Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 28.01.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 28.01.2012, 14:45 ч.

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:15

Dzheff написа:

Ами за разлика от много от вас, аз вярвам на човека, когото псувате и по някаква случайност е най-голямата ни легенда в историята и нито за момент не съм спирал да вярвам в него. Според много хора и до тук нямаше да стигнем, но ето че го направихме. Според много хора сигурно няма да успеем да стигнем до 4то място във ВЛ и титла във ФА, но поне до момента "мумията" оборва тези размисли и страсти ;)
п.с. Преди да тръгнете да спорите с мен за това ми изказване ще отбележа че нямам намерение да водя безсмислени спорове и че съм наясно с мнението на всекиго, както и вие с моето и знам че те няма да се променят и след 50 страници със спорове... така че нека отложим тези разговори за май месец :)

Христо ,музиканте, ако влезем в топ4 ,заповядай заедно с приятелката си в хотела ми на Слънчев бряг ..една седмица си почивай лятото на моя сметка ! ;) Ако не влезем обаче кво прайм ? :)
Последна промяна от suareshampion на 29 яну 2012 10:23, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:22

pavel-liverpool 99 написа:Първо честита победа на всички ФЕНОВЕ на Ливърпул.Днес повечето ни играчи бяха на ниво.Неми хареса само Даунинг,който е доста посредствен и безидеен играч, но карай.

пп Уважаеми критици на отбора и на Далглиш искам да ви питам първо ако уволнят така наречения "сияйния'',''тъпото'',''наглия''- кой ще сложат?
Второ:Абе колега suaresshampion нали си тренер и ти.Е дай да се съберем да видим твоя отбор как играе и къса Барселона и Реал.А специално за мача с Барселона да сложим и джонито за помощник тренер.Щото се чудя как като толкова разбираш от футбол защо още си в България а не в Испания или Англия,начело на някой топ отбор.

Павелчо преди да отговоря , ми кажи това 99 наборчето ли ти е ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:28

wolf написа:
suareshampion написа:
wolf написа:Нека, нека. Колкото може повече напрежение да има при тях дано. Дъртия изпада в нервни кризи всеки път когато загуби от Ливърпул. suares много добре знам какво иска да гледа, може ли поне като бием тея кретени поне тогава да се мълчи? Кой от нас не ги иска тези неща ми кажи? Ние тъпи безмозъчни мазохисти ли сме?

Ок бе аз ти казвам какво иска ,нали искаш да знаеш .И ще те питам тебе ако и ти чакаш 22 години титлата и през това време да гледаш как един обикновен отбор те задминава и става най титулования в Англия и дали ще можеш да мълчиш ? Да мълчал ,ще си говори каквото иска човека ,само ние си знаеме как изживяваме нещата..

От края на 1998ма следя Ливърпул и представи си тогава съотношението беше 4 на 1 и 18 на 11. Мислиш ли че съм сляп? Или че не съм изживял поне половината на това за което говориш? Да голям кеф беше като ни изнасилиха 4-0 2003та и 3-0 2006та. Само вие сте страдали и само вие очаквате титлата да..

Сложи още 9 годинки чакане и тогава може да говорим ..сега няма как да ме разбереш. Ще видиш тогава как ще те дразни всяка една загуба на точка,всеки един слаб футболист и тренор в отбора ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 яну 2012 10:40

suareshampion написа:
Dzheff написа:

Ами за разлика от много от вас, аз вярвам на човека, когото псувате и по някаква случайност е най-голямата ни легенда в историята и нито за момент не съм спирал да вярвам в него. Според много хора и до тук нямаше да стигнем, но ето че го направихме. Според много хора сигурно няма да успеем да стигнем до 4то място във ВЛ и титла във ФА, но поне до момента "мумията" оборва тези размисли и страсти ;)
п.с. Преди да тръгнете да спорите с мен за това ми изказване ще отбележа че нямам намерение да водя безсмислени спорове и че съм наясно с мнението на всекиго, както и вие с моето и знам че те няма да се променят и след 50 страници със спорове... така че нека отложим тези разговори за май месец :)

Христо ,музиканте, ако влезем в топ4 ,заповядай заедно с приятелката си в хотела ми на Слънчев бряг ..една седмица си почивай лятото на моя сметка ! ;) Ако не влезем обаче кво прайм ? :)

Аз може ли? :lol: :lol: Обещавам да си намеря приятелка до тогава :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 29 яну 2012 10:54

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Dzheff написа:

Аз може ли? :lol: :lol: Обещавам да си намеря приятелка до тогава :lol: :lol: :lol:

:mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 10:56

Gil-galad написа:
suareshampion написа:

е и да не си намериш ще ти измислим нещо..може да ти прехвърля времено някоя от моите :)
Но баса е само за музиканта ,ся ако и теб взема ,целия форум ши са наредят на опашката :) и след това трябва да пия цяло лято за ваша сметка ...тъй като според мен НЯМА да можем да се класираме :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 яну 2012 10:58

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:

е и да не си намериш ще ти измислим нещо..може да ти прехвърля времено някоя от моите :)
Но баса е само за музиканта ,ся ако и теб взема ,целия форум ши са наредят на опашката :) и след това трябва да пия цяло лято за ваша сметка ...тъй като според мен НЯМА да можем да се класираме :)

Добре де, аз догодина тогава :lol: Все ще намерим за какво да се басираме :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2012 10:59

suares не мисли че не знам за какво говориш ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 яну 2012 11:06

Gil-galad написа:
suareshampion написа:

Добре де, аз догодина тогава :lol: Все ще намерим за какво да се басираме :lol:
[/quote]
разбира се ,фенове на ливърпул винаги сте добре дошли да пием по едно ;)
ама ела към 10 юни като идват бербатов,божинов,стилян,мартин ...да погледаш как се играе футбол на малки вратички на игрището на хотел "маджестик"
ние сме бивши футболистчета от бургас и региона и трябва да ти кажа ,че горе долу е равно съотношението победи,загуби срещу националите :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2012 11:13

suares, обявявай нЕкви цени братко, че като навърша пълнолетие може да те посетя. Сиреч след 2-3 години. Току виж се засечем с Gil-galad :)

Върни се в “Ливърпул”