ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00|

Мнениеот Liverpool_EC » 03 май 2019 00:04

realist написа:
Liverpool_EC написа: Е все тъй некадърен да е Клоп, на мен друго не ми трябва ;) [

Ти си ясен, аз затова вече и не те отразявам. Откакто написа, че ти все тая дали Ливърпул ще печели купи и титли, рязко загубих интерес към твоята персона. Какъв е смисълът да споря с човек, с когото живеем в различни светове. За теб Ливърпул явно е едно забавление, да седнеш вечер след работа да пиеш една бира, да погледаш. Ако бием-добре, ако не-майната му. Е, за мен обаче Ливърпул е нещо много повече. Аз живея с този клуб вече над 3 десетилетия, става и лягам с мисълта за него. И не ми е все едно дали печелим трофеи или не, никога не ми е било безразлично. И само не ме наричай глорихънтър, защото да наречеш така фен на Ливърпул е едно от най-нелепите неща на света. Ако има рай за футболни фенове, всички трябва да сме там, такива великомъченици други няма.

Ами то в този форум има много, като теб с по 3 десетилетия, но сте само няколко, които бихте написали, че сте мъченици. И докато не можете да оцените хората, които дето се вика не спят, за да може вие вечно недоволните да сте щастливи утре или вдругиден, най-вероятно ще си останете в собствения си ад на очаквания, хулене, плюене, истерия и цялата тази какафония, която създавате постояно. Ще се надявате на рая, вместо да се опитате да намерите начин да сте благодарни, доволни и от там щастливи. И докато купите са ви фикс идея, най-вероятно ще си останете само с надеждите. Не за друго, а защото по никакъв начин не заслужавате друго. Говоря за няколкото "великомъченика". Защото ако за вас е мъка, да сте фенове на този отбор, за много други не е :!: Въпрос на светове, планети и най-вече възпитание и малко сиво вещество :idea: :idea: :idea:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 май 2019 00:45

Liverpool_EC написа:
realist написа:
Liverpool_EC написа: Е все тъй некадърен да е Клоп, на мен друго не ми трябва ;) [

Ти си ясен, аз затова вече и не те отразявам. Откакто написа, че ти все тая дали Ливърпул ще печели купи и титли, рязко загубих интерес към твоята персона. Какъв е смисълът да споря с човек, с когото живеем в различни светове. За теб Ливърпул явно е едно забавление, да седнеш вечер след работа да пиеш една бира, да погледаш. Ако бием-добре, ако не-майната му. Е, за мен обаче Ливърпул е нещо много повече. Аз живея с този клуб вече над 3 десетилетия, става и лягам с мисълта за него. И не ми е все едно дали печелим трофеи или не, никога не ми е било безразлично. И само не ме наричай глорихънтър, защото да наречеш така фен на Ливърпул е едно от най-нелепите неща на света. Ако има рай за футболни фенове, всички трябва да сме там, такива великомъченици други няма.

Ами то в този форум има много, като теб с по 3 десетилетия, но сте само няколко, които бихте написали, че сте мъченици. И докато не можете да оцените хората, които дето се вика не спят, за да може вие вечно недоволните да сте щастливи утре или вдругиден, най-вероятно ще си останете в собствения си ад на очаквания, хулене, плюене, истерия и цялата тази какафония, която създавате постояно. Ще се надявате на рая, вместо да се опитате да намерите начин да сте благодарни, доволни и от там щастливи. И докато купите са ви фикс идея, най-вероятно ще си останете само с надеждите. Не за друго, а защото по никакъв начин не заслужавате друго. Говоря за няколкото "великомъченика". Защото ако за вас е мъка, да сте фенове на този отбор, за много други не е :!: Въпрос на светове, планети и най-вече възпитание и малко сиво вещество :idea: :idea: :idea:

Ами то и в живота е така. Някои се задоволяват с малко, стига им каквото имат и нямат амбиции. Други постоянно искат повече, стремят се към по-високо ниво и се развиват. Така е, различни светове. Аз станах фен на Ливърпул, когато беше може би най-добрия отбор в света. След това минахме през какви ли не възходи и падения, но си останах фен на Ливърпул и като такъв ще си умра. Само че никога, в нито един момент, аз не съм спрял да вярвам, че този отбор отново ще се върне на върха. Вярвам го и сега, един ден това ще стане. А това, че не става сега, ме вбесява, защото Клоп има всичко, което никой преди него не е имал от 30 години насам. Пари, много пари за купуване на класни футболисти, пълна подкрепа от фенове, играчи, ръководство, пълен комфорт, време, неограничена власт, всичко. Кой преди това е имал тези неща след Кени в края на 90-те? Никой. И след всичко това да ми се осира така и да ми пада с разгром все едно сме някакво средняшко отборче, в мач, който осмисля сезона ни, това има само една дума. ПРОВАЛ! Пълен проваляк. Да ми излиза срещу свръх посредствен Евертън за 0:0, да ми играе страхливо срещу един осакатен Юнайтед, с което да загуби спечелена титла, какво е това. ПРОВАЛ! Да се радвам, че ще отнесем калъфките, така ли?Това ли му е развитието? Ще видите правилната му посока на Клоп и развитието му. Сега ще почнат и да ни напускат, защото момчетата не искат да тичат за здраве, а да печелят трофеи. Всеки това иска. Пардон, всеки, който има амбиции да се развива. Плюхме по Стърлинг, че е предател, нелагодарник и т.н., то се оказа право момчето. За 3 години в Сити спечели повече трофеи, отколкото Ливърпул е печелил в последните 10 години. Но викаш, всичко е точно.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00| 3-0 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 03 май 2019 05:16

Пълна подкрепа от феновете :lol: Точно пък ти да го напишеш това...надминаваш себе си по наглост. Викаш да не ти викам глорихънтър, ама ми даваш пример с глорихънтъра Стърлинг, как се оказал прав. Еми вземи и ти правилното решение и ходи при Стърлинг и си реши мъките. На никого няма да липсваш, сигурен съм че Клоп ще преживее загубата на подкрепа :lol: За финанси най-добре да си забраниш да говориш, говори за правописни грешки или бог знае от какво там разбираш, ама не и футболни финанси. Много сложно ти идва колко са 20 мил през 2007 и колко са 50 мил през 2018. За развитието-преди да дойде Клоп отпадахме от Брага, Бешикташ и Базел в ЛЕ , след Клоп ти обявяваш за провал отпадане от Барса на полуфинала в ШЛ :lol: Знам, че всички започват с Б и в момента си объркан, но все някак сам ще си прецениш дали има развитие...амбициозен :mrgreen: И да почнат да напускат играчи, какво значение има, когато имаш единствения треньор, който може да им намери заместници без това да се отрази на отбора :?:
За довиждане ще ти задам един въпрос с повишена трудност. Назови два отбора, които стигнаха полуфинали в ШЛ в последните две издания на турнира. Разрешавам ти да ползваш гугъл, само и само да ми отговориш...Амбициозен :mrgreen:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 май 2019 10:30

realist написа:...с което да загуби спечелена титла, какво е това. ПРОВАЛ!

Тая титла дето Клоп я бил загубил, Брендо ли я беше спечелил? Или Улие?
Нали си даваш сметка, че за да можеш да поплюеш за загубата на "спечелени" купи - заслугата е само и единствено на оня лузър Юрген Норберт? Що с Рой не губехме спечелени титли? Изобщо стигахме ли до мисълта за титли?
Да те питам (щото и аз съм фен от повече от 30 години) - колко сезона от 89-та насам помниш, в които сме били по-силни от сега? Като те чета - оставам с впечатление, че са поне 15-20. Клоп ли е виновен, че периодът съвпада не просто с най-силните години на Сити, а с най-силните години на английски отбор изобщо, откак я има лигата? Клоп ли е виновен, че арабите наляха половината Персийски Залив в тимчето от съседния град? Или че Пепо взриви Острова и потроши де що има рекорд? Комфорт имал, викаш? Комфорт има в години, като тая, дето Лестър взе титлата. Когато няма конкуренция. В последните две години комфорт имаше единствено Сити. Всъщност в последната и те нямаха. И заслугата пак е на тоя, некадърния.
Иначе, за мачовете с Евъртън и Юнайтед съм съгласен, но никой не е безгрешен. Дори и ти, какво остава за Клоп?
(... впрочем, какво бихме писали, ако бяхме излезли да ги мачкаме и си бяхме тръгнали с 0:1 от някоя кирлива контра? Нещо като след мача с Барса?)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 май 2019 11:15

Liverpool_EC написа:Пълна подкрепа от феновете :lol: Точно пък ти да го напишеш това...надминаваш себе си по наглост. Викаш да не ти викам глорихънтър, ама ми даваш пример с глорихънтъра Стърлинг, как се оказал прав. Еми вземи и ти правилното решение и ходи при Стърлинг и си реши мъките. На никого няма да липсваш, сигурен съм че Клоп ще преживее загубата на подкрепа :lol: За финанси най-добре да си забраниш да говориш, говори за правописни грешки или бог знае от какво там разбираш, ама не и футболни финанси. Много сложно ти идва колко са 20 мил през 2007 и колко са 50 мил през 2018. За развитието-преди да дойде Клоп отпадахме от Брага, Бешикташ и Базел в ЛЕ , след Клоп ти обявяваш за провал отпадане от Барса на полуфинала в ШЛ :lol: Знам, че всички започват с Б и в момента си объркан, но все някак сам ще си прецениш дали има развитие...амбициозен :mrgreen: И да почнат да напускат играчи, какво значение има, когато имаш единствения треньор, който може да им намери заместници без това да се отрази на отбора :?:
За довиждане ще ти задам един въпрос с повишена трудност. Назови два отбора, които стигнаха полуфинали в ШЛ в последните две издания на турнира. Разрешавам ти да ползваш гугъл, само и само да ми отговориш...Амбициозен :mrgreen:

Викаш Клоп не е имал подкрепа от феновете? Какво точно не ти хареса в това твърдение? Откакто е дошъл Клоп се радва на безрезервна подкрепа отвсякъде, дори от медиите. Нещо греша ли? Кой друг треньор е имал такава среда за работа?
Относно Стърлинг, Коутиньо и т.н. За разлика от нас тези момчета не могат да чакат по 30-40 години за титла. Тяхната кариера е 10-15 г.и през това време каквото спечелят това е. Малко са като Джерард. Всеки иска трудът му да бъде възнаграден подобаващо. И когато оставаш тук година, две, три и виждаш, че трофей явно няма за спечелиш, търсиш други варианти. Съвсем нормално е.
За финанси наистина по-добре да не говорим. Клоп похарчи 250 млн.паунда за играчи за едно лято, вие продължавате да ми говорите как едва ли не без пари правел отбор. Щом за теб 250 млн.паунда не са пари, евала!
За довиждане и аз ще ти задам един въпрос с повишена трудност : посочи двама от сегашните треньори, които са загубили 6 и повече финала. И аз ти давам да ползваш Гугъл...посредствен :mrgreen:

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 май 2019 12:07

Факт е, че при Клоп, Ливърпул претърпя голям прогрес. От отбор, който се луташе в местата около Лига Европа, а мястото в ТОП 4 бе мираж, Клоп направи и изгради състав, който може да смачка всеки световен гранд. Само липсата на шанс ни лиши от два трофея на европейската сцена.
Правим невероятен сезон, който трудно бихме повторили, но и Сити са безпогрешни и са безапелационни. Вероятността да теглим чертата и да няма трофей е голяма. Още повече и след резултата, който претърпяхме в Испания. Има надежда, футбола е велика игра и всичко може да стане.
И когато се говори за похарчените пари от Клоп е редно да се спомене, колко са похарчили и останалите отбори. И дали са били напуснати от основен футболист. Защото не мисля, че без продажба на Коутиньо, състава щеше да изглежда по начина, който е сега.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 май 2019 13:11

realist написа:Относно Стърлинг, Коутиньо и т.н. За разлика от нас тези момчета не могат да чакат по 30-40 години за титла.

Ти май сериозно вярваш, че Стърлинг ни напусна заради вазите? Аз пък си мисля, че ако му бяхме дали заплатата за която се лакомеше - още щеше да цъка при нас. Може и за втория отбор. Рахиймчо наскоро не правеше ли фасони в Сити за новия договор? Това - щото не са видели трофеи ли? Неймар също ли заряза Барса заради липсата на трофеи? Прав си, че няма такива като Стиви. Днешните играят само и ЕДИНСТВЕНО за пари.
30, 40, 50 години... колкото - толкова. И не ми разправяй колко си амбициозен и колко са посредствени другите. Човек има амбиции за неща, върху които има някакво влияние. Когато си просто зрител - ествествено, че е шоу, което гледаш за кеф. Другото... или е доста не-realist-ичен поглед върху заобикалящия ни свят, или е просто тролене.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 май 2019 13:48

Real написа:
realist написа:...с което да загуби спечелена титла, какво е това. ПРОВАЛ!

Тая титла дето Клоп я бил загубил, Брендо ли я беше спечелил? Или Улие?
Нали си даваш сметка, че за да можеш да поплюеш за загубата на "спечелени" купи - заслугата е само и единствено на оня лузър Юрген Норберт? Що с Рой не губехме спечелени титли? Изобщо стигахме ли до мисълта за титли?
Да те питам (щото и аз съм фен от повече от 30 години) - колко сезона от 89-та насам помниш, в които сме били по-силни от сега? Като те чета - оставам с впечатление, че са поне 15-20. Клоп ли е виновен, че периодът съвпада не просто с най-силните години на Сити, а с най-силните години на английски отбор изобщо, откак я има лигата? Клоп ли е виновен, че арабите наляха половината Персийски Залив в тимчето от съседния град? Или че Пепо взриви Острова и потроши де що има рекорд? Комфорт имал, викаш? Комфорт има в години, като тая, дето Лестър взе титлата. Когато няма конкуренция. В последните две години комфорт имаше единствено Сити. Всъщност в последната и те нямаха. И заслугата пак е на тоя, некадърния.
Иначе, за мачовете с Евъртън и Юнайтед съм съгласен, но никой не е безгрешен. Дори и ти, какво остава за Клоп?
(... впрочем, какво бихме писали, ако бяхме излезли да ги мачкаме и си бяхме тръгнали с 0:1 от някоя кирлива контра? Нещо като след мача с Барса?)

Ето виждаш ли, различни гледни точки. Ти се възхищаваш на Клоп, че е бил близо до титлата, аз го критикувам, че не я спечели. При едни и същи обстоятелства, и двамата сме прави. Клоп има безспорна заслуга, че направи отбор, който да се бори за титлата, но и вина, че допусна грешки, заради което същата тази титла му се изплъзна. Просто ти акцентираш на първото, аз на второто.
На въпроса ти отговарям директно: Толкова силни сме били може би единствено сезон 2008/2009 г. Факт! Евала за това, сега да вземем и да осребрим този прогрес, какво ще кажеш? Някога? Или да си се радваме как си цъкат, пък резултатите - майната им.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 май 2019 13:55

Real написа:
realist написа:Относно Стърлинг, Коутиньо и т.н. За разлика от нас тези момчета не могат да чакат по 30-40 години за титла.

Ти май сериозно вярваш, че Стърлинг ни напусна заради вазите? Аз пък си мисля, че ако му бяхме дали заплатата за която се лакомеше - още щеше да цъка при нас. Може и за втория отбор. Рахиймчо наскоро не правеше ли фасони в Сити за новия договор? Това - щото не са видели трофеи ли? Неймар също ли заряза Барса заради липсата на трофеи? Прав си, че няма такива като Стиви. Днешните играят само и ЕДИНСТВЕНО за пари.
30, 40, 50 години... колкото - толкова. И не ми разправяй колко си амбициозен и колко са посредствени другите. Човек има амбиции за неща, върху които има някакво влияние. Когато си просто зрител - ествествено, че е шоу, което гледаш за кеф. Другото... или е доста не-realist-ичен поглед върху заобикалящия ни свят, или е просто тролене.

Да, това са двата магнита да топ играчите - пари и титли. Най-добре и двете, както е в Барса и Реал. Такива са реалностите, какво да правим. Затова ви повтарям непрекъснато, че имаме спешна нужда от трофеи. И то сериозни трофеи. Само харизмата на Клоп не е достатъчна да привличаме класни играчи и още повече, да ги задържаме.
Не съм казал, че ДРУГИТЕ са посредствени, визирах конкретен индивид, който заяви, че му дреме дали Ливърпул ще печели или не. За него единственото важно нещо е Клоп да иляди на Анфийлд, другото са подробности. Ясно е, че нищо не можем да направим, но можем да имаме очаквания и когато те не се оправдават - критики. Имаме право, нали?

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 май 2019 14:53

realist написа: ...
На въпроса ти отговарям директно: Толкова силни сме били може би единствено сезон 2008/2009 г. Факт! Евала за това, сега да вземем и да осребрим този прогрес, какво ще кажеш? Някога? Или да си се радваме как си цъкат, пък резултатите - майната им.

А, съвсем не съм против да осребрим прогреса. :)
Обаче... каквото зависи от Пуул - направено е. Точков актив имаме. Рекорден. К'во да направим, че сезонът съвпадна с пика на Пеповото Сити? Случва се, there can be only one в тая игра. И това не бива да ни пречи да се радваме на това, което отборът прави цяла година. За мен, също както за колегата, титлите не са най-важното. Но и те ще дойдат. И Клоп, въпреки грешките, които несъмнено е допускал, е Нашия човек. В този момент, сред днешните треньори, аз не виждам един, половин даже, който е по-подходящ, по-безгрешен, по-... Ако ти имаш някой предвид - давай го, да го обсъдим. ;)

Върни се в “Ливърпул”