Dzheff написа:Liverpool forever_95 написа:Dzheff написа:Лукас, Спеаринг и Макси играха добре през първото полувреме, но нещо останалите ми се губят
Колега, правиш си труда да гледаш този безсмислен мач ?!?Шокираш ме друже. Я си вземай биричката и гледай мъката на Цинга Минга Пук (Манчо)
![]()
фен съм на Ливърпул, а не на МЮ и това обяснява избора ми на мач. ако има мач от ШЛ, който следя и ме вълнува, то това е мача на Аякс срещу Загреб. В останалите мачове 5 пари не давам какво става. колкото до нашия мач - в него се видя, че след като влезнаха титулярите през второто полувреме определено имахме игрово предимство, създадохме доста положения за гол, но отново неумението да ги реализираме, както и срещу МЮ ни доведе до негативен резултат. Като положително мога да отбележа, че за първи път откакто е в Ливърпул Даунинг ми хареса как игра. Коатес също показа, че има място сред титулярите според мен. Адам беше на обичайното добро ниво. От Керъл обаче останах разочарован. С тази игра трудно ще придобие самочувствие - нещо което му липсва и за което се надявах че ще му помогне този мач...
пп. В това студено време наблягам на малко по-огнени питиета от биричка
Нямам 18 лазарника, само бирата ми е позволена