Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот smoothc » 10 авг 2014 18:45

Пичове,правите ли изобщо разлика между сравнение и пример!? :)
Колкото до Оуен и Ван Перси-това са просто два примера за трансфери,за които едва ли някои би си помислил,че е възможно да се случат някога...в допълнение на тезата,че факторите които оказват влияние върху трансферните политики и т.нар бариера кръвни врагове/съперничество,като цяло остава на по-заден план!
Колкото до Даниел Агер-Страхотен футболист,сърцат защитник,но пък да се сравнява с футболисти-легенди,не мисля че е най-удачното нещо.
А и в крайна сметка Ван Перси и Майкъл Оуен,постигнаха една от своите основни мечти с Манчестър Юнайтед,така че...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 авг 2014 18:58

Моля те не пиши Оуен к*рвата..

Тази квалификация за един вечните голмайстори на отбора,мисля че изобщо не е удачна,но..вие си знаете най-добре :)
All time top goalscorers
8 Michael Owen 158

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 10 авг 2014 19:02

Агер е точно символ на лоялност и можеше да бъде ЛЕГЕНДА ако нямаше толкова много контузии .......
Ама да ми го сравняваш с трансферите на Перси дето мрънкаше за трансфер и беше явен, че ще се махне и Оуен дето напусна Ливърпул рано рано и после обиколи 100 хиляди отбора и беше постоянно контузен е смешноо и жалко моля ти се спри да даваш такива коментари или се махни ......
Сравнявай Агер с лоялни футболисти не отрепки като Перси, Оуен и други подобни играчи толкова ли е трудно ??? Защото мишки като Оуен, Перси и други подобни играчи искат ли ги от Барса или Реал ще тичат, а Агер е един от малкото отказали на отбори като Барса и Реал и сега ще си тръгне просто за да играе футбол и да не е резерва, но при вас никога няма да дойде ;) Да ти припомня и отговора на Каут към Ван Гаал за предложението да играе в Ман Ю ??? Такива футболисти може да сравняваш с Агер не боклуци и мишки !!!!
Последна промяна от mitko9311 на 10 авг 2014 19:04, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 авг 2014 19:03

smoothc написа:

Тази квалификация за един вечните голмайстори на отбора,мисля че изобщо не е удачна,но..вие си знаете най-добре :)
All time top goalscorers
8 Michael Owen 158

Чакай малко, наясно сме че Оуен е един от най-добрите реализатори изобщо раждали се в Англия и че беше абсолютен убиец при нас. Говорим за това, че е ***** като личност.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 10 авг 2014 19:05

smoothc написа:

All time top goalscorers
8 Michael Owen 158

Еми както Гигс е ***** така и Оуен е *****, но не като футболист, а като човек разликата не знам дали я правиш ????
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 авг 2014 19:12

mitko9311 написа:
smoothc написа:

All time top goalscorers
8 Michael Owen 158

Еми както Гигс е ***** така и Оуен е *****, но не като футболист, а като човек разликата не знам дали я правиш ????

Е, Гигс е лоялен, освен на брат си и жена си. :lol: :lol: :lol:
Да играеш в един отбор 20 години не си е малко. :oops:
Както и да е, това е за общата тема, не мисля, че му е мястото тук, в темата за селекцията. :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 авг 2014 19:18

С Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен постигна една от своите мечти,защо трябва да го съдите затова?
Още повече,че той дойде като свободен агент в Юнайтед,а и той е достатъчно умен за да прецени,че в конкуренция с Бербатов,Рууни и Чичарито ще е 3-4 избор в нападението,но...в случая той вижда/е видял перфектната възможност да осъществи своята мечта и ...я постигна в крайна сметка!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 авг 2014 19:22

smoothc написа:С Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен постигна една от своите мечти,защо трябва да го съдите затова?
Още повече,че той дойде като свободен агент в Юнайтед,а и той е достатъчно умен за да прецени,че в конкуренция с Бербатов,Рууни и Чичарито ще е 3-4 избор в нападението,но...в случая той вижда/е видял перфектната възможност да осъществи своята мечта и ...я постигна в крайна сметка!

Никой не говори за отиването му в Юнайтед...това беше само последната капка...става дума за начина по който си тръгна като отиде в Реал...а ние следващия сезон спечелихме ШЛ ;)

[offtopic]Да не говорим за "лоялния" Рууни, който 3 пъти заплашва с напускане, за да си издейства по-добър договор с по-добра заплата...Ван Гаал набързо го разкри и му се подигра като сложи Клевърли капитан в мач, в който Руни беше титуляр... :lol: Но не е мястото на тези дискусии тук...[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 10 авг 2014 19:23

KOPScousers написа:
mitko9311 написа:
smoothc написа:

All time top goalscorers
8 Michael Owen 158

Е, Гигс е лоялен, освен на брат си и жена си. :lol: :lol: :lol:
Да играеш в един отбор 20 години не си е малко. :oops:
Както и да е, това е за общата тема, не мисля, че му е мястото тук, в темата за селекцията. :?

Като футболист е лоялен това го казах и назад, но дадох пример като човек какъв е, но нямаше да се стигне до тук ако пак smooth не беше писал .... И нямаше да има нужда сега Gil като влезне да трие 3 страници с мнения ......
Просто ме изнерви и съм сигурен, че целта му е подобна и му се получи с жалкото му сравнение .......

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 авг 2014 19:24

smoothc написа:С Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен постигна една от своите мечти,защо трябва да го съдите затова?

Виним го, защото е ЮНОША на Ливърпул, ние го направихме ИГРАЧ, заради нас взе златната топка, и просто можеше да помогне на Ливърпул да спечели титлата и да осъществи мечтата си с отбора, който го издигна. С цялото ми уважение към Бербатов, нито той, нито Чичарито, че дори и Рууни не могат да се намажат на малкия пръст на Оуен в най-добрата му форма (края на 90-те и началото на новия век). Хората ти казват, че Агер не просто няма да играе в друг Юнайтед, ами и в никой друг английски клуб, заради уважението си към Ливърпул. Докато Оуен се върна в Англия след като не успя да постигне мечтата си "да спечели ШЛ с голям отбор" и заигра в Нюкасъл... после всички знаем до къде стигна. Ето защо хората го наричат ***** и не им се нрави да сравняват играчи като Агер с него. :)

mitko9311 написа:Като футболист е лоялен това го казах и назад, но дадох пример като човек какъв е, но нямаше да се стигне до тук ако пак smooth не беше писал .... И нямаше да има нужда сега Gil като влезне да трие 3 страници с мнения ......
Просто ме изнерви и съм сигурен, че целта му е подобна и му се получи с жалкото му сравнение .......

Е, според мен няма нужда Гил да трие мненията в последните 2-3 страници. Това са просто спорове, без обиди и такива неща... :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”