smoothc написа:С Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен постигна една от своите мечти,защо трябва да го съдите затова?
Още повече,че той дойде като свободен агент в Юнайтед,а и той е достатъчно умен за да прецени,че в конкуренция с Бербатов,Рууни и Чичарито ще е 3-4 избор в нападението,но...в случая той вижда/е видял перфектната възможност да осъществи своята мечта и ...я постигна в крайна сметка!
Виним го, защото е ЮНОША на Ливърпул, ние го направихме ИГРАЧ, заради нас взе златната топка, и просто можеше да помогне на Ливърпул да спечели титлата и да осъществи мечтата си с отбора, който го издигна. С цялото ми уважение към Бербатов, нито той, нито Чичарито, че дори и Рууни не могат да се намажат на малкия пръст на Оуен в най-добрата му форма (края на 90-те и началото на новия век). Хората ти казват, че Агер не просто няма да играе в друг Юнайтед, ами и в никой друг английски клуб, заради уважението си към Ливърпул. Докато Оуен се върна в Англия след като не успя да постигне мечтата си "да спечели ШЛ с голям отбор" и заигра в Нюкасъл... после всички знаем до къде стигна. Ето защо хората го наричат ***** и не им се нрави да сравняват играчи като Агер с него.

mitko9311 написа:Като футболист е лоялен това го казах и назад, но дадох пример като човек какъв е, но нямаше да се стигне до тук ако пак smooth не беше писал .... И нямаше да има нужда сега Gil като влезне да трие 3 страници с мнения ......
Просто ме изнерви и съм сигурен, че целта му е подобна и му се получи с жалкото му сравнение .......
Е, според мен няма нужда Гил да трие мненията в последните 2-3 страници. Това са просто спорове, без обиди и такива неща...