ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам
Надявам се тази година да изпднете и да се сложи край на мъките с този отбор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Шкъртел преди контузията играеше страхотно,а след нея поддържа много по-ниско ниво.Агер също преди да го налегнат контузиите си беше супер.Миналите сезони имахме и Машчерано който много помагаше на защитата.Според мен основния ни проблем не е да вкараме гол,а да го задържим.Въпроса е че целите ни на трансферния пазар са в точно обратната посока.Да намерим футболисти в офанзивен план.
Бъркаш темата.
gong/viewtopic.php?f=53&t=71851
Gonzi_407 написа:Надявам се тази година да изпднете и да се сложи край на мъките с този отбор!
Бъркаш темата.

gong/viewtopic.php?f=53&t=71851
еми ако продадат торес и рейна няма да се очудя ако са в битката за оцеляване.
ще останат само с джерард на години и мейрелеш, който са чупливи и всичко останало е абсолютно посредствено от нивото на бирмигам и фулъм и не много далече от уулвс и уиган.
ще останат само с джерард на години и мейрелеш, който са чупливи и всичко останало е абсолютно посредствено от нивото на бирмигам и фулъм и не много далече от уулвс и уиган.
- liverpool-4ever
- Контакти:
daredevil написа:еми ако продадат торес и рейна няма да се очудя ако са в битката за оцеляване.
Ако продадем Торес и Рейна големи пари ще дойдат. Нещо от рода 50+20, след което ще можем да си набавим достатъчно играчи.
-
- Контакти:
Според мен задължително през лятото трябва да вземем ляв бек и централен защитник. Това е даже меко казано задължително. Шкъртел този сезон наистина не е на ниво. При Агер наистина контузиите натежаха, но например в центъра на отбраната ако играе Агер + един евентуален нов играч, ще е супер. В халфовата линия имаме играчи, а и още повече привлечем ли Чарли Адам няма смисъл да се вземат вътрешни халфове през лятото. Може би 1 крило и 1 нападател + 2-ма нови защитници!!!
-
- Контакти:
Ето малко инфо и за Суарес.
Голямата трансферна цел на английския гранд Ливърпул Луис Суарес е готов на всяка цена да напусне настоящия си клуб Аякс Амстердам и се очаква да започне преговори с ръководството за намаляване на цената му, пише в днешния си брой британският вестник "Телеграф".
"Мърсисайдци" искат на всяка цена да привлекат уругвайския национал в редиците си, но от холандския клуб са му поставили немислимо висока цена от 30 милиона паунда.
От "Анфийлд" пък са склонни да платят за Суарес не повече от 20 милиона в английска валута, но тази сума не устройва Аякс и към този момент преговорите между двата клуба са преустановени.
Самият Суарес обаче иска на всяка цена да заиграе в английския гранд и се очаква да се срещне с изп. директор на своя клуб Рик Ван Ден Бог и да се опита да го убеди цената му да бъде намалена, за да може трансферът му в Пул да се осъществи.
От Аякс засега отказват да продадат своята звезда, като треньорът на тима Франк де Бур дори сподели, че цената на Суарес се покачва с 5 милиона паунда на ден.
"Луис е футболист, който бележи, дава асистенции, трудно можем да го заменим. Ако от Ливърпул го искат, тогава трябва да побързат. Искаме да разберем по-бързо какво да правим, в рамките на 2-3 дни. В противен случай цената на нашия футболист ще скача с 5 милиона паунда на ден.
Няма да има покачване на цената му, това е сигурно. Те вече взеха да се изхвърлят Аякс.
Голямата трансферна цел на английския гранд Ливърпул Луис Суарес е готов на всяка цена да напусне настоящия си клуб Аякс Амстердам и се очаква да започне преговори с ръководството за намаляване на цената му, пише в днешния си брой британският вестник "Телеграф".
"Мърсисайдци" искат на всяка цена да привлекат уругвайския национал в редиците си, но от холандския клуб са му поставили немислимо висока цена от 30 милиона паунда.
От "Анфийлд" пък са склонни да платят за Суарес не повече от 20 милиона в английска валута, но тази сума не устройва Аякс и към този момент преговорите между двата клуба са преустановени.
Самият Суарес обаче иска на всяка цена да заиграе в английския гранд и се очаква да се срещне с изп. директор на своя клуб Рик Ван Ден Бог и да се опита да го убеди цената му да бъде намалена, за да може трансферът му в Пул да се осъществи.
От Аякс засега отказват да продадат своята звезда, като треньорът на тима Франк де Бур дори сподели, че цената на Суарес се покачва с 5 милиона паунда на ден.
"Луис е футболист, който бележи, дава асистенции, трудно можем да го заменим. Ако от Ливърпул го искат, тогава трябва да побързат. Искаме да разберем по-бързо какво да правим, в рамките на 2-3 дни. В противен случай цената на нашия футболист ще скача с 5 милиона паунда на ден.
Няма да има покачване на цената му, това е сигурно. Те вече взеха да се изхвърлят Аякс.
Според последните спекулации сме се отказали от Суарез и Адам
-
- Контакти:
liv_fc написа:Според последните спекулации сме се отказали от Суарез и Адам
Да, и това като го видях направо ме вбеси. Ако е наистина така, собствениците ни Джон Хенри и Том Уорнър вече влизат в черния ми тефтер.

Liverpool forever_95 написа:Ето малко инфо и за Суарес.
Е те не е като във вестниците да не пишат глупости....искали му 30 милиона пък ние не сме давали повече от 20....нищо че ние предложихме 12.5 а те искат 21.... :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Има още много малко до края на трансферния прозорец ,и аз съм много разочарован защото пак няма да направим нищо.Хенри заяви че ще чака подходящи хора за трансфери , че на този прозорец по подходящи от Адам и Суарез ще намерят ли?И двамата са лидери в отоборите си , искат да играят за нас но пак нищо!!!Ако си помните случая със Давид Вила които каза че иска да играе за Ливърпул и дори тогава отказа оферта от Реал , но НЕ ние пак няма да направим нищо!!!Нека тогава да разчитаме на Н'Гог защото само той ни остана нападател. 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]