Ливърпул-Уигън Атлетик 1:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Re: Ливърпул-Уигън Атлетик

Мнениеот cska_liverpool » 10 фев 2011 21:51

Joni_ написа:Най важно е да победим, трявбат ни точки няма значенеи какъв ще е резултата !

+1
RED OR DEAD

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 10 фев 2011 22:07

Не мисля да се правя на врачка и да предсказвам резултати. Мисля, че всички ще ме разберат най-правилно така ,
[center]YNWA[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2011 23:46

X 1:1 ; 2:2
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 11 фев 2011 00:27

CTAHKO написа:X 1:1 ; 2:2

Ще ти се нали?! :? :mrgreen:
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 11 фев 2011 00:56

така ще стане да, късмета от фулъм, стоук и челси няма да е вечен, един нормален гол от игра нямате в тея мачове, все някви или груби грешки в защитата, като стоук и челси или абсолютен късмет както с фулъм мача, късмета не е вечен и ВИНАГИ се връща.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 11 фев 2011 01:07

daredevil написа:така ще стане да, късмета от фулъм, стоук и челси няма да е вечен, един нормален гол от игра нямате в тея мачове, все някви или груби грешки в защитата, като стоук и челси или абсолютен късмет както с фулъм мача, късмета не е вечен и ВИНАГИ се връща.

хохохо на вас пък колко има да ви се връща... нямам думи видяхме ви срещу 20-я който би нас, вас и Челси прави си сметката... дали не трябва да останат в лигата,а в събота срещу Сити ще ви видим какво ще направите то за тебе всичко късмет,а за мен всичко свързано с вас е едно съдийско подпиране... смешни сте... чака ви шибана програма 2 мача с Челси с Арсенал един мисля с Тотнъм... с нас все някъде ще ядете бой... дано лятото купим вашия Уеб ,че е наистина класна единица! :lol:
А ти си просто едно отворено и компексирано пуберче пред монитора и идваш да ни провокираш... ела в някое заведение примерно само с фенове на Ливърпул дали няма да си отидеш с натрошени крайници и глава... то и аз мога да се правя във форумите,но няма смисъл не е в стила ми не съм комлексиран колкото някои от вас... смешни сте просто след някой друг ден пак ще изядеш бана нали знаеш... злобно човеченце си ти.. ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 11 фев 2011 01:30

форфейтнат отбор навеки.
саф няма да се откаже в скоро време, така че 30-левка върви.
о късмета тепърва почва да ви обръща гръб.
за тва че изтребвахте бианконери навремето, затва че 2005 на "капитана" горяхте фланелките че 6 години след тва на манекенката горяхте фланелката, че пеете песни за покойници на стадиона в пъти по-велик от вас и нататък си знаете.
много от несполуките на пуул зависят точно от феновете, дето подкрепяха доказано недоразумение като бенитез толкова, че искаха англичанин след тва го прогониха, доста много има. Затва че въпреки глупостите, тоя сезон имате повече мачове на полупразен стадион отколкото препълнен.

"можеш да си го запишеш тва", както е казал Господ като го питали за Пуул навремето.

айде лека.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 11 фев 2011 01:38

Не ме интересува какво правят другите фенове аз гледам себе си. Не съм горял нито фанелки на Торес нито на Джерард,нито на никой... а това да отречеш,че Ливърпул е велик отбор показва,че си доста как да кажа ... ограничен... от доста хора (включително и фенове на твоя отбор) чух да казват ,че най-вероятно след този сезон САФ ще се оттегли ти ще се молиш да не е така ,аз обрано и това е.. Ливърпул все още е пред вас в Европа и пред отбори като Барселона и Баерн Мюнхен и Аякс... така,че не си обективен... ти знаеш само да си чешиш езика и това е... не съм фен за един ден никога няма да разберете това... Ако Краля остане и догодина в Ливърпул мисля,че доста ще ви треперят кандилниците! :lol: ( на всички..)
Лека! ;)
Последна промяна от fearbless на 11 фев 2011 01:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2011 02:16

Ти си бил голям фантазьор. САФ ще седи докато удари 100, Моуриньо и въобще Юнайтед как ги виждаш да вземат 5 поредни КЕШ-а нещо непостигано от 1960та незнам. Като толкова ви гони комплекса за тая 19та титла, ми вземете я. След няколко години когато ние си върнем рекорда тогава познай на кого ще му е по-смешно. Величието на един отбор не се измерва само в титли, ако беше така Холандия нямаше да бъде сред най-големите футболни държави дала началото на огромни промени и произвела изключителни футболисти. И още нещо понеже титлите на Уругвай са от 1930/50та и тогава футбола е бил друг, те за теб сигурно нямат стойността на 2 Световни купи. Лягай да спиш, че вече ставаш за резил.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 фев 2011 02:24

Е то твоя си работа.Аз нямам в предвид да ти казвам с кого да си комуникираш.Мисълта ми е че този наистина са го изтървали докторите.Човек само може да се ядосва с него.Лека.

Върни се в “Ливърпул”