Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот liverpool96 » 23 яну 2012 21:56

dsadsadasdasdasd написа:Да Не харесвам Стивън и никаде не пише, че трябва да го харесвам. Да подкрепям го и то не защото е капитан или нещо, а защото играе в любимия отбор, а що се отнася до това да харесвам Керъл и то откакто играеше в Кясъл, но никог, ако Джарард играе в друг отбор не бих го подкрепял просто има неща които ме дразнят в него и си го казвам открито, но повтарям това не означава, че искам да бъде продаван или това не означава, че го псувам просто го подкрепям и искам все още да радва всички превържаници на Ливърпул

И какво точно те дразни в него ако не е тайна? :roll:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 яну 2012 22:45

Цитат: "Никой не ти е казал, че трябва да ги харесваш. ПОДКРЕПА е едно ХАРЕСВАНЕ е друго ти щом си фен на първо място трябва да ги подкрепяш, а за харесване никой не говори. " :mrgreen: :mrgreen:
дсдсдсдсдс ти си ... хайде няма да се обиждаме!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 яну 2012 23:41

an4o_321 написа:Цитат: "Никой не ти е казал, че трябва да ги харесваш. ПОДКРЕПА е едно ХАРЕСВАНЕ е друго ти щом си фен на първо място трябва да ги подкрепяш, а за харесване никой не говори. " :mrgreen: :mrgreen:
дсдсдсдсдс ти си ... хайде няма да се обиждаме!

аз ще го напиша вместо тебе ..безнадежден случай :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 яну 2012 09:40

Liverpool forever_95 написа:Много, много точно казано. По тъпата логика на някои хора във форума, щом трябва да харесвам всички свързани с Ливърпул (играчи и треньори), сигурно трябваше да стискам палци за Ходжсън да остане, да се кефя на играта на Йованович, Поулсен, Кончески и тем подобни боклуци. В противен случай ние не сме фенове... А да, ние не сме фенове, 'щото не подкрепяме всичко случващо се около клуба. По тая скапана логика миналата година трябваше с вдигнати ръце да викам и да се кефя на 19-тото място, на което се намирахме, в противен случай не съм фен. Някои хора адски много си противоречат.

Човек, кой ти говори за харесване. Да не си избираш гадже, та да го харесваш? Позицията на която заставаш е нужна на клуба не по-малко от тази на която съм аз примерно. Именно в баланса между двете, се търси прогреса. Тук повечето упреци към теб или тези които изразяват недоволство от мениджера и играчите, са за каруцарските обиди и нереални епитети, които си позволявате да ползвате! Един единствен път съм си позволявал да обиждам играч на Пул, в личен разговор дори. А сега без него сме трагични в центъра! Това са нашите играчи, нашия треньор и те носят свещената фланелка на Ливърпул! Докато тя е на гърба им, не е допостимо да ги наричате тъпи, дебили, кретени ... Можеш да си малко по-умерен в избора на епитети. Казвайки копеле на играч на Пул, казваш копеле и на самия Ливърпул! А това боли много!
Един смислен анализ на неможенето на даден играч, без изблици на злоба, е много по-ценно четиво от, "аз казах ли ви бе"! Ти какво, да не мислиш, че изпитвам душевен оргазъм, като видя Керъл да се спъне в топката? И аз мятам чаши с бира, ама после се съобразявам и говоря с уважение към клуба и играчите му. Любовта към Пул е като любовта към децата ми! Виждам че грешат, карам им се, но все пак ги обичам!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 яну 2012 17:34

абе я правете малко разлика между ОТБОР и КЛУБ :!:
тея куци магарета нали като дойде нормален тренер и ги върне по още по-малоумните им клубове и не ще ги псувам, ами...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 яну 2012 18:50

Pupper_ написа:
Liverpool forever_95 написа:Много, много точно казано. По тъпата логика на някои хора във форума, щом трябва да харесвам всички свързани с Ливърпул (играчи и треньори), сигурно трябваше да стискам палци за Ходжсън да остане, да се кефя на играта на Йованович, Поулсен, Кончески и тем подобни боклуци. В противен случай ние не сме фенове... А да, ние не сме фенове, 'щото не подкрепяме всичко случващо се около клуба. По тая скапана логика миналата година трябваше с вдигнати ръце да викам и да се кефя на 19-тото място, на което се намирахме, в противен случай не съм фен. Някои хора адски много си противоречат.

Човек, кой ти говори за харесване. Да не си избираш гадже, та да го харесваш? Позицията на която заставаш е нужна на клуба не по-малко от тази на която съм аз примерно. Именно в баланса между двете, се търси прогреса. Тук повечето упреци към теб или тези които изразяват недоволство от мениджера и играчите, са за каруцарските обиди и нереални епитети, които си позволявате да ползвате! Един единствен път съм си позволявал да обиждам играч на Пул, в личен разговор дори. А сега без него сме трагични в центъра! Това са нашите играчи, нашия треньор и те носят свещената фланелка на Ливърпул! Докато тя е на гърба им, не е допостимо да ги наричате тъпи, дебили, кретени ... Можеш да си малко по-умерен в избора на епитети. Казвайки копеле на играч на Пул, казваш копеле и на самия Ливърпул! А това боли много!
Един смислен анализ на неможенето на даден играч, без изблици на злоба, е много по-ценно четиво от, "аз казах ли ви бе"! Ти какво, да не мислиш, че изпитвам душевен оргазъм, като видя Керъл да се спъне в топката? И аз мятам чаши с бира, ама после се съобразявам и говоря с уважение към клуба и играчите му. Любовта към Пул е като любовта към децата ми! Виждам че грешат, карам им се, но все пак ги обичам!

Tрябва да ти кажа ,че в началото съм им правил сумати анализи след всеки мач ,но вече няма смисъл ,като ги виждам че са безнадеждни случаи.Напрежението във този клуб е голямо предвид голямата суша .Няма друг такъв клуб като нашия с подобна история и 22 години без титла в първенството си ! За мен специално е нормално при това положение всеки нормален фен на Ливърпул да очаква титлата всяка година повече от всичко.И когато се появят слаб тренор и слаби играчи и продължат да ни лишават от така мечтаната титла със слабата си игра и напрежението си казва думата .В такъв момент е нормално един фен обичащ ОТБОРА СИ да недоволства ,да го боли и да си го изкарва по някакъв начин ,имено на тия слаби играчи и треньор.А в същото време аз лично хваля добрите ни играчи,които играят силно. Няма начин някой ,който се подиграва със слабата си и бездушна игра с клуба да му пляскам ,още повече ако е само от 5 месеца в отбора ! Обаче виж какво се получава ...повечето бг фенове защитават новите трагедии и в същото време хулят добрите ни играчи ? Това вече е извратено !
Това е обаче само от наблюденията ми във форумите .На стадиона всички играчи предполагам получават нужната подкрепа от феновете и повечето за жалост не се отблагодаряват по никакъв начин.
Кажи ми ти не си ли недоволствал от куци коне като Йованович,Нгог,Кончески и т.н и от слаб треньор като Сунес,бъди искрен ? И виж кое е смешното и фрапиращо ...според мен ако Кени Далглиш беше взел в отбора Йованович,Нгог,Кончески и т.н ..нашите извратени фенове щеше да защитават тия играчи ..убеден съм на 100 % ! Те не защитават играчите за това ,че играят силно а защото Далглиш ги е взел :) Други пък защитават играчите ,които Бенитес доведе.Това не е правилно ,трябва да се гледа играта на даден играч а не това кой го е взел в отбора ! Както Далглиш доведе добър играч като Суарес ,така и Бенитес доведе добри играчи като Алонсо,Масчерано,Торес и т.н.И както Далглиш доведе куци коне ,така и Бенитес ги е водил .Обаче Ливърпул не е само Далглиш и Бенитес ! Мен не ме интересува кой тренор е начело като име ,мен ме интересува той да работи адекватно ,да взима правилните решения както на терена така и извън него и най важното да ни донесе така мечтаната титла .Всичко друго за мен е провал и няма да спра да недоволствам от хората ,които ни провалят !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2012 21:39

suareshampion написа:... Те не защитават играчите за това ,че играят силно а защото Далглиш ги е взел :)

suareshampion, направо ги заби фенчетата на клоуна...много правилно. Харесват ми безнадеждния случай Керъл, който струва 35 млн паунда, а хулят Рафа за идиотите Нгог и Йованович...които нищо не струваха на клуба. Ей т'ва ме дразни. СПРЕТЕ ДА РОБУВАТЕ НА ИМЕНА. Това, че Далглиш е Легенда, не значи, че не греши. А много хора се опитват да му прикрият грешките и не си признават, че ни набутва със "супер-звездите" си...Рафа взе Йованович за без пари и толкова ни набута, че нямаше накъде повече...С 20 милионния Даунинг цъфтим и връзваме...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 яну 2012 21:50

Пичове, чета ви постовете и хвалбите по адрес на друг, чието мнение съвпада с неговото и честно казано много ме развеселявате. :mrgreen: Защо смятате, че ще промените мнението на другите тук? И милиони мнения да напишете, пак няма да ги разубедите. Защо ли? Защото всеки притежава своя гледна точка и опозиция, а някои тук просто си мислят, че с някакви мнения във форума и ще накарат другите да променят това свое становище. Определено започвам да смятам, че някои бълват от комплекси и това е мястото, в което могат да се "освободят" от тях...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2012 21:56

liverpool96 написа:Пичове, чета ви постовете и хвалбите по адрес на друг, чието мнение съвпада с неговото и честно казано много ме развеселявате. :mrgreen: Защо смятате, че ще промените мнението на другите тук? И милиони мнения да напишете, пак няма да ги разубедите. Защо ли? Защото всеки притежава своя гледна точка и опозиция, а някои тук просто си мислят, че с някакви мнения във форума и ще накарат другите да променят това свое становище. Определено започвам да смятам, че някои бълват от комплекси и това е мястото, в което могат да се "освободят" от тях...

Не бе, нека си го любят клоуна, нямам нищо против. Обаче когато почнем аз, Жонката, suareshampion, venomcho и realist да си даваме гледните точки и да говорим истините, те почват да ни цитират и да ни изкарват най-шибаните същества, като че ли ние сме по-малко фенове от тях, след като тропаме клоуна. И почват да ми говорят за подкрепя и не знам си още к'во. И те като не са съгласни с нашето мнение, 'ми нека да не ни цитират след всеки мач и да ни убеждават в тяхната гледна точка...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2012 22:09

Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:Пичове, чета ви постовете и хвалбите по адрес на друг, чието мнение съвпада с неговото и честно казано много ме развеселявате. :mrgreen: Защо смятате, че ще промените мнението на другите тук? И милиони мнения да напишете, пак няма да ги разубедите. Защо ли? Защото всеки притежава своя гледна точка и опозиция, а някои тук просто си мислят, че с някакви мнения във форума и ще накарат другите да променят това свое становище. Определено започвам да смятам, че някои бълват от комплекси и това е мястото, в което могат да се "освободят" от тях...

Не бе, нека си го любят клоуна, нямам нищо против. Обаче когато почнем аз, Жонката, suareshampion, venomcho и realist да си даваме гледните точки и да говорим истините, те почват да ни цитират и да ни изкарват най-шибаните същества, като че ли ние сме по-малко фенове от тях, след като тропаме клоуна. И почват да ми говорят за подкрепя и не знам си още к'во. И те като не са съгласни с нашето мнение, 'ми нека да не ни цитират след всеки мач и да ни убеждават в тяхната гледна точка...

не бе говорете си каквото си искате, ама културно, възпитано и спокойно както сега, а не с изречения от типа "казах ли ви копеленца?" или "тоя тъпанар/педал/наглец/т.н."...и не само към съфорумниците, а и към играчите...ся дърво, бастун и т.н. към някой от играчите не е кой знае какво, защото всички сме го казвали по повод на един или друг играч през годините...но да обиждате с по-тежки епитети или пък да обиждате другите които пишем тук само защото сте познали, че нещо ще се случи или защото имат различно мнение не е нормално...иначе изразявайте си мнението колкото си искате, никой от нас другите не може да ви забрани :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”