Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 15:59

http://www.lfcdaytrippers.com/2014/08/1 ... meets-lfc/?
Брей ,то наистина е имало днес среща ,между агента на Ето о и Ливърпул .Но не са се разбрали.Очаква се втора среща по нататък.
Тоя Брендън какви ги е намислил ? Ако вземе Ето о и Ройс примерно ,ок ...така по съм съгласен,защото Ето и Ламбърт почти няма да играят .... но ако смята само Ето о и Ламбърт да са алтернатива на невероятния Дани Стъридж ,няма да стане работата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2014 16:02

HoUs4oOL написа:
Alonso_Massa написа:
HoUs4oOL написа:Аз не мога да разбера какво се радвате,че собствениците няма да дадат пари? :shock:
Американските пиявици пак ще се измъкнат без да дадат пукната стотинка,въпреки че сме в ШЛ,а вие се радвате?
Ще вземем дъртака Ето'о вместо някой класен футболист,а вие пак се радвате?
Пак избираме компромисния вариант и гледаме да минем тънко...

А ти какво искаш? Да вземем Кавани да ни дръпнат 60 милиона, да му даваме по 250 хиляди на седмица и да изяде мястото на някой измежду Стърлинг, Коутиньо или Стъридж? Това трио отпред не трябва да се пипа в никакъв случай!!!

Ама вие сериозно ли мислите,че Коутиньо и Стърлинг ще поддържат високо ниво цял сезон? :roll:
Спомнете си как играеше Стърлинг преди Коледа.
Коутиньо също е абсурдно да се мисли,че ще играе на високо ниво цял сезон,той си е на приливи и отливи,то е и нормално за възрастта му.
А Стъридж без класен футболист до него ще види голям зор.
Аз нямам нищо против да вземем Ето'о,но да го вземем за мястото на Борини,а ние го взимаме да ни оправя атаката...

Ами нали за това ги взехме Маркович и Лалана? Защото нито Стърлинг, нито Коутиньо ще са във форма през целия сезон. И Стъридж също няма да е във форма цял сезон, но нито Кавани, нито Стъридж ще се навият да са втора цигулка. Още не сме такива тарикати, че да правим трансфер за 60 милиона като експеримент. Ние от един 35 милионен ескперимент плюс още един 20 милионен не можахме да си стъпим на краката след това над година, а този е 60 милионен, че и с 250 хилки на седмица заплата. Това са по 13-14 милиона на сезон. Нека се стабилизира отбора (имаме още рпоблеми по бековете и в халфовата линия) преди да се правят такива трансфери, защото един такъв трансфер може да развали всичко, което Брендо направи последните два сезона. Сега Ройс си е друга работа, тъй като той е мултифункционален играч. Може да го сложим на крилото, можем нападател да го сложим, може и зад нападателя да го сложим, докато Кавани ще трябва да го забучим в центъра и Стъридж къде отива? На крилото. Защо не си разгърна потенциала в Челси? Защото го бутаха да играе крило. Кавани ли ще бутнем по крилото? Не естествено. Той за това не иска в ПСЖ, защото го мъчат по крилото. Така че на този етап ако ще правим звзден трансфер, то той трябва да е на играч тип Ройс, който може да играе навсякъде в атака и няма претенции да играе на точно една позиция в атака. Кавани не е такъв. Той ще иска веднага да е титуляр и то в центъра. Да може такъв трансфер да е много добър, но може и да е провал. А 60 милионен риск не си струва, защото какато казах може да заличи добрата работа на Брендо от последните 2 години.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 16:09

Аз не се притеснявам за основните мачове с триото отпред Коутньо-Стърлинг-Стъридж . Тия тримата са невероятно сработени и класни играчи .Пълнят ми душата и ме държат спокоен ! Рахим възмъжа и израстна много бързо ,Коутиньо вече е почти завършен а за Стъридж изобщо не се иска коментар. НО ,незнам дали ще могат да издържат да играят едновремено във ВЛ и ШЛ или недай си боже се контузят ? И докато на Стърлинг и Коутиньо има алтернативи ,на Дани Стърдиж няма !! Нито Ламбърт ,нито Ето о ,нито Борини ще се справят . Трябва задължително още един класен нападател,ако искаме титла !
Последна промяна от suareshampion на 12 авг 2014 16:12, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2014 16:12

suareshampion написа:Аз не се притеснявам за основните мачове с триото отпред Коутньо-Стърлинг-Стъридж . Тия тримата са невероятно сработени и класни играчи .Пълнят ми душата и ме държат спокоен ! Рахим възмъжа и израстна много бързо ,Коутиньо вече е почти завършен а за Стъридж изобщо не се иска коментар. НО ,незнам дали ще могат да издържат да играят едновремено във ВЛ и ШЛ или недай си боже се контузят. И докато на Стърлинг и Коутиньо има алтернативи ,на Дани Стърдиж няма !! Нито Ламбърт ,нито Ето о ,нито Борини ще се справят . Трябва задължително още един класен нападател !

И аз съм на мнение, че трябва още един класен нападател, но този класен нападател ще дойде със статус на резерва, а класните нападатели със статус на резерва са трудни за намиране.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 16:13

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:Аз не се притеснявам за основните мачове с триото отпред Коутньо-Стърлинг-Стъридж . Тия тримата са невероятно сработени и класни играчи .Пълнят ми душата и ме държат спокоен ! Рахим възмъжа и израстна много бързо ,Коутиньо вече е почти завършен а за Стъридж изобщо не се иска коментар. НО ,незнам дали ще могат да издържат да играят едновремено във ВЛ и ШЛ или недай си боже се контузят. И докато на Стърлинг и Коутиньо има алтернативи ,на Дани Стърдиж няма !! Нито Ламбърт ,нито Ето о ,нито Борини ще се справят . Трябва задължително още един класен нападател !

И аз съм на мнение, че трябва още един класен нападател, но този класен нападател ще дойде със статус на резерва, а класните нападатели със статус на резерва са трудни за намиране.

Лоик Реми беше идеален.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 авг 2014 16:13

HoUs4oOL написа:Аз не мога да разбера какво се радвате,че собствениците няма да дадат пари? :shock:
Американските пиявици пак ще се измъкнат без да дадат пукната стотинка,въпреки че сме в ШЛ,а вие се радвате?

Много точно казано колега, докъде сме паднали, че да преговаряме с Ето' о разбираш ли. Продаваш Суарез и взимаш Ето'о да го замести.
Янките и пени не са дали до момента, а Ливърпул има страшно много пара за харчене. А ето и сметката.
* +75 милиона от Суарез
* +99 милиона от Висшата Лига
* +10 милиона за класиране в групите на Шампионската Лига
* +2 милиона от Туре
* +25 милиона от сключения договор за Екипи
* +0,5 милиона от Коунър Коуди

= 211,5 милиона паунда приходи, кой знае още колко от реклами и така нататък.

Ето колко сме дали за трансфери:
Adam Lallana (Southampton, £25m)
Emre Can (Bayer Leverkusen, £9.75m);
Rickie Lambert (Southampton, £4m);
Lazar Markovic (Benfica, £12m)
Lovren (Southampton, £20m)
Divock Origi (Lille,£10m)

= 80,75 милиона паунда.

И останалата пара е по джобовете, с тези пари можем да вземем Фалкао и Кавани еднврменно, но уви.. вие се радвате на Ето, о и на Рики Балбоа.

Преди мотото на Собствениците беше, ''Всички класни играчи искат да играят в Шампионскта Лига'', а сега мотото е ''Ние търсим правилните играчи'' - като Ето' о и Рики Балбоа. Поклон Янки... :idea: :idea: :idea:
Последна промяна от dNelbandian на 12 авг 2014 16:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2014 16:16

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:

Лоик Реми беше идеален.

Беше... И мен ме е яд, но да се ядосваме няма смисъл. Единия вариант е да вземем някой опитен и по-възрастен, но вече взехме Ламбърт за тази цел, което ме навежда на мисълта, че ще прибегнем към другия вариант, който е да вземем някой млад с потенциал. Ройс е мечтата, но до колко е реалистично не знам.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2014 16:17

dNelbandian написа:

Много точно казано колега, докъде сме паднали, че да преговаряме с Ето' о разбираш ли. Продаваш Суарез и взимаш Ето'о да го замести.
Янките и пени не са дали до момента, а Ливърпул има страшно много пара за харчене. А ето и сметката.
* +75 милиона от Суарез
* +2 милиона от Туре

= 80,75 милиона паунда.

И останалата пара е по джобовете, с тези пари можем да вземем Фалкао и Кавани еднврменно, но уви.. вие се радвате на Ето, о и на Рики Балбоа.

Нали отиват пари и за стадиона или това не е нужно да се споменава? Трябва да пишете само това, което ви е удобно...

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 12 авг 2014 16:19

Alonso_Massa написа:
dNelbandian написа:

* +75 милиона от Суарез
* +2 милиона от Туре

= 80,75 милиона паунда.

Нали отиват пари и за стадиона или това не е нужно да се споменава? Трябва да пишете само това, което ви е удобно...

Стадион, заплати, поддръжка, лагери, пътувания и какво ли още не ;)

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 авг 2014 16:20

Alonso_Massa написа:Нали отиват пари и за стадиона или това не е нужно да се споменава? Трябва да пишете само това, което ви е удобно...

Тоя ''пъ'' Ливърпул плаща наема на стадиона само от парите от Билетите и картите на зрителите бе МОЙ. Ти къде се намираш?

Върни се в “Ливърпул”