Liverpool_EC написа:realist написа:Liverpool_EC написа: Е все тъй некадърен да е Клоп, на мен друго не ми трябва

[
Ти си ясен, аз затова вече и не те отразявам. Откакто написа, че ти все тая дали Ливърпул ще печели купи и титли, рязко загубих интерес към твоята персона. Какъв е смисълът да споря с човек, с когото живеем в различни светове. За теб Ливърпул явно е едно забавление, да седнеш вечер след работа да пиеш една бира, да погледаш. Ако бием-добре, ако не-майната му. Е, за мен обаче Ливърпул е нещо много повече. Аз живея с този клуб вече над 3 десетилетия, става и лягам с мисълта за него. И не ми е все едно дали печелим трофеи или не, никога не ми е било безразлично. И само не ме наричай глорихънтър, защото да наречеш така фен на Ливърпул е едно от най-нелепите неща на света. Ако има рай за футболни фенове, всички трябва да сме там, такива великомъченици други няма.
Ами то в този форум има много, като теб с по 3 десетилетия, но сте само няколко, които бихте написали, че сте мъченици. И докато не можете да оцените хората, които дето се вика не спят, за да може вие вечно недоволните да сте щастливи утре или вдругиден, най-вероятно ще си останете в собствения си ад на очаквания, хулене, плюене, истерия и цялата тази какафония, която създавате постояно. Ще се надявате на рая, вместо да се опитате да намерите начин да сте благодарни, доволни и от там щастливи. И докато купите са ви фикс идея, най-вероятно ще си останете само с надеждите. Не за друго, а защото по никакъв начин не заслужавате друго. Говоря за няколкото "великомъченика". Защото ако за вас е мъка, да сте фенове на този отбор, за много други не е

Въпрос на светове, планети и най-вече възпитание и малко сиво вещество

Ами то и в живота е така. Някои се задоволяват с малко, стига им каквото имат и нямат амбиции. Други постоянно искат повече, стремят се към по-високо ниво и се развиват. Така е, различни светове. Аз станах фен на Ливърпул, когато беше може би най-добрия отбор в света. След това минахме през какви ли не възходи и падения, но си останах фен на Ливърпул и като такъв ще си умра. Само че никога, в нито един момент, аз не съм спрял да вярвам, че този отбор отново ще се върне на върха. Вярвам го и сега, един ден това ще стане. А това, че не става сега, ме вбесява, защото Клоп има всичко, което никой преди него не е имал от 30 години насам. Пари, много пари за купуване на класни футболисти, пълна подкрепа от фенове, играчи, ръководство, пълен комфорт, време, неограничена власт, всичко. Кой преди това е имал тези неща след Кени в края на 90-те? Никой. И след всичко това да ми се осира така и да ми пада с разгром все едно сме някакво средняшко отборче, в мач, който осмисля сезона ни, това има само една дума. ПРОВАЛ! Пълен проваляк. Да ми излиза срещу свръх посредствен Евертън за 0:0, да ми играе страхливо срещу един осакатен Юнайтед, с което да загуби спечелена титла, какво е това. ПРОВАЛ! Да се радвам, че ще отнесем калъфките, така ли?Това ли му е развитието? Ще видите правилната му посока на Клоп и развитието му. Сега ще почнат и да ни напускат, защото момчетата не искат да тичат за здраве, а да печелят трофеи. Всеки това иска. Пардон, всеки, който има амбиции да се развива. Плюхме по Стърлинг, че е предател, нелагодарник и т.н., то се оказа право момчето. За 3 години в Сити спечели повече трофеи, отколкото Ливърпул е печелил в последните 10 години. Но викаш, всичко е точно.