dNelbandian написа:Приятелю, знаеш ли колко ме боли К**а дали Кавани ще взема над 170 000? Ливърпул играе в Шампионската Лига и може да си го позволи. За какво ни е още един като Рики Ламбърт? Вие май съвсем изперкахте, че да си вярвате, че този Камерунски мангал е по-добрия вариант от Топ нападателя Единсон Кавани. Спестявали се огромни пари, ти големи сметки направи бе приятелю, как правиш сметки без кръчмаря?
Тия заплати май си повярвахте, че вие ги плащате или какво?
Проблема не е дали тебе те боли К**а приятелю, а проблема е, че такава е схемата в Ливърпул да се пести от заплати и да се плаща за футболист колкото го оценява Ливърпул ако не им хареса исканата цена се отказват и най-големия глупак го видя това ти все още мислиш, че не е така и искаш голямо име аз съм шокиран ...... Аз съм един реалист и никъде не съм казал, че по-добрия вариант е Ето'о пред Кавани не знам ти дали четеш кво ти писах или си говориш просто ей така ..... Другото което се вижда ясно е, че няма да има похарчени пари от джоба на собствениците или ако има ще е до 20 милиона паунда, защото до края Туре, Асайди и Борини ще бъдат продадени 100 % и най-много да се извадят пари за Морено + Ето'о без пари и селекцията ни да завърши на минус 15-20 милиона ...
Ето и Gil ти даде слух в който се говори, че сделката с Бони се е провалила заради висока трансферна сума и високо заплата която е поискал, а ти още чакаш попълнение като Кавани/Фалкао/Ройс и подобни който ще искат 2-но по-висока заплата от Бони та даже Фалкао ще иска 3-но и отгоре и да не говорим, че трансферната сума ще е 2-но и отгоре по-голяма .... Време е да разбереш, че Ливърпул не е Сити и Челси да дават по 200 хилки на всеки 2-ри за заплати на седмица дори и да може пак няма да ги даде и най-накрая го разбери това приятелю !!!!
До края Ливърпул ще направи макс 3 трансфера Морено, Ето'о без пари и вратар под наем с опция за закупуване поне нещо подобно очаквам.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]