Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Глазгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 окт 2011 23:42

Dzheff написа:
Liverpool forever_95 написа:
Dzheff написа:Лукас, Спеаринг и Макси играха добре през първото полувреме, но нещо останалите ми се губят :?

Колега, правиш си труда да гледаш този безсмислен мач ?!? :o Шокираш ме друже. Я си вземай биричката и гледай мъката на Цинга Минга Пук (Манчо) :lol: :mrgreen:

фен съм на Ливърпул, а не на МЮ и това обяснява избора ми на мач. ако има мач от ШЛ, който следя и ме вълнува, то това е мача на Аякс срещу Загреб. В останалите мачове 5 пари не давам какво става. колкото до нашия мач - в него се видя, че след като влезнаха титулярите през второто полувреме определено имахме игрово предимство, създадохме доста положения за гол, но отново неумението да ги реализираме, както и срещу МЮ ни доведе до негативен резултат. Като положително мога да отбележа, че за първи път откакто е в Ливърпул Даунинг ми хареса как игра. Коатес също показа, че има място сред титулярите според мен. Адам беше на обичайното добро ниво. От Керъл обаче останах разочарован. С тази игра трудно ще придобие самочувствие - нещо което му липсва и за което се надявах че ще му помогне този мач...
пп. В това студено време наблягам на малко по-огнени питиета от биричка ;)

Нямам 18 лазарника, само бирата ми е позволена :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Гласгоу Рейнджърс - Ливърпул 18.10.2011, 21:30 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 окт 2011 23:43

Liverpool forever_95 написа:Аз не мога да разбера какъв е смисъла на тази контрола?!? Имаме много важен мач с Норич, а преди него ще играем една безсмислена контрола, която само ще налее малко парички в касата на Глазгоу. Мачът ни с Норич ще е много труден и важен, защото те страшно много затрудниха Юнайтед и Челси като гости и сега на Анфийлд отново ще играят с 10 в защита...трудно ще е, но трябва да го спечелим ако ще и с 1:0, защото Тотнъм са с мач по-малко и точка по-малко от нас.
Така че, тази среща е абсолютна безсмислена и предпочитам да загубим или да извъртим някой тъп Х, без много много зор и с втория отбор...
Прогноза: 1:0/1:1

Мой'та прогноза май беше най-читава :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 окт 2011 23:48

suareshampion написа:много слаб тоя керъл ..кво ши го прайм незнам :)

Керъл беше машина в Нюкасъл, ама сега... :oops:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 окт 2011 23:54

Та Керъл блестеше, за разлика от Белами Макси и т.н. Няма как Керъл да играе след като към него нямаше 1 тoчен пас. Между другото създаде 1 страхотно полужение за Макси. Джонсън беше дупка и половина !!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 18 окт 2011 23:57

В това студено време наблягам на малко по-огнени питиета от биричка ;)[/quote]

Да ти кажа и аз на тях наблягам ;) , но в умерени количества. Колкото да се постопля, а и други работи :lol: :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 окт 2011 00:08

един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 19 окт 2011 01:58

Жалко че загубихме , но това е само приятелски мач.Някой може ли да ми каже с какъв състав играхме ?
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 19 окт 2011 05:16

Титулярния ни състав беше Дони - Уилсън, Коатес, Агер, Джонсън - Аурелио, Спеаринг, Лукас, Макси - Белъми, Керъл. През второто полувреме влязоха и Адам, Даунинг, Хендерсън и Енрике.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 19 окт 2011 06:35

Dzheff написа:Титулярния ни състав беше Дони - Уилсън, Коатес, Агер, Джонсън - Аурелио, Спеаринг, Лукас, Макси - Белъми, Керъл. През второто полувреме влязоха и Адам, Даунинг, Хендерсън и Енрике.

Мерси.За мен е нормално с този състав да не играем убедително, а и все пак играхме срещу Рейнджърс.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 окт 2011 11:49

john barnes написа:един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...

Много си ми смешен приятел. Като бием и играем добре малчиш като ду.ка а като паднем веднага започваш с твоите глупусти 1 и същи работи слушаме.
Направете му на този 1 друга тема да си пише, че да не разваля темите само. Лесно е когато отбора играе зле да го критикуваш, а като са по-добри не те виждам. Не знам какво целиш с тези провокации по адрес на Кени. И това сигурно не дразни само мен ами и другите във форума. Сияйния ами такъв е да Сияе за разлика от някой хора тука.
И я ми кажи, кой игра по хубаво от Адам,Хендерсън и Кели срещу Юнайтет? Джерард ли, който цял мач нищо не направи или пък Суарез, който постояно правеше глупусти и играеше индивидуално, или Енрике те пък с Даунинг един пас немогат да си вържат кажи кой?

Върни се в “Ливърпул”