RedMagic написа:saffron написа:фенове на два селски отбора.... едните памукоберачи от краините предградия на котънполиса манчестър... другите измаршавели докери от голямата депресия през 70-те ..също предимно населяващи краините квартали и села около лузърпул.....като прибавим към тях милионите комплексирани диваци живеещи предимно на изток от софия.. чак до токио... веднага ни става ясно защо манталитета на феновете им е такъв...
Не знам кой е котънполис, или пък измЪршавели докери, но ти не си наред... Наистина, гледам си фен на Челси. Понеже уважавам отбора, няма да започвам с тези твои комплекси. Обаче ще кажа едно - докато Челси настигне Юнайтед и Ливърпул по титли, имаш още много хляб да ядеш, и мисля, че един живот няма да ти стигне да видиш Челси с повече от 10 титли на Англия... Така, че не коментирай Най-великия отбор - Ливърпул и втория най-велик в Англия - Манчестър Юнайтед, ако обичаш !
като незнаеш кои е котънполис или докер.... можеш да се ограмотяваш до припадък в и-нет.. или да направиш един трип до там за да го видиш с очите си ! ...
ако уважаваше отбора на Челси нямаше да говориш за тенекии ..... и ако броя на тенекиите са имали значение за мене , щях да съм фен на реал мадрид или милан.... ....
никаде не съм говорил за големите отбори ливърпул и манчестър ю. ... говорех за комплексирани селяни на изток от софия ! и тези които населяват селата около едноименните градове......