Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 12 авг 2014 11:56

suareshampion написа:Барнс ,какъв е тоя слух и за Коатес ? Ние от много централни ,накрая няма да останат . Туре,Коатес и Илори ако се махнат ,няма да имаме 4ти защитник ? Нещо не ми се вързват нещата .Един от тия тримата трябва да остане .Другия вариант е да купуваме нов ли ?

Или Агер остава... :?
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 11:57

Има слух за тоя вратар,който сега е на Хановер .Барнс ,пази ли тоя или е рибка ?
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/ ... confirmed/?
Последна промяна от suareshampion на 12 авг 2014 12:00, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 11:59

wu_dnica написа:
suareshampion написа:Барнс ,какъв е тоя слух и за Коатес ? Ние от много централни ,накрая няма да останат . Туре,Коатес и Илори ако се махнат ,няма да имаме 4ти защитник ? Нещо не ми се вързват нещата .Един от тия тримата трябва да остане .Другия вариант е да купуваме нов ли ?

Или Агер остава... :?

Аа да ,аз го забравих ...ами ще видим ...но нали и той е отдясно ...трябва ни ляв май ....Туре е човека .. още една година ще ни помогне ,но Брендън не го знам ,защо го дава на турците ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 авг 2014 12:16

Вчера сме играли приятелски мач с Бърнли при затворени врати, загубили сме го с 2:0, а ето и какъв е бил състава.
Jones, Enrique, Sakho, Toure, Kelly, Coates, Can, Allen, Suso, Lambert, Ibe

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 12:18

dNelbandian написа:Вчера сме играли приятелски мач с Бърнли при затворени врати, загубили сме го с 2:0, а ето и какъв е бил състава.

Е нали казаха ,че сме били с 2-1 ..с два гола на Ламбърт ?

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 авг 2014 12:19

suareshampion написа:
dNelbandian написа:Вчера сме играли приятелски мач с Бърнли при затворени врати, загубили сме го с 2:0, а ето и какъв е бил състава.

2-0 loss, confirmed in the youth/reserves threadе, мача е загубен и потвърдено.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2014 12:22

dNelbandian написа:
suareshampion написа:

2-0 loss, confirmed in the youth/reserves threadе, мача е загубен и потвърдено.

Ами лошо за резервите, значи. Уредил го е тоя мач ,да могат да играят тия ,които не играха срещу Дортмунд или играха по малко .
И аз викам ,тоя Ламбърт се отпушил,ама ..греда :)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 12 авг 2014 12:34

dNelbandian написа:Приятелю, знаеш ли колко ме боли К**а дали Кавани ще взема над 170 000? Ливърпул играе в Шампионската Лига и може да си го позволи. За какво ни е още един като Рики Ламбърт? Вие май съвсем изперкахте, че да си вярвате, че този Камерунски мангал е по-добрия вариант от Топ нападателя Единсон Кавани. Спестявали се огромни пари, ти големи сметки направи бе приятелю, как правиш сметки без кръчмаря?
Тия заплати май си повярвахте, че вие ги плащате или какво?

Проблема не е дали тебе те боли К**а приятелю, а проблема е, че такава е схемата в Ливърпул да се пести от заплати и да се плаща за футболист колкото го оценява Ливърпул ако не им хареса исканата цена се отказват и най-големия глупак го видя това ти все още мислиш, че не е така и искаш голямо име аз съм шокиран ...... Аз съм един реалист и никъде не съм казал, че по-добрия вариант е Ето'о пред Кавани не знам ти дали четеш кво ти писах или си говориш просто ей така ..... Другото което се вижда ясно е, че няма да има похарчени пари от джоба на собствениците или ако има ще е до 20 милиона паунда, защото до края Туре, Асайди и Борини ще бъдат продадени 100 % и най-много да се извадят пари за Морено + Ето'о без пари и селекцията ни да завърши на минус 15-20 милиона ...
Ето и Gil ти даде слух в който се говори, че сделката с Бони се е провалила заради висока трансферна сума и високо заплата която е поискал, а ти още чакаш попълнение като Кавани/Фалкао/Ройс и подобни който ще искат 2-но по-висока заплата от Бони та даже Фалкао ще иска 3-но и отгоре и да не говорим, че трансферната сума ще е 2-но и отгоре по-голяма .... Време е да разбереш, че Ливърпул не е Сити и Челси да дават по 200 хилки на всеки 2-ри за заплати на седмица дори и да може пак няма да ги даде и най-накрая го разбери това приятелю !!!!
До края Ливърпул ще направи макс 3 трансфера Морено, Ето'о без пари и вратар под наем с опция за закупуване поне нещо подобно очаквам.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 авг 2014 12:44

mitko9311 написа:
dNelbandian написа:Приятелю, знаеш ли колко ме боли К**а дали Кавани ще взема над 170 000? Ливърпул играе в Шампионската Лига и може да си го позволи. За какво ни е още един като Рики Ламбърт? Вие май съвсем изперкахте, че да си вярвате, че този Камерунски мангал е по-добрия вариант от Топ нападателя Единсон Кавани. Спестявали се огромни пари, ти големи сметки направи бе приятелю, как правиш сметки без кръчмаря?
Тия заплати май си повярвахте, че вие ги плащате или какво?

Проблема не е дали тебе те боли К**а приятелю, а проблема е, че такава е схемата в Ливърпул да се пести от заплати и да се плаща за футболист колкото го оценява Ливърпул ако не им хареса исканата цена се отказват и най-големия глупак го видя това ти все още мислиш, че не е така и искаш голямо име аз съм шокиран ...... Аз съм един реалист и никъде не съм казал, че по-добрия вариант е Ето'о пред Кавани не знам ти дали четеш кво ти писах или си говориш просто ей така ..... Другото което се вижда ясно е, че няма да има похарчени пари от джоба на собствениците или ако има ще е до 20 милиона паунда, защото до края Туре, Асайди и Борини ще бъдат продадени 100 % и най-много да се извадят пари за Морено + Ето'о без пари и селекцията ни да завърши на минус 15-20 милиона ...
Ето и Gil ти даде слух в който се говори, че сделката с Бони се е провалила заради висока трансферна сума и високо заплата която е поискал, а ти още чакаш попълнение като Кавани/Фалкао/Ройс и подобни който ще искат 2-но по-висока заплата от Бони та даже Фалкао ще иска 3-но и отгоре и да не говорим, че трансферната сума ще е 2-но и отгоре по-голяма .... Време е да разбереш, че Ливърпул не е Сити и Челси да дават по 200 хилки на всеки 2-ри за заплати на седмица дори и да може пак няма да ги даде и най-накрая го разбери това приятелю !!!!
До края Ливърпул ще направи макс 3 трансфера Морено, Ето'о без пари и вратар под наем с опция за закупуване поне нещо подобно очаквам.

Остави го този, колега. Той ако види някой с различно от неговото мнение тръгва да обижда веднага. Въообще не заслужава всичкото време, което си му отделил за да отговориш.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 12 авг 2014 12:47

Най-логичното е Агер да остава, защото наема на Илори и продажбата на Туре за мен са сигурно и Коатес също бих го сложил към сигурен напускащ дали наем или трансфер не знам. Обаче ако остава Агер това означава Шкъртел да стане резерва, а не виждам как ще стане това сигурно Коатес ще бъде оставен, но задължитено трябва да започнем сезона с 4-ма централни.

За контролата на повечето места пише 2;1 с 2 гола на Ламбърт и като състава който е почнал го пише еднакъв на абсолютно всички места ми се струва, че е най-логично да сме ги били, иначе има от по 1-2 места някой казва 0;0 или 0;2, но най-логичното е да сме били 2;1 с този състав: Jones, Enrique, Sakho, Toure, Coates, Kelly, Can, Allen, Suso, Lambert, Ibe.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”