно крило?

Каут/Хендерсън/Мейрелеш/Суарес/Коул/Даунинг/Джерард/Стърлинг/Тони Силва/Екъслтън/Пачеко/Сусо/Аму.....

Да не забравяме,че тази година няма да имаме ЕКТ на главата си и кой знае каква скамейка не е нужна.

Ясно де, ама нали уж ще се борим за влизане в топ 4 или дори повече? Кажи ми кой от изброените е класно дясно крило, което може да внесе необходимата острота и да реши даден мач? Надявам се някой да ни отърве от Коул, Каут е ясно, че ще е титуляр на този пост, Суарез най-вероятно ще играе напред с Керъл, Даунинг ще е от ляво.Всички останали играят на други постове или са младоци от школата, които още нямат записан официален мач за мъжкия състав.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2011 15:36

Абе вие хубаво изброявате играчи, които могат да играят от дясно, ама нито един от тях не се чувства най-комфортно там. Не знам за момчетата от школата, но според мен тях трябва да ги даваме под наем да трупат опит и ако се забележи нещо позитивно си ги взимаме. Искам да кажа, че Каут е нападател, Хендерсън, Джерард, Мейрелеш са централни халфове, Суарес е нападател също, Даунинг ще играе от ляво, Коул не знам защо го споменавате, а за момчетата от школата вече казах какво мисля. Така че няма да ни е излишно едно дясно крило. Пък и да ви кажа играч на тази позиция винаги ще се намери. Въпроса е да се развиваме. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2011 15:48

Е специално за този пост има кой да играе.Каут е решавал през годините много мачове,Хендо си е доста приличен в дясно(все пак не му е основната позиция),а ако двамата са контузени,слаба форма или пратени на друг пост,пак има доста варианти.
Както и да го смятаме в полузащитата има доста излишък.В тази зона да се купуват играчи според мен би било голяма грешка.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 12 авг 2011 15:51

styopa написа:Каут/Хендерсън/Мейрелеш/Суарес/Коул/Даунинг/Джерард/Стърлинг/Тони Силва/Екъслтън/Пачеко/Сусо/Аму.....

Съгласен съм, но тези след Хендерсън въобще не ги брой за десни крила, тъй като най-вероятно и 1 мач няма да изиграят там. Каут може и да не му е любимата позиция дясното крило, но си се справя доста прилично там, а и той може да играе всеки мач от сезона, ако е здрав, та дори и без да се сменя. А защо ли си мисля, че Хендерсън ще играе повече като дясно крило, отколкото като някакъв вътрешен халф. Там ми се струва имаме достатъчно хора и трудно ще успее да измести Лукас, Адам, Джерард, а дори и Мейрелеш и Спиъринг. Но, замислете се, една контузия на Керъл или просто липса на форма (което е много вероятно, ако играе ганкиното, както в контролите) и ще трябва да се молим на Н'гог да бележи. Нямам нищо против него, даже смятам, че започна много добре предния сезон и точно, когато беше в някаква добра форма и бележеше, Торес се възстанови от контузия и съответно го закотвихме на пейката. От там формата на Н'гог...от умрял писмо. Но пък, ако взимаме нападател, няма смисъл да е някой като Чембърлейн или Лонг и добре, че не ги и взехме де. Въпреки че Лонг е много бърз нападател и ще налагат голям тормоз на противниковите защити заедно с Одемвинги.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2011 16:02

styopa написа:Е специално за този пост има кой да играе.Каут е решавал през годините много мачове,Хендо си е доста приличен в дясно(все пак не му е основната позиция),а ако двамата са контузени,слаба форма или пратени на друг пост,пак има доста варианти.
Както и да го смятаме в полузащитата има доста излишък.В тази зона да се купуват играчи според мен би било голяма грешка.

Ako до края се продадат Нгог и Коул оставаме без алтернатива отдясно на Каут и като цяло в офанзивен план ще се изгуби дълбочината,така че при това положение задължително е да се вземе поне един на тяхното място .Хубаво ще е ако той може да играе и на двата поста и в центъра на нападението и отдясно на фланга,има такива футболисти.Хендерсън не му е силата по крилото и според мен няма да е добра алтернатива при една контузия или наказание на холандеца.Младежите наистина са големи таланти ,особено моя любимец Тони Силва ,който е уникално дясно крило ,притежава много добра техника на скорост има и добър поглед и центриране ,но си мисля че е добре още една година да поиграе в младежкия отбор и чак тогава да го хвърлим в големия футбол .Нямам наблюдения върху играта на Амоо и Екълстън ,но ако Кени ги харесваше щеше да ги извика поне в контролите ,така че за мен отпадат като варианти а и пак казвам незнам дали играят отдясно.Пачеко играе отляво както и Стърлинг,на Сусо силата му е повече в средата на терена като разиграващ атакуващ халф.
Последна промяна от suareshampion на 12 авг 2011 16:14, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”