Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bez-nick

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот bez-nick » 13 авг 2014 13:29

suareshampion написа:Виждам ,че в тоя форум вече цари голямо настроение . :) Ето това искам от вас феновете на Ливърпул ! Аз ви казвах ,да не се притеснявате с Брендън начело ,още от самото начало и виждате ,че излязох прав за всичко.

Само това настроение бързо би било помрачено в близките дни от позиращите с екипа на мангалите - Ди Мария, Видал и Куардадо :mrgreen:
Последна промяна от bez-nick на 13 авг 2014 13:31, променено общо 1 път.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 13 авг 2014 13:30

Onq написа:За какво ви е още един нападател.Имаме 15 крила и трима които могат да играят централен-Рахим ,Дани и Ламбърт.Малкият още в юношеските формации на 16 години праеше по 6 гола на мач и спокойно може да играе на позицията на Суарез,а според мен е и с по-голямо бъдеще.Ако вземем некой нападател ще се разбие цялата схема.Стърлинг,Стъридж,Хендерсън,Кутиньо и Джерард са перфектно сработени,там не трябва да се пипа,едниствено Лалана се надявам да се включи перфектно.Ако вземем некоя звезда ще почнат едни въртележки като при Бенитес-100 мача без да повтори състав.Бони е идеален щото може да стои и резерва,а може и да свърши много работа.По-добър от него не ни трябва.Но и без друг нападател отборът си е перфектен и доста по непредсказуем в нападение като го няма Суарез.

Мисля, че клуба не търси нападател, който да разруши баланса, а такъв който да може да се включи пълноценно, без от това да пострадат другите. Затова е толкова трудно да се намери и се бави така чаканата сделка.

С две думи ни трябва нападел, който при отсъствие на Стъридж може да вкарва, без преди това да се налага да се молим 40 дни и да палим свещички в църквите :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2014 13:31

Честит ви Морено, сега ще го видиме какво може това момче ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 13 авг 2014 13:37

Представям ви още един евтин вариант за централен нападател след този на Оскар Кардосо за 1.6 млн евро в Трабзонспор, струващ скромните 1.7 млн евро - Маурисио Пиния от Каляри в Дженоа за 1.7 млн евро, ако поровя ще намеря и други централни нападатели, продадени за скромни суми. Ние взехме Рики Ламбърт, който е по-стар от въпросните двама, за сумата от 4 млн паунда :shock: Никой не може да ме убеди че Оскар Кардосо и Маурисио Пиния не бяха по-добри варианти от Рики Ламбърт, да не говорим, че всеки един от тях двамата може да е несменяем титуляр в Ливърпул предвид настоящата ситуация за този пост в отбора, така че и Брендън си има косурите относно правенето на трансферите и някои неща по работата в клуба, просто не са се променили и не се е взело никаква поука от предни няколко транферни прозореца.
Последна промяна от bez-nick на 13 авг 2014 13:45, променено общо 5 пъти.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 13 авг 2014 13:39

bez-nick написа:
suareshampion написа:Виждам ,че в тоя форум вече цари голямо настроение . :) Ето това искам от вас феновете на Ливърпул ! Аз ви казвах ,да не се притеснявате с Брендън начело ,още от самото начало и виждате ,че излязох прав за всичко.

Само това настроение бързо би било помрачено в близките дни от позиращите с екипа на мангалите - Ди Мария, Видал и Куардадо :mrgreen:

И как го виждаш това. Да - име са, да - имат кинти, НО нищо повече. Могат да им предложат битка за 7-5 място и шанса да играят редом до "таланти" като Уелбек, Йънг, Клевърли, Чикирито и прочие.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 13:44

bez-nick написа:Представям ви още един евтин вариант за централен нападател след този на Оскар Кардосо за 1.6 млн евро в Трабзонспор, струващ скромните 1.7 млн евро - Маурисио Пиния от Каляви в Дженоа за 1.7 млн евро, ако поровя ще намеря и други централни нападатели, продадени за скромни суми. Ние взехме Рики Ламбърт, който е по-стар от въпросните двама и за сумата от 4 млн паунда :shock: Никой не може да ме убеди че Оскар Кародосо и Маурисио Пиния не бяха по-добри варианти от Рики Ламбърт, да не говорим, че всеки един от тях двамата може да е несменяем титуляр в Ливърпул предвид настоящата ситуация за този пост в отбора, така че и Брендън си има косурите относно правенето на трансферите.

Tова са глупости. Кардосо е отишъл да играе титуляр при турците а тук щеше да е твърда резерва ,ако беше взет вместо Ламбърт. Ламбърт се взима ,само за конкретни ситуации .
Няма как Кардосо и Пиния да са несменяеми титуляри в Ливърпул .На кой на мястото ? Това е несериозно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 13 авг 2014 13:47

suareshampion написа:
bez-nick написа:Представям ви още един евтин вариант за централен нападател след този на Оскар Кардосо за 1.6 млн евро в Трабзонспор, струващ скромните 1.7 млн евро - Маурисио Пиния от Каляви в Дженоа за 1.7 млн евро, ако поровя ще намеря и други централни нападатели, продадени за скромни суми. Ние взехме Рики Ламбърт, който е по-стар от въпросните двама и за сумата от 4 млн паунда :shock: Никой не може да ме убеди че Оскар Кародосо и Маурисио Пиния не бяха по-добри варианти от Рики Ламбърт, да не говорим, че всеки един от тях двамата може да е несменяем титуляр в Ливърпул предвид настоящата ситуация за този пост в отбора, така че и Брендън си има косурите относно правенето на трансферите.

Tова са глупости. Кардосо е отишъл да играе титуляр при турците а тук щеше да е твърда резерва ,ако беше взет вместо Ламбърт. Ламбърт се взима ,само за конкретни ситуации .
Няма как Кардосо и Пиния да са несменяеми титуляри в Ливърпул .На кой на мястото ? Това е несериозно.

Айде бе, резерва, ти колко мача си гледал на Кардосо, точно пък него не го виждам някак си да е дълго време на пейката и така да е, Ламбърт струва 4 млн паунда на 32 години, Кардосо на 31, струва 1.6 млн евро и Маурисио Пиния на 30, струваше 1.7 млн евро...И на кой на мястото ли питаш, ние просто друг класен нападател освен Стъридж нямаме, а ти ми говориш на кой на мястото, глупости...
Последна промяна от bez-nick на 13 авг 2014 13:49, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 13:49

http://africanfootball.com//news/448416 ... -Liverpool?
Йессс . Браво бе Коло . :) Добра новина за мен . Звяра иска да остане в големия отбор . Супер.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 авг 2014 13:53

bez-nick написа:
suareshampion написа:

Айде бе, резерва, ти колко мача си гледал на Кардосо, точно пък него не го виждам някак си да е дълго време на пейката и така да е, Ламбърт струва 4 млн паунда на 32 години, Кардосо на 31, струва 1.6 млн евро и Маурисио Пиния на 30, струваше 1.7 млн евро...И на кой на мястото ли питаш, ние просто друг класен нападател освен Стъридж нямаме, а ти ми говориш на кой на мястото, глупости...

Суарес е прав, на мястото на Стъридж ли искаш да кажеш, че щеше да играе или да ги редува?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2014 13:54

bez-nick написа:
suareshampion написа:

Виж сега ,много плоско разсъждаваш . Не взимаш предвид доста фактори .
Кардосо е тип таран .Брендън Роджърс не използва тарани в неговата философия и схема на игра .Ламбърт също е таран . Той взе Ламбърт само и единствено за план Б. Когато някой отбор е дълбоко прибран и не можем да ги пробием .. в края се налага влизането на ръстов играч -таран ,който да се захранва с високи топки .Той ще играе много малко минутки . Кардосо нямаше да се съгласи на тоя вариант. Пиния изобщо няма да гхо коментирам ,защото той няма качествата да играе в Ливърпул . Прекратяваме спора.

Върни се в “Ливърпул”