Хаусманяче ,най големия удар за Ливърпул това лято е изключителното развитие и израстване на Рахим Стърлинг и Коутиньо .И като добавим невероятния Дани Стъридж ,ние разполагаме с убийствено трио !!! Особено Рахим ,това младо момче изведнъж стана мъж. Много бързо поумня ,възмъжа и израстна тактически и технически .Уникален ! Явно ти подценяваш тия играчи ,щом толкова мрънкаш .Явно не ги харесваш достатъчно .
Но тези тримата младежи ,ще подлудят всички в ШЛ ,само стой и гледай .Тия тримата ще изнесат един шампионски сезон ,дай боже само да са здрави.
Тези тримата са толкова сработени ,че се разбират вече със затворени очи . Не ги заменям за никой . Обожавам да гледам Ливърпул с тия тримата в офанзивен план .Много техника лъха от тях,много скорост ,бързина ,острота,хитрост,креативност,изненада ,агресия,настроение,желание за победи ,голов нюх,голов пас ,всичко ! Тия тримата са златни момчета .Не ги подценявай .Не изпадай в паника.Ливърпул е втори във ВЛ. Гледай ми по често подписа

Това е много високо постижение . Ливърпул е силен и без Суарес .И щом аз ти казвам,че е така ,значи е така .Тряваше да внесем нови имена в защитен план и Брендън го направи ,трябваше нови равностойни имена на пейката и Брендън го направи ,остава само един добър нападател и всичко ще е ок ...Спокойно момче ,отбора е в сигурни ръце..бъди по позитивен и се наслаждавай на този вълнуващ сезон ,който предстои .. .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.