Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 11 авг 2014 00:01

Milkoy написа:П.С
Не вярвам този сезон Джерард да бъде изместен.

Според мен този сезон ще изиграе около 50% от мачовете.
Вече е на години и няма да може да играе на 100% всеки мач.
Иначе Лалана няма как да е резерва,дадоха се 25 милиона паунда за него,на 26 години е,просто сега му е момента да блести!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 авг 2014 00:01

Гил, беше извадил един списък назад във времето, дай идеи за млади много добри нападатели, че не ми идва нищо на акъла. А като си представя някой, обикновено почвата да ни свързват с него. Първо Коноплянка, после Ройс...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 авг 2014 00:06

Milkoy написа:Гил, беше извадил един списък назад във времето, дай идеи за млади много добри нападатели, че не ми идва нищо на акъла. А като си представя някой, обикновено почвата да ни свързват с него. Първо Коноплянка, после Ройс...

Е, Меси не е първа младост, но я вземи си го представи :twisted:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 11 авг 2014 00:06

Milkoy написа:Да, може би сте прави. Изхождах от днешния мач, мисля, че Хендерсън не игра точно крило. Може би срещу по-агресивни съперници ще играем както днес, а срещу по-затворени с Лалана/Маркович вместо Джан. Важното е, че има варианти доста и борба за титулярно място на почти всеки пост.

П.С

Няма как Джерард да е резерва този сезон това е 10000 % ясно той ще води халфовата линия от новата му позиця само като му е нужна почивка няма да играе :)
Иначе Хендо днес доста често игра на крилото за да може Коу да си е в центъра и показа подобрение във всяко едно отношение по-добър пас и по-бърз пас, изглежда ми и леко по-бърз, даже и като техника на няколко пъти по крилото показа повече от предишни сезони дори и завърши с лекота атаката за 4;0, а преди 1 година тази беше 50 % пропуск да не кажа и повече :lol: Виждам го като почти завършен играч и много много важна фигура този сезон :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 авг 2014 00:10

И все пак, Брендо има топките да сложи играч като Джерард на скамейката. С цялото ми уважение към Антонио Конте, но веднъж не му стискаше да остави Пирло извън титулярния състав, а често Маркизио почваше като резерва. И е страхотен факта, че дискусията и споровете се градят на това, че отбора има нужните играчи и качество и се стига до "проблема" как да бъдат наредени и кой ще изяде мястото на другия. :)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 11 авг 2014 00:13

HoUs4oOL написа:
Milkoy написа:П.С

Според мен този сезон ще изиграе около 50% от мачовете.
Вече е на години и няма да може да играе на 100% всеки мач.
Иначе Лалана няма как да е резерва,дадоха се 25 милиона паунда за него,на 26 години е,просто сега му е момента да блести!

Тва колко пари сме дали не е фактор за титулярно място това трябва да разбереш Хаус и Керъл струваше много ама беше резерва и Торес е 50 милиона ама е резерва .... Дай да пускаме титуляр всички който струват 20 + милиона ...... Пускат се най-сработените и най-добрите лично за мен и Лалана трудно ще влезне в този готов отбор на Ливърпул освен ако няма някоя контузия. Все пак Лалана дори изпусна и подготовката на отбора, а пък и да не говорим, че имаме толкова добре сработени играчи в атаката :) Говори се, че Лалана е струвал 20 милиона паунда еми и Маркович струва толко значи няма как и Маркович да е резерва ама кажи ми на кой на мястото ще играят ??? Стърлинг струваше на клуба около 500 000 паунда него ли ще измести заради цената ?? или Коутинъо с неговите 8 милиона трансферна сума ??? Или Джерард и Хендо ??? Реално погледнато няма къде да играе Лалана като титуляр особено ако вземем и една звезда като Ройс/Кавани/Лавеци вече тотално няма да има място за него и ще играе само когато се пазят титулярите за важен мач.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 авг 2014 00:14

При Лалана нещата са такива, че не е толкова фатално да не започва всеки мач, все пак цикъл сряда-събота, но ако вземем Кавани.. Ето на тази разлика исках да обърна внимание. Вероятно щом са дадени толкова пари за Лалана, ще се разчита на него, но не е със статут на 100% титуляр. Иначе Хендо продължава да не ме впечатлява, сори. Като го видя с топката близо до тъча и знам, че 90% ще я загуби. Може да е полезен, но в центъра.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 авг 2014 00:19

То е ясно,че няма да редим титулярите според цената,но не вярвам и,че сме купили Лалана,за да ротираме състава.
А и ако играем 4-2-3-1 ще има място за всички. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 11 авг 2014 00:20

Ей, много положителни мнения днес от всички. Супер. Даже и на провокатора не се е вързал никой. След неуспеха с Каут и Агер, да вземат да питат и за трансфер на Джерард. Нека и той "си сбъдне мечтата". Нека големите дарители, благородниците, рицарите от МЮ се смилят и над негова милост. Сигурен съм, че ще приеме този трансфер без да се замисли. Все пак с ЛвГ новият шампион на Англия е сигурен, а битка ще има за 2 място и назад. :lol: :lol: :lol:

Иначе забелязвам големи "проблеми" на форумните потребителите от ново естество. Не могат да отгатнат титулярния състав - на повечето позиции има равностойни играчи. Не е като последните 15 мача от предния сезон - 12 играча + 1-2 принудителни смени. Много добре :)

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 11 авг 2014 00:23

И какво стана накрая? Цяло лято вайкане и храна за Брендън, че не взимал футболисти, а сега се чудим кой ще седи незаслужено на скамейката :)

Върни се в “Ливърпул”