Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот we are the champions » 13 авг 2014 15:25

Smoothc , гледай си в вашата паница да не се окаже , че накрая на сезона Ливърпул без звезда е по напред в класирането от твоето ''звездно отборче''

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 авг 2014 15:27

delboy написа:Едва ли още от неделя ще играе, по-скоро Глен ще започне.

Помня как преди началото на 2011-12, взехме Хосе Енрике 3 дни преди първия мач от сезона със Съндърланд... и Енрике беше титуляр във въпросния мач. Ако всичко е наред до утре с документацията, като направи някоя друга тренировка, според мен ще може спокойно да играе в неделя. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 авг 2014 15:37

Както вие имате РВП, така и ние имаме Стъридж. Както вие имате Руни, така и ние имаме Стърлинг. Както вие имате Мата, така и ние имаме Коутиньо. Да не говорим, че широчината в състава ни е много по-голяма от вашата от към добри играчи, а защитата ви, в сравнение с нашата, която доста се обнови това лято, е под всякаква критика. Нашите играчи са по-млади от вашите, и всички те към момента (а и през целия минал сезон като цяло) са в пъти по-добра форма от вашите т. нар. "звезди".
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 авг 2014 15:43

Хайде малко да сменим темата, че пак взехме да се спамим.

Гледам, че тук сме се разделили като цяло на две относно евентуалното последно поълнение. Половината искат звезда, другата половина мислим, че е по-добре да се купи по-евтин вариант, който обаче да е надежден и да може да се разчита на него. Защото ако Стъридж се контузи, не мисля, че ще бъдем спокойни ако в поредица от няколко мача, или месеца, се наложи да излизаме с Ламбърт или Борини. И се оказва, че не е толкова лесно да се намери такъв играч. Реми беше идеален. За Ето'о съм раздвоен. Евтин играч с висока заплата, но дори и да 100000 на месец, това прави 1200000 за едногодишен договор. Но дали все още може да се разчита на него? Бони е твърде скъп за тази роля. Прави ми впечатление и нещо друго - Роджърс търси минал през ПЛ нападател. Т.е иска да се подсигури, че няма да има нужда от адаптация, като при Аспас, която така и не се осъществи. Балотели под наем с опция за закупуване? Може, но и той ще се размрънка, ако три мача поред не играе. Още в началото на интереса към Реми и Бони ни свързваха още и с Джей Родригес. И си припомних, че преди травмата си направи прекрасен сезон миналата година, но знам, че ще ми скочите за този трансфер, все пак трябва да играе някой срещу нас в неделя, а и не е звезда. Лаказет - може да е хит, може и да е провал. Виктор Фишер, също не знам дали ще успее бързо да влезе в час. Ако приемем, че Роджърс иска да започнем сезона с 4ма нападатели, а сигурните са Стъридж и Ламбърт, кои да са другите двама?

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 авг 2014 15:46

smoothc написа:Най-важният въпрос в случая е:Ще успее ли Ливърпул да закупи звезден нападател!?

В подкрепа на горното ми мнение - въпросът е по-скоро "иска ли", а не ще успее ли :)

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 13 авг 2014 16:30

Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:Аз направо съм шокиран как сме платили само 12 милиона. :shock: По едно време ние им бяхме предложили 20 милиона, а те искаха 22, а в крайна сметка сме свалили цената с 10 милиона. Не ми се мисли какво циганене е паднало. :lol:

Още една причина да не вярвате на всяко нещо, Ливърпул никога не е предлагал 20 милиона, първата оферта е била 12 милиона и тя е била приета.

Аз пиша това, което се говореше по едно време. Нито ти можеш да ми го потвърдиш, нито аз мога на теб да ти потвърдя обратното. За съжаление и двамата сме много далече от клуба. ;)

Кое да ти го потвърдя бе приятелю? То ти стига само да се замислиш малко. Били искали 22 милиона а ние сме им ''предложили'' 20 милиона, и те отхърлят 20 милиона и след 1 седмица приемат 12.
Какво да ми обясняваш, било е пазарена ама Ливърпул никога не е предлагал официално оферта, нито Севилия са искали 22 милиона. Просто слухове, на който вярвате прекалено много.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 авг 2014 16:34

dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:Аз направо съм шокиран как сме платили само 12 милиона. :shock: По едно време ние им бяхме предложили 20 милиона, а те искаха 22, а в крайна сметка сме свалили цената с 10 милиона. Не ми се мисли какво циганене е паднало. :lol:

Още една причина да не вярвате на всяко нещо, Ливърпул никога не е предлагал 20 милиона, първата оферта е била 12 милиона и тя е била приета.

Аз пиша това, което се говореше по едно време. Нито ти можеш да ми го потвърдиш, нито аз мога на теб да ти потвърдя обратното. За съжаление и двамата сме много далече от клуба. ;)

Кое да ти го потвърдя бе приятелю? То ти стига само да се замислиш малко. Били искали 22 милиона а ние сме им ''предложили'' 20 милиона, и те отхърлят 20 милиона и след 1 седмица приемат 12.
Какво да ми обясняваш, било е пазарена ама Ливърпул никога не е предлагал официално оферта, нито Севилия са искали 22 милиона. Просто слухове, на който вярвате прекалено много.

Аз му казвам нещо той неговото си знае... Ами не съм се замислил, "приятелю". Моята първа реакция като фен беше да се зарадвам, а не да го мисля. Цял сезон ще имам да го мисля дали е бил добър трансфер, дали лош дали са си стрували парите. Ако обичаш подминавай ме следващия път.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 13 авг 2014 16:45

Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:

Аз му казвам нещо той неговото си знае... Ами не съм се замислил, "приятелю". Моята първа реакция като фен беше да се зарадвам, а не да го мисля. Цял сезон ще имам да го мисля дали е бил добър трансфер, дали лош дали са си стрували парите. Ако обичаш подминавай ме следващия път.

Абе не ми казвай какво да правя бе, приятелю. Да не съм у вас да ми казваш какво да правя, като се изказваш глупаво естествено, че няма как да го подмина.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 авг 2014 17:13

dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:
Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:

Абе не ми казвай какво да правя бе, приятелю. Да не съм у вас да ми казваш какво да правя, като се изказваш глупаво естествено, че няма как да го подмина.

Добре извинявай, че ти създадох неудобство. Доволен ли си или да дойда и една бира да те черпя? 8-)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 авг 2014 17:29

Бентнер е свободен агент, ако на клуба му трябва закачалка :lol:

Върни се в “Ливърпул”