Е нали ги знаеш, че последно време не са много адекватни.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:
Арсенал са предложили 51 милиона за Кавани.
HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:
Колкото и ние сме предложили 39.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Gil-galad написа:HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:
То и аз предлагам една касетка компоти и едно кило сланина за него...само да ми вдигнат телефона от ПСЖ....само не знам как ще им обясня на френски/английски(или какъвто и да е друг език освен български) какво са компоти и сланина...
daduradam написа:Gil-galad написа:HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:
То и аз предлагам една касетка компоти и едно кило сланина за него...само да ми вдигнат телефона от ПСЖ....само не знам как ще им обясня на френски/английски(или какъвто и да е друг език освен български) какво са компоти и сланина...
Е, за сланина имаше няк'ва дума.Виж за компот доста ще се озориш
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:daduradam написа:Gil-galad написа:HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:
Е, за сланина имаше няк'ва дума.Виж за компот доста ще се озориш
tutti-frutti
Гугъл транслейт е винаги насреща в такива ситуации.![]()
Moreno.
"I am living a strange situation because I'm leaving the club of my life. I was always aware of the two teams (trying) to agree. I never got into that but Sevilla have understood that Liverpool's offer was good and I am going.
"[I have] many feelings together. What happened on the pitch, with the fans, will remain forever etched on me and I could not help but mourn [his departure] because I did not expect it.
"First came the parting with colleagues, then with the fans...all very complicated.
"Liverpool are a great team and of course I'm super-motivated. I hope things go well."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост