Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Мнениеот MoNteSo » 19 сеп 2011 09:24

Личното ми мнение е, че не трансферите, а мениджърът е сбъркан. Далглиш може да е клубна легенда, може да надъхва футболистите по невероятен начин в дерби мачовете срещу Юнайтед и Евертън, да речем :roll: Но не виждам облик в тоя състав. Не виждам някаква идея! Всичко е на напъни! Не може да хвърляш толкова пари за трансфери, а да се задоволяваш с такъв мениджър. Може би Далглиш трябва да остане на работа в клуба, но не и на този пост!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 19 сеп 2011 10:06

Трансферите са много-добре и мисля, че правилните хора доидоха в Ливърпул, просто трябва малко време и играва практика заедно.
Все пак си мисля, че Анди Керъл е провал и толкова пари не трявбваше да се дават за него. Някои казват, че му трябва време,ама мисля че доста мина вече за да види какъв играч е. Вчера ако Каут беше играл на негово място поне един гол щеше да вкара.

А може би най-голямата трансферна грешка на Кени Дълглиш е продажбата на Раул Мейрелеш. Дори и шефовете да са го натиснали или да е имало други игрички покрай неговия трансфер, Кени трябваше да се застъпи за него. Просто не е нормално да продаваш един от най-добрите си играчи когато искаш да изградиш нов отбор!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 сеп 2011 10:49

Супер са! Ще се спасите от изпадане!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 19 сеп 2011 12:27

Gonzi_407 написа:Супер са! Ще се спасите от изпадане!

+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

haha

Мнениеот haha » 19 сеп 2011 12:33

Pupper_ написа:Мейрелеш какво го слагаш в списъка? Да си чул да искаме да го продаваме? За Акуилани какво имаш предвид, че не те разбирам? Целия отбор играеше за него в три поредни мача, та дано да го продадем на добра сена. Или не помниш как се разхождаше от единия тъч до другия предния сезон? Направи два силни мача в предсезонната подготовка и вече стана световна класа.
Погледни отбора така: Енрике, Коатез, Хендерсън, Адам, Даунинг, Белами. Една трета Ливърпул, е чисто нов отбор, как мислиш, дали не им трябва време, за да се "сработят".

Мейрелеш не беше ли играч на Ливърпул,продаден на Челси?Ако не искахме да го продаваме щеше да остане в отбора.Лично за мен е неясно,защо Кени напълни отбора с британци,при положение,че играчите от острова които стават,не са кой знае колко.Миналата година в края,нещата при Кени вървяха доста добре,защо му беше нужно да прави чак такива промени?Защо не пуска Макси да играе,а вместо него Хендерсън,който вчера така игра,че по едно време се чудех дали е на терена?Мейрелеш взимаше от най-ниските заплати в отбора,поиска увеличение,обаче на нашите им се свидеше и затова той си тръгне.А,халал да им е британския отбор сега.За Анди Керъл дори не ми се коментира,не е сериозно централният ти напдател да има 3 гола откакто беше купен.От мене Кени има кредит на доверие все още,надявам се да има промяна в поведението на отбора занапред.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 сеп 2011 12:41

Emo_87 написа:
Gonzi_407 написа:Супер са! Ще се спасите от изпадане!

+1

:mrgreen:
какво е още една година чакане,20 чакаха пък още една ли
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 19 сеп 2011 13:02

Вие хубаво не харесвате трансферите, а защо нищо не казвате за останалите футболисти ? За мен Ливърпул е обречен на посредственост докато в тоя клуб се подвизават недоразумения като Лукас ( тоя ако го срещна такъв бой ще го дера, че чак не ми се мисли), Шкъртел, Спиъринг, Шелби, Мелби, Кокосови орехи и тем подобни малоумници....Отделно трансферната политика е пълен провал - вземаме за луди пари играчи, които нямат потенциала да играят в клуб като Ливърпул...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 сеп 2011 14:30

За чий полов орган (малко по културно го казвам :mrgreen:) му трябваше на Крал Кени да взима Анди Керъл, при положение, че Серхио Агуеро е с класи над него и е по-скъп с 5 милиона (толкова мисля, че бяха).
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 19 сеп 2011 15:10

Червени_шампиони написа:За чий полов орган (малко по културно го казвам :mrgreen:) му трябваше на Крал Кени да взима Анди Керъл, при положение, че Серхио Агуеро е с класи над него и е по-скъп с 5 милиона (толкова мисля, че бяха).

Ти ли ще му плащаш после заплатата?
По темата, доволен съм засега от Енрике и Адам. Може би, защото бяха и за най-малка трансферна сума.
Даунинг - средна работа, нито е много добър, нито много слаб, но определено очаквах повече.
Хендерсън - тотално разочарование до момента, но поне е млад и има някакъв шанс да се развие. Все пак си мисля, че за него е по-добре да е резерва, а ако продължава в този дух, дори да се даде под наем на отбор във ВЛ.
Коатес - хвърлиха го в много тежък мач с Тотнъм, не беше най-стабилният защитник на света, но има много потенциал и го виждам да носи дълги години фланелката на Ливърпул.
Дони - става като за резервен вратар. Той надали ще изиграе много мачове, ако Пепе е здрав, щом Далглиш не го пусна и в мача с Екситър.
Белами - чудя се защо го изхвърлихме едно време. Надявам се да вкара бързина в атаките на Пуул и съм сигурен, че ще е добро попълнение.
Може би можеше да направим и по-добра селекция, но реалността е такава, с това разполагаме поне до януари, когато да се надяваме НЕСВ да отпуснат солидна сума за поне 2 попълнения. А вие замисляли ли сте се, че тези играчи може да не са били пръв избор в списъка на Далглиш? Може би Кени е искал да привлече Ашли Йънг вместо Даунинг, но какво може да направи като той предпочете Юнайтед? Може и Мата и Агуеро да е искал, но ръководството да не се е съгласило да промени структурата на заплатите в клуба. Не сме чак толкова навътре, че да съдим наред.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 19 сеп 2011 15:49

IOTUR4O написа:Вие хубаво не харесвате трансферите, а защо нищо не казвате за останалите футболисти ? За мен Ливърпул е обречен на посредственост докато в тоя клуб се подвизават недоразумения като Лукас ( тоя ако го срещна такъв бой ще го дера, че чак не ми се мисли), Шкъртел, Спиъринг, Шелби, Мелби, Кокосови орехи и тем подобни малоумници....Отделно трансферната политика е пълен провал - вземаме за луди пари играчи, които нямат потенциала да играят в клуб като Ливърпул...

+1

Имахте Джерард,Алонсо и Масчерано ,а сега какво имате? Махате Акуилани и Мейрелеш за сметка на кого? Няма как да станат така нещата..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Ливърпул”